Merge aiurea forumul?
![]() ![]() ![]() |
Merge aiurea forumul?
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A furat careva serverul?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A întârziat un pic rata la licența de MySql. Acum e ok.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai mancat un cuvant
![]() |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
deci tot psd e de vina?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Relax, scad din 1 mai dobânzile, datarită noului indice ce înlocuiește roborul și vor fi mai usor de plătit ratele.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Doamne ajută! Poate n-o mai da așa des rateuri maieschiuelul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
Orice incercare de a accesa un forum/subforum se termina cu eroarea de mai jos. Se pot accesa topicuri, daca avem adresa directa.
QUOTE IPB WARNING [2] mysql_query(): Unable to save result set (Line: 603 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned mySQL query error: SELECT t.*,a.banner_topic, a.banner_src, a.banner_url, a.hot_topic FROM drf_topics t LEFT JOIN drf_ad_topics a ON ( t.tid=a.tid ) WHERE forum_id=138 and approved=1 ORDER BY pinned desc, hot_topic desc, last_post DESC LIMIT 0,30 mySQL error: Got error 28 from storage engine mySQL error code: Date: Friday 19th 2019f April 2019 12:24:43 PM We apologise for any inconvenience |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Șterge cookies-urile.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Așa a fost și la mine toată ziua
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Si la mine la fel, nu am putut accesa forumul cu niciun browser, nici pe win7, nici pe android.
This post has been edited by grig1960: 19 Apr 2019, 20:41 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Idem si la mine...am sters si cookies si history, degeaba...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
DragosP |
![]()
|
Nu le-ai șters cum trebuie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() A fost forumul căzut, puteam șterge și cozonacii, degeaba. Când am reușit să intru nu era nicio activitate (post/topic) de vreo 7 ore. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
DragosP |
![]()
|
Păi dacă lumea mai și muncește...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Eu, cînd văd erory de mySQL, nu șterg nimic. Stau cuminte și aștept să treacă, pentru că mi-e clar că-i de la el. Ca dovadă că și acum a revenit, deși n-am șters prăjiturile sau istoria.
![]() Păcat că nu se rezolvă odată problema aia de securitate care face să nu meargă forumul pe Safari. ![]() This post has been edited by VladSoare: 21 Apr 2019, 08:55 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Merge si pe Safari. Pe iPad nu am avut nicio problema. Pe iPhone am observat ca, dupa ce am bagat parola gresit de cateva ori si s-a resetat, a mers fara probleme pana cand baietii de la IT au instalat softul cu restrictiile impuse de firma. Deci e din setarile de securitate, pentru ca am “Safari fraud warning enforced” si nu pot dezactiva “Fraudulent website warning”.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pe Mac nu mai există o astfel de opțiune de ceva timp. A fost un update de Safari acum vreun an, un an și ceva, care a eliminat-o. Iar problema este în mod clar de la forum; am explicat-o mai demult în topicul cu pricina. Sînt niște "http"-uri puse unde n-ar trebui.
Nu e normal ca utilizatorul să-și dezactiveze setările de securitate, sau să caute browsere mai permisive, doar pentru a putea folosi un sait care nu respectă niște reguli elementare de siguranță. Setarea aia, chiar dacă aș avea-o, ar avea efect global, nu doar pe Reno. Și m-ar expune la riscuri pe alte saituri. Mie-mi convine că Safari e atent la astfel de lucruri. This post has been edited by VladSoare: 21 Apr 2019, 18:56 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Voua va merge notificarea e-mail la mesagerie?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adică maieschiuelu' trage să moară și tu vrei lăutari?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Macar o pomana, ceva...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
maho |
![]()
|
Si totusi, nu se poate face nimic? Sa fiu si io anuntat cand ma injura careva in privat...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu merge nici notificarea de subscriptie la topic
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Nu merge nici la mine inca si mai nou constat ca , nu ma pot loga de pe telefon.
Am incercat si resetare parola si nu primesc mail-ul de resetare . :angry |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ce naiba are forumul in ultima vreme de pica asa des?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, si eu am bagat de seama.
Ma intreb daca mai tine platforma asta, care e de pe la inceputul anilor 2000. Interfata cel putin ar merita un upgrade masiv. Inclusiv introducerea categoriilor separate pt Laguna, pe Reno.ro ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
Cind zici platforma e vorba de software sau hardware?
Caderile pe care le-am vazut in ultima vreme par sa fie legate de hardware / contract hosting: lipsa spatiu pe disc. Ala costa, avem forum gratis si nu sintem sufocati cu reclame. Pentru mine e un compromis acceptabil, pot sa rabd o zi fara forum. Altfel, mi se pare ca raspunde foarte bine. Ca software, pare sa fie la zi. Zic "pare" pentru ca IPB/IPS nu mai afiseaza numarul versiunii de multi ani, iar anul 2020 cred ca e automat anul curent, daca imi aduc bine aminte cum merge. Schimbarea platformei software (aka interfata) ar insemna sa pierdem tot ce s-a scris pina acum (sau un efort de conversie foarte scump; greu de gasit fraieri care sa lucreze multe nopti gratis). |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 06:59 |