este vreun medic prin zona?
![]() ![]() ![]() |
este vreun medic prin zona?
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu ma deranjeaza mistourile si off topic-urile, voiam doar o alta parere ca de instruit m-a instruit doctorita care s-a ocupat de mine destul de bine...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(SYL @ 25 Mar 2010, 00:10) Domnu' SYL, daca eram carcotas postam la bula. Asa, n-am stiut in care parte e 'greseala' ![]() De acord cu tine ca intrebarile de genul asta nu prea au ce cauta pe aici, ca nu stii niciodata ce prostie iei de buna... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Mar 2010, 12:42) Fiecare cu ce-l "doare" ![]() QUOTE(SYL @ 25 Mar 2010, 00:10) PS. Nu mai zic ca nu vad rostul topicului. E absurd sa te apuci sa ceri o informatie medicala de specialitate, si sfaturi medicale pe un forum auto. Fii serios ca poate primeste si vreo reteta pe aici ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
elfos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru sorin1983 - poti te rog sa ma cauti pe email (a_elfo@yahoo.com), deoarece nu pot trimite PM. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-11-AAA
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vin si eu cu o oarecare problema. In ultima vreme am inceput sa am dureri puternice de cap. ...de la curent. Pana acum cateva luni nu aveam nimic, puteam sa stau cu 10 geamuri deschise ca nu aveam nici pe dracu. Acuma nu ar fi mare lucru sa nu stau in curenti de aer, dar circul aproape zilnic cu CFR... Este alta scapare inafara de medicamente si scapatu de CFR?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Evident ca nu. Trebuie sa circuli doar cu TLX-ul
![]() Eu zic sa faci o vizita la ORL pentru un control. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un medic pentru tony, se poate?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Cine este Tony? Ce probleme are?
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
mdln19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 2 May 10 ![]() |
o cura de ingrasare buna, cunoasteti?
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba eu daca spun, mi-e ca radeti de mine. M-am diagnosticat cu reumatism. In pana mea, ma doare glezna stanga de mor, de ieri seara, cam fara motiv. Facusem ceva miscare in ultima perioada, si aseara m-a mancat undeva sa fac jogging in loc sa ma urc in masina cand am plecat de la un gratar. Aseara n-am putut dormi de durere, nu neaparat ca e puternica, dar pur si simplu e jenanta. Picioru' nu e umflat de niciun fel, cand merg pare sa nu ma doara, e foarte straniu. Am impresia ca ma cam doare de pe 1 mai de cand am facut o baie in lacu' de acumulare Budeasa de langa Pitesti, va puteti imagina ca nu avea mai mult de 10 grade apa aia pe 1 mai.
La picioru' drept ma doare tibia de parca as fi lovit-o cu paru' acum doua minute. Daca apas pe ea, ma doare. Si n-am mai luat vreo lovitura acolo de ani... Nu-mi vine sa cred ca am inceput deja sa ma rablagesc. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Imi pare foarte rau!
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
durerea de tibie (dreapta) o am si eu de cand am fost mic, atumci mai des acum foarte rar. Nu e reumatism ca m-am testat crezand ca asta e. Cica erau dureri de crestere, dar eu nu mai cresc. La mine trecea cu algcalmin
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Multumesc Bulldog!
Nici nu stiu pentru ce s-au inventat si restu' forumurilor, un forum cu profil auto si membrii ca pe acesta e suficient pentru orice situatie. O sa ma duc la doctor cat de curand, daca nu-mi trece in doua zile, nici un set de analize n-am mai facut de cand lumea... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
în bemveu te lasa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Du-te si daca te lasa durerea. Afectiunea poate fi cronica. Nu e de glumit.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Salutare! Ca sa nu mai deschid un topic nou, voi intreba aici. La inscrerea la facultate mi se cere o adeverinta de tip M.S. 18.1.1.. Ce este asta? De unde se ia?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Mergi la medicul de familie si-ti face.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ok. Multumesc! Ma voi duce maine sa vad ce zice medicul....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica trebuie sa-ti faci programare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pentru o problema in zona ochilor la ce medic merg? Oftalmolog sau dermatolog? Mi se descuameaza pielea de pe una din pleoape, nu am senzatii de mancarime la ochi ci doar in zona pleoapei si doar la pleoapa respectiva. Nu am servit de mult stranduri sau bai in rauri/lacuri (specific pentru ca am avut conjunctivita acum ceva ani dupa ce m-am balacit pe la munte).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Merced |
![]()
|
Eu as incerca intai la oftalmolog, pentru ca-s multi d-astia si-i gasesti la orice colt de strada.
Hehe, mi-a trecut durerea de la glezna aia stanga. Chiar am fost la un ortoped pe care-l cunosc de cand eram copil. Adica m-am dus atunci, ditamai porcu' la pediatrie. In fine, mi-a zis ca la dimensiunile mele n-ar fi bine sa ma apuc acum de alergat, ca imi nenorocesc usor-usor picioarele. Mi-a dat sa iau niste Nurofen forte, in cateva zile ma lasase. Acum m-a apucat pe celalalt picior. Adevaru' e ca ma apuca mereu dupa ce joc tenis de masa mai mult timp. Si probabil fac miscari aiurea fara sa-mi dau seama, sunt momente in care ma intind destul de mult. Diseara ma duc iar. Si maine sper sa fie macar ca azi sa inchiriez o bicicleta sa mai bag vreo 40 de kilometri. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:50 |