DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Civilizatia cumparatorilor din hypermarket

Sony
post 15 Apr 2005, 16:44
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

Se tot discuta in cateva topicuri despre calitatea angajatilor din Metro, Billa,Selgros si altele de acest gen. Insa nu s-a spus nimic despre marlania multor cumparatori.
De cativa ani avem hypermarketuri, dar se pare ca nu avem si civilizatia cumparaturilor din asemenea magazine.
Cati dintre voi nu au fost iritati de nesimtirea unor cumparatori?
Nu cred ca nu vi s-a intamplat macar o data ca stand la casa sa fiti imbranciti de carutul celui din spate care spera ca asa va merge randul mai repede! Sau sa vedeti cum un nobil specimen darama cate ceva de pe raft si apoi se uita dispretuitor la produsul dat jos! Daca mai catadicseste sa priveasca inapoi!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatabobu
post 15 Apr 2005, 16:46
Post #2

membru

From: Bucuresti

Asta cu daramatul inca nu e grav...stai sa vezi cand se razgandeste mamaie cu privire la salamul sasesc, nu mai vrea sa-l ia si-l indeasa intre ciorapi..

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Lucian123
post 15 Apr 2005, 16:59
Post #3

Membru autentic

Mai vezi cate un pachet de smochine mancat pe jumatate ... si lasat in raft...

This post has been edited by Lucian123: 15 Apr 2005, 17:20

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
Sclaud
post 15 Apr 2005, 17:14
Post #4

Status: activ

From: Brasov

Pe mine ma scoate din sarite "moda" de a venii cu toata familia la "aruncat cu privitul" prin hypermarket (si chiar si prin cash & carry-uri) ... isi arunca copchilu' in carucior si da-i nene printre culoare ... + adevarate blocaje din cauza acestor cenzurat + etc ... nu mai zic ca iar incep sa ma enervez ...
Ca sa nu mai zic ca "desteptii" de la Carrefour au facut si carucioare speciale pentru plozii ... ptiuuuuuuuuuuuu ... cenzurat cenzurat cenzurat
Ba baiatule ... e o adevarata aventura sa treci de/prin astia prin magazine mad.gif

P.S. Apropo ... lucrez la un cash & carry asa ca stiu foarte bine ce vorbesc ... (la mine cred ca a devenit chiar "boala profesionala" ... cred ca in curand am sa cer un spor la salariu pe chestia asta ... da degeaba evident ... tastam si eu din inertie mad.gif )

Parerea mea ...

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
jhr
post 15 Apr 2005, 18:37
Post #5

Membru autentic

obscurule, (suna misto), baiatule, n-ai copii , cred, sa te vad eu cand nu ai cu cine sa-l lasi acasa si trebuie sa-ti facicumparaturile....nu-ti cer sa intelegi, nu ai cum in momentul de fata, ci doar cand vei fi pus in situatia respectiva.referitor la partea a doua, zici ca lucrezi intr-un hipermarket? pai nu esti constient , nu te-au invatat aia ca astia cu copilul in carut pentru care s-a gasit si ideea absolut....hmm tampita de a fabrica caruturi speciale,sunt UN IMPORTANT SEGMENT de populatie de pe urma caruia dumneata mananci o paine? pai daca voi aveti o atitudine dispretuitoare fata de clienti din start, ce sa mai zicem, fratilor?

--------------------
AUDI A6 2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC - bo1xxx
www.horiaroman.com
+
jhr
post 15 Apr 2005, 18:39
Post #6

Membru autentic

completare: daca lucrezi cumva la metro in brasov, sa stii ca nu am vazut angajati mai inceti ca acolo.te uita timpul stand la o coada de doar cateva caruturi....

--------------------
AUDI A6 2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC - bo1xxx
www.horiaroman.com
+
GoGu
post 15 Apr 2005, 18:51
Post #7

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Pe mine ma dispera cum pot parca la Metro... ditamai parcarea, locuri clar marcate si poti vedea cele mai fanteziste si cretine moduri de a parca. Pe cuvant, trebuie sa fii retard rau tare pt. a parca asa... perpendicular pe loc, in mijlocul caii de acces, sa lasi masina pe jumatate in drum..etc.

