Arcuri, vreau sa le schimb
![]() ![]() ![]() |
Arcuri, vreau sa le schimb
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
luci_ss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 18 May 10 ![]() |
La un pret rezonabil , cine e interesat sa imi lase un PM cu id de mess
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
lymphor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 8 March 07 ![]() |
Dupa cum v-am promis revin cu update-uri vizavi de cum se comporta arcurile Asam.
Au trecut 5 luni si vreo 10-15 drumuri incarcate iar pe spate deja s-au lasat cativa centimetri. In concluzie sint foarte proaste, sa va feriti de ele (mai ales ca pe eticheta nu scrie Asam ci CONEX, adica firma distribuitoare). Pe fata n-am probleme deoarece cum v-am mai spus am inlocuit T-urile clasice cu cele de papuc ![]() In schimb dupa montarea T-urilor au inceput sa-mi bata puternic planetarele, care oricum la cei 65.000 km trebuiau schimbate. Acum as vrea sa pun pe spate arcuri de papuc, din cate stiti voi este posibil? (va reamintesc ca am o Dacie Break, nu stiu daca acest detaliu are importanta ![]() QUOTE(dan2009_89 @ 28 May 2010, 20:20) Eu am schimbat arcurile pe masina in urma cu un an! Am pus arcuri de dacie break (arcuri de fata) si vreau sa spun ca sunt foarte multumit!!! Ce marca ai luat? Erau noi sau second-hand? La ce pret? |
--------------------
Dacia
1310 Cli (Break pe injectie) cu alimentare GPL
anul 2000
|
|
lymphor |
![]()
|
Ca sa nu luati si voi teapa atasez poza cu eticheta care era pe arcurile ASAM.
Attached thumbnail(s) P1010100.JPG ( Size: 1002.49k ) Number of downloads: 489 |
--------------------
Dacia
anul 2000
|
|
lymphor |
![]()
|
QUOTE(Paulorossi @ 7 Apr 2010, 09:06) Pana la urma am decis sa merg la REMAT ca sa-mi rezolv problema cu arcurile pe spate. Voi lua unele de fata foarte obosite sau daca gasesc unele de spate inca "tapene". M-am gandit sa merg la cele din sectorul 5 ca sint aproape intre ele (unul e pe Blvd. Pieptanari, celalalt e pe Str. Trompetului). Am vazut ca astea din sectorul 5 intra sub edigia SC REMAT BUCURESTI SUD SA in timp ce cele din Berceni si Chitila sint la SC REMATHOLDING CO SRL: o fi vreo diferenta? |
--------------------
Dacia
anul 2000
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
din cate stiu papucul are arcuri lamelare pe spate
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
lymphor |
![]()
|
QUOTE(kog @ 15 Oct 2010, 11:28) Ah da? Thx, o sa mai intreb si eu ![]() De ma credeti sau nu am primit raspuns prin email de la domnul Adrian Adam (adrian.adam@rematholding.ro) vizavi de pretul arcurilor la REMAT (si asta la numai 2 ore dupa ce i-am scris, vineri dupamiaza): - arcuri spate Dacia 1310 = 30 de ron/ buc - arcuri fata Dacia 1310 = 30 de ron/ buc |
--------------------
Dacia
anul 2000
|
|
Grim Reaper |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 November 07 ![]() |
as fi eu interesat de niste dimensiuni ale arcului diametru spira si cate spire are, daca poti sa ma ajuti cu aceasta informatie
LE ca am uitat sa specific arc de fata 1310 This post has been edited by Grim Reaper: 13 Jan 2013, 21:24 |
--------------------
dacia 1310
,opel vectra b2 2001 2,2 dti, echipare full option
. Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.
|
|
george.cristian |
![]()
|
![]() elev:) Group: Members Posts: 31 Joined: 29 November 11 From: Tg-Jiu ![]() |
Salut! Ca sa nu mai deschid alt topic as vrea si eu un sfat... La un bmw 318 am telescoape cu arcuri normale pe fata. Daca as pune arcuri sport pe telescoapele astea ar bate? Multumesc
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
incearca arcuri de dacie...ca doar suntem pe daciablub...
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:35 |