Merge aiurea forumul?
![]() ![]() ![]() |
Merge aiurea forumul?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
oare din cauza ca am W7 pe amandoua laptop-uri ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am avut goagal pe xp, a mers bine. o fi depinzind si e versiunea de xp sau de cea de sp.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai la mine ultimu fraierfocs nu face cum face la altii...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Firefoxu merge bine la toata lumea. Problema e pe crom.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dacă nu s-a rezolvat, încercați cu 26
După 2 zile de frecat, nu i-am găsit bube. This post has been edited by Markos: 28 Feb 2013, 21:21 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
scuze daca am postat unde nu trebuia dar nu stiam unde sa incadrez chestia asta. De ce nu s-a actualizat ora de la forum cu ora de vara? daca postez ceva imi apare cu o ora in urma. Sper sa se poata rezolva
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
l@u |
![]()
|
trebuia sa postezi la bula.
daca setai ora cum trebuie erai cu ora actualizata,asa stai pe ora de iarna |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai precis, mergi la "setările mele", "board settings" și bifează "Is daylight saving time in effect?".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
Multumesc Dragos pentru raspuns !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi că la iarnă o să trebuiască să faci invers.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Hai mă, stați blând!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
1. Vine un user relativ nou
2. Nu deschide topic nou 3. Isi cere scuze înca din startul mesajului 4. Intreaba civilizat un lucru (si, ulterior, multumeste la fel de civilizat pentru informatie) Apare l@u si-l trimite la bula. In plus, îi explica cum ca "daca setai ora cum trebuie erai cu ora actualizata,asa stai pe ora de iarna", cand tocmai despre asta întreba omul - cum sa seteze ora cum trebuie. Gata, stau bland. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
darius82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 May 13 ![]() |
Dupa cat timp se da "up" pentru a se ridica anuntul la bursa pe acest forum?
azerty.jpg ( Size: 56.26k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Te-ai gandit sa citesti regulamentul cu care ai fost de acord? Sau macar sa citesti in josul paginii cu topicul tau?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
darius82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 May 13 ![]() |
In regulament am vazut ca scrie 24h insa am dat "up" acum cateva minute si nu a aparut postare noua, ci s-a editat postarea de ieri.
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() Asta pentru ca ai postat in sub 24 de ore. De la mine ai riport pe ziua de azi, stai jos. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Merge greu seara forumul (de fapt forumurile)? De două-trei zile se încarcă greu paginile, și în Firefox și în Chrome. Cam după 9 seara. Trebuie să dau de câteva ori refresh și-i tare enervant.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
E de la provaidărul tău.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Stau prea mult pe DC, și le consum din bandă...
![]() Trebe să-ncerc și de pe tabletă, înainte de a suna la UPC. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
ihi !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Mda, o să le prezint scuzele mele...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Ca să ți se încarce (integral sau măcar parțial) pagina DC, trebuie să funcționeze vreo 4-5 adrese cu publicitate.
This post has been edited by Markos: 19 Sep 2013, 21:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Numa' după 9 seara?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Păi întreabă provaidăru'
![]() E posibil. UPC, de exemplu, depinde de aglomerația de pe echipament, în locația/zona X. Mai mult, o adresă de tipul profitshare.emag.ro apare pe țșpe mii de forumuri/bloguri/saituri de știri/etc, deci e foarte posibil să mergă greu seara, pentru anumiți provaidări. Chestie de bulan. This post has been edited by Markos: 19 Sep 2013, 21:45 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
Apropo de forum, daca scriu doar daciaclub.ro in browser, nu merge, zice Pagina inexistenta, numai daca scriu si www in fata. Mai stiu un site de banca importanta care e la fel. intr-un fel e rusinos pentru firma/compania/forumul respectiv sa nu "stie" o chestie minora
This post has been edited by cipri20: 3 Oct 2013, 10:51 |
--------------------
VW
1200
1970
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce browser?
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 09:10 |