Apoi carucioarele...le lasa cum apuca, le e lene sa le care cativa metri mai incolo...il lasa in drum sau in fundul masinii de alaturi, ca de, el se grabeste ca i se topeste inghetata...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
neumann
post 15 Apr 2005, 18:58
Post #8

Membru autentic

From: Spermezeu

@sony: nu imi pasa daca daram ceva de pe raft. Platesc inclusiv pentru a trimite un gigel de-acolo si a le pune la loc, daca nu le-au asezat cum trebuie in raft astfel incat sa nu dau peste ele (nu sunt idiot sa vreau sa le daram). In SUA, daca te accidentezi din cauza asta, iti cumpara aia o masina.
@tatabobu: daca ii primeste salamul inapoi la raion, ar trebui sa-l duca. Daca nu-l primeste, bine face!
@obscuru: au loc unde sa-si lase copiii pus la dispozitie de supermarket? Daca nu, ce ar trebui sa faca cu ei? E ca aia cu locurile de parcare - n-avem, dar dam amenzi pentru cei ce parcheaza unde nu trebuie, dar macar aia sunt politisti, nu te astepti la prea multe de la ei. In tarile civilizate, populatia e incurajata sa aibe copii. Noi ii injuram ca de ce i-au facut, dupa ce ca statul isi bate joc de tinerii parinti, neoferindu-le nimic, ba mai mult, toate tinerele mame pe care le cunosc si-au luat concediu la mica intelelgere cu sefii, pentru ca un concediu oficial de maternitate ar fi insemnat aducerea salariului cam la o treime din cel pe care-l au.
In conditiile in care natalitatea in Rromania e in continua scadere.

Supermarket inseamna servicii! Pentru asta platesc, uneori sume nesimtite (am implementat softuri la marketuri si am vazut ce adaosuri se practica). Pe banii mei fac ce vreau, mai ales cand nu mi se asigura minime conditii. Adica ei au dreptu sa vanda marfa stricata, sa aibe preturi diferite pe etichete (le-am tras-o de 2 ori la aia de la metro si m-am ales cu reducere de cca 1 milion in total pe ambele faze, tocmai pentru ca aveau alte preturi pe eticheta. Misunau aia in jurul cosului meu sa ia marfa sa o reeticheteze smile.gif Le-am dat peste mana, da a meritat!). Imi aduc aminte de Seinfeld si de Natzy Soup (nazistul cu supa, pentru cunoscatori). Da ala macar facea cea mai buna supa din lume... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
coco35
post 15 Apr 2005, 19:03
Post #9

Membru incepator

Cel mai mult ma streseaza aia care se aseaza la casele prioritare{cosuri,femei gravide,invalizi}cu ditamai caruciorul de marfa...De sa scape ei mai repede...
Si culmea..nimeni nu la zice nimik.....
[COLOR=blue]

--------------------
dacia nova - B 35 GWU
+
bomicabomic
post 15 Apr 2005, 19:05
Post #10

Ex-membru DaciaClub

1. GoGu, lasa ca prin Bucuresti totusi se parcheaza bine. Sa vezi in provincie, e jale.
Am 2 exemple, Billa Ploiesti si XXL Buzau, cel putin la buzoienii mei e jale.
Daca e marcat spatiu cu 2 linii paralele, n-ai sa vezi masina intre ele si paralela. Ori pe diagonala, ori perpendiculara, ori pe 2 locuri de-odata.
2. Jhr, ai dreptate. Sunt in aceesi situatie, n-am cu cine sa-mi las copilul. Si nici nu scrie nicaieri ca e interzis accesul cu copii. So, parerea lui Obscuru nu mi se pare OK.
3. Cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavirsire pentru unii. Am vazut prin Carrefour sau Cora cum maninca ciocolata si arunca ambalajul, cum beau o Cola si uita sticla, cite si mai cite. Penibil.

--------------------
x x - x
+
Manuel
post 15 Apr 2005, 19:45
Post #11

Membru autentic

From: VASLUI

Pai tocmai ce spune:) GoGu-i moldovean neaos (provincial sic), nicidecum bucurestean smile.gif
Obscurule, ce te deranjeaza nene ca eu imi duc copilul in carucior atata timp cat nu-l las sa umble bezmetic printre rafturi si printre picioarele celorlalti cumparatori? Ideea cu carucioarele pentru copii e excelenta, nu vad cu ce incomodeaza.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
steph
post 15 Apr 2005, 19:57
Post #12

