Piuit puternic in zona bordului, ????
![]() ![]() ![]() |
Piuit puternic in zona bordului, ????
comyny |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 July 09 From: Bușteni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2007
|
|||
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce viteza ai rulat ,atunci cad piuia?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
comyny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 July 09 From: Bușteni ![]() |
Mai mult de 80 km /h nu aveam!! Da nu imi vine a crede ca ar fi din cauza vitezei ..dar cine stie
![]() NU am alarma ![]() This post has been edited by comyny: 21 Mar 2010, 12:38 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2007
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Contact imperfect la alarma. Verifica releul de la alarma. \Si eu am patit ceva de genul.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
comyny |
![]()
|
NU am alarma smile.gif
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2007
|
|
Virgiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 June 07 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu, sper sa nu fiu pe langa, nestiind toate detaliile problemei.
Esti sigur ca de sub bord vine piuitul? Stiu ca la casetofoanele blaupunkt, daca nu bagai codul mergea ce mergea si piuia din cand in cand, din ce in ce mai des. Daca n-are treaba cu astea scuze. Bafta. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
|
|
comyny |
![]()
|
Nu e nici de la casetofon pt ca nu e ala original. Vad ca a tacut de ceva vreme fara sa mai chitzaie. Acum nu stiu ce sa mai zic , stiu doar ca e dacie si trebuie schimbata
![]() ![]() This post has been edited by comyny: 25 Mar 2010, 08:38 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |