Cateva intrebari, despre logan
![]() ![]() ![]() |
Cateva intrebari, despre logan
MykyCRM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 / 1.6 MPI
- DB-11-CRM
|
|||
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
Revizie....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Vinde-l, dar nu inainte de a-i mai pune ceva km in bord.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul... URGENT.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Antigel. Anvelope, daca au imbatranit stand. Curea distributie si accesorii din acelasi motiv.
This post has been edited by D-Ice: 24 Jul 2011, 23:11 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu i-as face si distributia...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
MykyCRM |
![]()
|
BZN, nu il vand nici pentru toti banii din lume. Motive personale.
PS: Alte sfaturi ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 / 1.6 MPI
- DB-11-CRM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fa-i revizia de 60 000 (adica aia completa) care cuprinde schimb de: distributie, ulei motor, ulei cutie, filtre, antigel, bujii + un schimb de anvelope ca alea originale sigur sunt coapte.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MykyCRM |
![]()
|
Iulikk , si un pret estimativ pentru toata distractia ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 / 1.6 MPI
- DB-11-CRM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Habar nu am. Depinde de multi factori. Daca revizia o faci la reprezentanta sau la service de cartier. Pentru piese, intra la bursa ca sunt o gramada de useri care vand piese de origine la preturi decente. Distributia stiu ca e 200-300 de lei (daca masina are AC si servodirectie trebuie schimbat si kitul de accesorii care mai costa si ala... habar nu am cat
![]() Pe mine m-a costat cam 1000 de lei anu trecut la Solenza din dotare + 800 anvelopele. This post has been edited by Iulikk: 25 Jul 2011, 21:57 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Uite aici despre distributie:
http://www.daciaclub.ro/A-4-a-revizie-4-An...ml#entry3047896 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
+ cativa litri de top99 si putina talpa si gata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
MykyCRM |
![]()
|
Inca o intrebare. Benzina nu a fost schimbata si nici consumata de atunci.
E vreo problema ? Sau ? This post has been edited by MykyCRM: 26 Jul 2011, 08:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 / 1.6 MPI
- DB-11-CRM
|
|
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In afara de baterie si ulei nu cred ca merita sa mai schimbi si altceva...si eu am un Logan din 2004 cu 22000 Km la bord (a 2-a masina in familie) care sta in garaj si nu se misca decat din an in paste...mai mult iarna....si nu are nici o problema
|
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Daca vrei sa pastrezi masina pentru tine atunci trebuie sa faci toate cele enumerate mai sus. Dar atunci sa faci intr-un an macar atati kilometri, cati ai facut in sapte.
Daca intentionezi sa o vinzi, nu-i face absolut nimic, dar fi cinstit/sincer cu eventualii cumparatori. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Stie cineva ce rol are banda de burete cu adeziv pe latura din spate, banda care se regaseste in interior, la baza parbrizului, fiind asezata intre acesta si bordul propriu-zis ?
De la caldura de afara, o buna bucata din ea, a cazut practic sub bord. Oricum solutia aceasta de izolare aleasa de Dacia, imi aminteste de cum izolam usile acasa pe vremea lui Ceasca ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Despre ce masina e vorba? Adica la ce masina ai gasit montat buretele respectiv?
In mod normal trebuie sa reduca zgomotul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@tribunul : Dacia Logan, an fabricatie 2011
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Poti sa puni niste poze cu buretele respectiv.
Este cel din linkul de mai jos? 2433 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10329&st=2430 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:49 |