Membru autentic

cristianco2002 ... dasta e romania cum e ca tie ti se pare normal sa strnga unu dupa tine ... nu cred ca era vorba de lovit cu carucioru si cazut ceva din raft era vorba de cei ce cotrobaie si daca cade ceva lasa asa... probabil ai aceiasi mentalitate ... si despre cei care arunca pe jos ... las ca d`aia platim salubritatea ... ma abtin si stai linistit ca salamu sasdesc se ia din raion si pori sa il duci la loc... singurele lucruri care nu sunt primite sunt mezelurile feliate sau ceva de genu asta ... si baba aia care lasa salmu printre ciorapi sau manaca juma de punga de smochine ar trebui pusa sa spele pe jos prin tot magazinu vreo sapt si pe urma nu ar mai face ... cine a spus ca romanu se educa cu sila ..

This post has been edited by steph: 15 Apr 2005, 19:58

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
madalina
post 15 Apr 2005, 20:09
Post #13

Membru autentic

- Parcarea: ma enerveaza ca tot timpul persoane fara bun simt parcheaza pe locurile rezervate persoanelor cu handicap si femeilor gravide. La Cora daca ii dadeai unui paznic 10-50000 parcai fara probleme acolo. M-a scarbit faza asta si le-am facut reclamatie.

Plus nesimtire crasa a angajatilor: ma duc cu fina mea la cumparaturi, insarcinata in luna a 5-a. Nu avea burta imensa, dar se observa ca e insarcinata. Vreau sa parchez pe locul rezervat si vine un bodyguard si-mi spune ca nu are burta suficeint de mare pentru a parca acolo mad.gif blink.gif . Sa o las pe ea la intrare si sa merg sa parchez mai departe. Am facut un scandal monstru, mai ales ca mergeam cu ea la cumparaturi pentru lucruri de bebelus.

- De locurile de parcare: daca ar putea sa bage masinile in hypermerket ar fi cei mai fericiti o gramada de soferi. 50-100 de m de mers pe jos nu fac rau nimanui. Chiar daca sunt amenajate trotuare si terceri pentru pietoni, merg pe mijlocul aleii, in rand cate 5-7 persoane, daca-i claxonezi fac scandal si se uita de parca ar fi cel mai normal lucru sa mearga toti intr-un rand. Mergeti cate unul-doi, fratilor, sa aiba loc si pietonii si masinile, daca trotuarele amenajate va fac rau.

- Copii: nu ii condamn pe cei ce isi iau copii cu ei, dar nici nu-mi place cand vad parinti ametiti ce-si lasa copii sa zburde prin hypermarket, iar ei se UITA la orice, fara a acorda cea mai mica atentie copiilor. Acestia nu-s parinti grijulii, sunt inconstienti. La mine in magazin, zilnic isi uita cel putin un parinte copilul...Unde sunt locuri amenajate pentru copii si copii nu plang cand sunt despartiti de copii, e o solutie foarte buna sa fie lasati acolo.

Mie personal, imi place ideea cu carucioarele pentru copii: in loc sa alerge bezmetici prin magazin copii, stau in carucior cuminti.

-produsele lasate aiurea: lasa un inconstient un pui sau un salam in raionul de gradinarit, sta acolo cateva ore, apoi e pus la loc la vanzare, iar cand il cumpar eu ma trezesc acasa ca nu e bun....

- furatul carucioarelor: acolo unde sunt raioanele foarte aglomerate, mai las caruciorul in cate un loc und enu incomodeaza (prea rau). Cand ma intorc ma trezesc cu cumparaturile pe jos si caruciorul luat.

Cea mai ciudata faza a fost i metro cand am gasit in locul carucirului meu un carucior o jumatate cu cumparaturile mele si o jumatate alte cumparaturi. Nu stiu daca l-a confundat cineva sau a ras de mine si de sora-mea. asa am luat-o de la capart sa pun la loc lucrurile ce nu-mi apartineau si sa iau din nou produsele ce-mi disparusera.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Sclaud
post 15 Apr 2005, 20:22
Post #14

@jhr: nu lucrez la un hypermarket si nici la Metro
@cristianco2002: nu lucrez la un supermarket

Lucrez la un cash & carry asa cum am specificat in primul meu mesaj (n-are importanta la care ... cu toate ca nu e greu de "intuit").
Si nu lucrez "in magazin" ... lucrez la dep. IT ... deci nu prea "am nici o treaba cu magazinul" (din punct de vedere al "clientilor").
Inca o clarificare ca poate nu s-a inteles bine din primul meu mesaj: eu am "o problema" cu cei care vin efectiv sa frece menta frate in magazinele respective ... parerea asta mi s-a format aici la Brasov unde toate cele trei magazine (Metro2, Selgros, Carrefour) sunt in linie unul dupa altul si unde omul cu familie numeroasa si fara nici o treaba acasa iese, cu preponderenta seara, de sarbatori si in weekend, in aceste magazine efectiv la aruncatul cu privirea frate. Si nu cunosc doar cazurile "straine de mine" pe care le vad in fiecare zi ... ci cunosc si cazuri concrete. Pai ori mergi cu o treaba in magazinul ala ori te duci doar ca sa incurci lumea pe acolo ? Aici e problema mea (care am impresia ca nu s-a inteles prea bine din primul mesaj). Si pentru o clarificare si mai exacta a ceea ce vreau sa subliniez ... veniti intr-o vizita in perioadele specificate mai sus (evindent in calitate de cumparator ... adica cu o treaba anume) intr-unul din magazinele respective (cu precadere in Carrefour ... unde s-a atins maximul de performanta la capitolul asta) si o sa va convingeti pe propria piele. Este "conflictul" omului care are "o treaba" intr-un magazin VS. omul care vine cu catel si cu purcel ca sa caste gura prin magazin (nicidecum sa cumpere ceva ... iese exact cum a intrat) !!!

P.S. Am zarit pe aici pe forum, mi se pare ca in semnatura cuiva o fraza care mi-a ramas in minte ... ceva legat de "sportul national al romanilor - e datul cu parerea !". E, eu cred ca poate intra intr-o concurenta foarte stransa cu ... "aruncatul cu privirea in stil gura casca prin magazine".

Dupa cum spuneam si in mesajul anterior: aste e "parerea mea" doar ...

LATER EDIT:
Si ca tot m-am enervat ... si ca tot sunt la servici. Pai veniti acuma frate la unul din magazinele astea sa cumparati ceva ... ca sa va convingeti. EXACT ACUM ... azi, la ora asta (si asa o tine de pe la 18:00).
Si pe langa toate astea ... sa-l vedeti pe ciumeku din parcare frate mad.gif Vai de capul meu ... Pai vine ciumeku frate la magazin ... pai cine mai e ca el ... ca daca te-ai atins putin de haina lui ti-a rupt capu' (asta incepand din parcare pana in magazin si EXIT inclusiv).
Si intamplator mai am geamul si exact deasupra locurilor pentru handicapati. Pai dragii mei ... daca ar fi sa ma iau dupa cati "handicapati" parcheaza la fiecare 5 secunde pe aceste locuri ... as putea sa jur ca in tara asta unul nu e intreg frate.
Ce sa mai vorbesc de altele si altele si altele ...
V-am spus ... nu vorbesc prostii ... le vad in fiecare zi de mi s-a acrit. M-am abtinut cu greu la celelalte topicuri "asemanatoare" pentru ca m-am convins de-a' lungul timpului ca "ma stresez" degeaba ...
P.S. Si probabil ca intradevar ... la mine este mai accentuata "viziunea" asupra acestor fenomene datorita faptului ca le vad zi de zi ... locul de munca bata'l vina ... asta e.

Parerea mea ...

This post has been edited by Obscuru: 15 Apr 2005, 20:43

--------------------
+
soryn
post 15 Apr 2005, 20:36
Post #15

Membru

From: Cluj-N

Ai auzit de prospectarea pietii? Cand vrei sa cumperi ceva nu este normal sa te duci sa studiezi in prealabil?Sau ce ati vrea voi astia de la Sellgros ,cand intra omul sa fie ca un robot?

--------------------
renault megane 2016 - cj xx xxx
+
Sclaud
post 15 Apr 2005, 20:48
Post #16

QUOTE(soryn @ 15 Apr 2005, 21:36)
... Sellgros ...

Mai citeste o data ca nu cred ca m-ai inteles nici de data asta ...
Titlul topicului este unul foarte bun ... despre asta vorbeam.

OFF-topic:
Si apropo, am vazut destul de frecvent greseala asta pe aici pe forum: Selgros se scrie exact cu un singur "l" ... nu cu doi ... si exact cu un "s" ... nu cu doi.

Parerea mea ...

This post has been edited by Obscuru: 15 Apr 2005, 20:50

--------------------
+
neumann
post 15 Apr 2005, 20:50
Post #17

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(steph @ 15 Apr 2005, 21:57)
cristianco2002 ... dasta e romania cum e ca tie ti se pare normal sa strnga unu dupa tine ... nu cred ca era vorba de lovit cu carucioru si cazut ceva din raft era vorba de cei ce cotrobaie si daca cade ceva lasa  asa... probabil ai aceiasi mentalitate ... si despre cei care arunca pe jos ... las ca d`aia platim salubritatea ... ma abtin si stai linistit ca salamu sasdesc se ia din raion si pori sa il duci la loc... singurele lucruri care nu sunt primite sunt mezelurile feliate sau ceva de genu asta ... si baba aia care lasa salmu printre ciorapi sau manaca juma de punga de smochine ar trebui pusa sa spele pe jos prin tot magazinu vreo sapt si pe urma nu ar mai face ... cine a spus ca romanu se educa cu sila ..
*

@steph:
daca ceva cade pe jos cand "cotrobai", il pun la loc. Daca insa imi blocheaza accesul pe culoar cu nu stiu ce conserve de la nu stiu ce promotie... ghinion.
Stai linistit, de aruncat pe jos nu arunc nimic, dar tu ai strans vreodata gunoaie aruncate de altii (pe munte, de exemplu)?
Cui ii pasa ca salamu e feliat? Nu mai vreau sa-l cumpar, asta e. Nu-l iei inapoi, n-ai decat sa-l cauti printre ciorapi de dama. Nu mi s-a intamplat pana acum, dar daca m-as razgandi asa as face, dupa ce in prealabil as fi refuzat de catre vanzator sa-l ia inapoi. In alta ordine de idei, mi-era sete in magazin (carrefour) si am baut o sticla de sprite. Se uita aia la casa ca la ozn-uri cand i-am pus pe banda o sticla de plastic goala si am pus-o sa o taxeze. Insa, in Franta am vazut o cucoana care a gustat din vreo 3 ciocolati la insistentele vanzatorului de pe raion pana sa cumpere una (intreaga, bine-nteles, nu aia din care gustase). Hai sa educam prestatorii de servicii, nu cumparatorii (omu cu banu'). E o lege nescrisa ca furnizorul se adapteaza la cerintele cllientului si nu invers. Poate doar in comunism era invers, comerciantii erau cei care dadeau de mancare la vitele furajate.
@obscuru: si pe mine ma deranjeaza aglomeratia, dar si ceilalti au acelasi drept ca si tine sa fie acolo, fie ca au ceva de cumparat, fie ca doar se uita ce o sa-si cumpere peste 3 saptamani cand o sa ia leafa! Pe mine mai degraba ma apuca un sentiment de mila cand vad cum se uita pensionarii la rafturi cu diverse, sau cum se uita copiii la unele dulciuri; nu mai am energie sa-i mai si injur in gand ca ce cauta acolo, daca tot nu cumpara nimic (sunt convins ca daca ai avea bani, efectiv nu ai putea sa iesi fara nimic dintr-un supermarket, hyper-, cash$carry, de fapt sunt acelasi rahat toate, stiu din interior ca in metro peste 90% din business e b2consumer, si nu b2b cum vor ei sa para.)

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
bomicabomic
post 15 Apr 2005, 20:55
Post #18

Ex-membru DaciaClub

Obscuru, asa este, "datul cu parerea si aruncatul cu privirea sunt sporturi nationale", dar nu sunt interzise de lege.
Daca "datul cu parerea", dauneaza societatii, celalalt nu.

Si atit timp, cit nu deranjez personalul hyper, super, nu deranjez ceilalti cumparatori, nu vad care-i problema ca "casc gura".
Mergi la Sephora in Paris (numai parfuri si alte alea din domeniu) si vezi citi/cite gura casca sunt pe acolo.
La intrare iti zic Bonjour, la iesire Au revoir, indiferent ca ai cumparat sau nu. In plus, daca esti nesimtit (nu tu, sa nu se inteleaga gresit), poti sa-ti dai cu toate testerele de cite ori vrei, cit vrei, fara sa vina cineva sa-ti atraga atentia. deci....

--------------------
x x - x
+
Sclaud
post 15 Apr 2005, 20:55
Post #19

QUOTE(cristianco2002 @ 15 Apr 2005, 21:50)
@obscuru: si pe mine ma deranjeaza aglomeratia, dar si ceilalti au acelasi drept ca si tine sa fie acolo, fie ca au ceva de cumparat, fie ca doar se uita ce o sa-si cumpere peste 3 saptamani cand o sa ia leafa! Pe mine mai degraba ma apuca un sentiment de mila cand vad cum se uita pensionarii la rafturi cu diverse, sau cum se uita copiii la unele dulciuri; nu mai am energie sa-i mai si injur in gand ca ce cauta acolo, daca tot nu cumpara nimic (sunt convins ca daca ai avea bani, efectiv nu ai putea sa iesi fara nimic dintr-un supermarket, hyper-, cash$carry, de fapt sunt acelasi rahat toate, stiu din interior ca in metro peste 90% din business e b2consumer, si nu b2b cum vor ei sa para.)

Dupa cum spuneam ... poate ca la mine "s-a accentuat" fenomenul deoarece il vad in fiecare zi si sincer ... m-am scarbit si mi-a ajuns.

Inca o data: titlul topicului este unul excelent ... ar trebui mentinuta linia lui. Si aici ma refer evident la situatia de la noi ... nu de la "altii" wink.gif

Parerea mea.

P.S. Eu ies din "polemica" pentru ca "nu prea ma tine nervu" smile.gif Deh ... tocmai de aia m-am angajat "la IT" si nu "in magazin". Sincer, in fiecare zi ii compatimesc pe colegii mei "din magazin" (numai pe unii - nu pe toti wink.gif )
Daca va pot sta la dispozitie cu alte "amanunte" ... cu placere dar vizavi de "subiectul topicului" ... la urma urmei fiecare ramane cu parerea lui happy.gif PEACE !

This post has been edited by Obscuru: 15 Apr 2005, 21:00

--------------------
+
Vlad_solenza
post 16 Apr 2005, 00:13
Post #20

Membru incepator

Până la urmă problema e tot lipsa de civilizație, de ambele părți. Partea tristă e că noi suntem prinși la mijloc. De exemplu pe mine mă enervează la culme în Metro sau Bricostore când vor ăia să se uite în sacoșa ta...Penibil!!! mad.gif
Pe de altă parte, ce să faci dacă unii până nu fură ceva nu se simt bine? Și-au luat și ei măsuri...nu te vizează pe tine direct, dar trebuie să le suporți din cauza mitocanilor

Mie a început să mi se taie rău de tot cu hipermarketurile. Mai bine mă duc la alimentara din colț unde mă salut cu vânzătoarea, îmi cumpăr CD-uri de la Muzica wink.gif etc etc. Evit aglomerație, mitocănie, înghesuială, într-un cuvânt toată spendoarea civilizației balcanice care ne caracterizează țara!

--------------------
Dacia Solenza Europa - -
+
asarban
post 16 Apr 2005, 07:23
Post #21

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(bomicabomic @ 15 Apr 2005, 21:55)
In plus, daca esti nesimtit (nu tu, sa nu se inteleaga gresit), poti sa-ti dai cu toate testerele de cite ori vrei, cit vrei, fara sa vina cineva sa-ti atraga atentia. deci....
*

In oraselul din sua unde am ars gazu 6 luni era o dambla printre cucoanele locale..unele ff avute (BOGATE Marty si Paul, bogate!):in fiecare dimineata dadeau o tura pe la magazinul local de parfumuri se pufaiau cu testerele si...vamos la job!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
BogdanF
post 16 Apr 2005, 08:36
Post #22

Membru

Cei mai enervanti sunt cei care stau si asteapta ceva sau pe cineva cu caruciorul in mijlocul culoarului. De asemenea lipsa de educatie este cand stai cu carutul si te uiti la un produs de pe raft si nu mai poate nimeni sa se apropie sa-si ia din ce-i trebuie din cauza ta. Dar oricum nu aveti de ce sa va agitati. Romania este tara in curs de civilizare si mai intai majoritatea oamenilor mioritici care traiesc in ea trebuie sa invate sa se spele si sa traga apa la wc.

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
+
EEN
post 16 Apr 2005, 10:05
Post #23

Membru

Hai ma copii ... ce vreti sa cereti romanilor dupa nici 7 ani de cultura a supermarketurilor. Am mai vazut pe undeva ca intr-o tara pusesera aia PRIMA scara rulanta si toti se duceau sa se dea cu scara... Invatam cu totii, o sa preluam reguli de la altii, o sa ne facem propriile noastre reguli...

In multe tari din vest exista regula ca pe scara rulanta sa stai pe partea dreapta lasind stinga libera pentru cei care vor sa mearga mai repede. Fineturi... smile.gif dar in timp si la noi vor aparea.

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
draku
post 16 Apr 2005, 10:37
Post #24

Membru autentic

pt ca tot s-a vorbit aici de "amabilitatea" vanzatorilor si de cumparatori (de pe urma carora traiesc efectiv vanzatorii), incercati sa intrati intr-un magazin al unui arab, care arab vinde chiar el la magazin....
n-o sa iesiti din magazin fara sa cumparati ceva, va asigur....
am "patit-o" de curand intr-un asemenea magazin unde m-am interesat de un produs. arabul a scos din raft peste 20 de modele din produsul respectiv (era vorba de o curea...), doar doar voi cumpara ceva. si pana la urma am cumparat.
nu eram singura persoana din magazin, iar el se purta la fel cu toata lumea.....
si toate astea cu zambetul be buze....nu s-a incruntat nici macar o singura data....

--------------------
ex Dacia Nova Barkas B1000 1989 - Barkas
Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
+
Laurentziu83
post 16 Apr 2005, 10:53
Post #25

Membru autentic

QUOTE(bomicabomic @ 15 Apr 2005, 21:05)
Si nici nu scrie nicaieri ca e interzis accesul cu copii.

La METRO scrie, sorry, cel putin pe pliantele ce-ti vin la posta de la ei. "Interzis accesul cu copii sub 6 ani." Poti sa-i lasi foarte bine la intrare.

--------------------
. . .
+
bomicabomic
post 16 Apr 2005, 11:38
Post #26

Ex-membru DaciaClub

Sorry, dar Metro e cash&carry, are adresabilitate firmelor. Dar ca la noi se duc si persoane fizice, e alta mincare de peste.

--------------------
x x - x
+
ydaniel
post 16 Apr 2005, 12:37
Post #27

Adrenaline junkie!

From: black sea

nu mai zic nimica!eu ma duc doar dimineata nu seara cand vin toti indieni...mi-e greata sa ma duc la hyper marketurile astea....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
danu
post 16 Apr 2005, 14:48
Post #28

Membru incepator

QUOTE(bomicabomic @ 16 Apr 2005, 11:38)
Sorry, dar Metro e cash&carry, are adresabilitate firmelor. Dar ca la  noi se duc si persoane fizice, e alta mincare de peste.
*

Si daca se adreseaza firmelor atunci de ce imi umple mie (si vecinilor) cutia postala cu ofertele lor ? mad.gif

--------------------
- - -
+
Lucian123
post 16 Apr 2005, 16:23
Post #29

Membru autentic

QUOTE(danu @ 16 Apr 2005, 15:48)
Si daca se adreseaza firmelor atunci de ce imi umple mie (si vecinilor) cutia postala cu ofertele lor ?  mad.gif
*

Nu cred ca ai primit vreodata vreo oferta de la Metro sau Selgros.
Hai sa fim seriosi si sa lasam prostiile.
Oferte vin doar la sediul social al firmelor care au legitimatie de intrare si care fac si cumparaturi de la ei.
Asa ca nu veni cu inventii.

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
bogdan_o
post 16 Apr 2005, 16:34
Post #30

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Pe de o parte e vorba de lipsa de bun simt a clientilor. Adica furatul, mancatul din produse, tigania de la case, parcatul pe locurile handicapatilor (si chioar cred ca sunt handicapati, dar mintal, de vreme ce parcheaza pe locurile alea) si altele.

Pe de alta e vorba si de angajati, care inca dau dovada de lipsa de respect pentru clinet, de pe spinarea caruia ei traiesc. De la tratatul cu sictir pana la maltratarea obiectelelor pe care le duci sa le faca proba, angajatii dau dovada de toate.

Nu vad normala nici atitudinea eu platesc deci pot face orice, ca pana la urma (cu mici exceptii) toti suntem angajati si nu cred ca i-ar conveni cuiva sa vina patronul/seful si sa le faca de toate, ca pana la urma el plateste. Nu? Am vazut clienti care se purtau in ultimul hal cu angajatii, de parca erau servitorii lor. Nici chiar asa. Asta e snobism, lipsa de bun simt si o trasatura comuna parvenitilor, rasa pentru care am cel mai profund dispret.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:19
Forum Renault