Supra Moderator, Intre admin si moderatori
![]() ![]() ![]() |
Supra Moderator, Intre admin si moderatori
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce probleme au unii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Mar 2010, 05:25) Eu vreau un supramoderator ales democratic, caruia nu mai ai ce-i spune Care ar fi, pe puncte, rostul moderatorului? Cand anume sa intervina supramoderatorul? Ce sa faca? Cat timp sa-si aloce acitivitatii de supramoderare?QUOTE(eduardsebe @ 20 Mar 2010, 06:46) ar mai fi moderatori buni...hellcat,cmandrei care chiar stiu ce e aia moderare corecta Moderator bun inseamna sa-ti iei penalizare si apoi, cand incepi sa pui intrebari, sa fii trimis cu jalba la admin? Daca in calitate de moderator cineva nu-si asuma raspunderea pentru faptele sale, de ce ar face-o ca supramoderator? Mai, pana la urma stii cum e, de gustibus, dar pe mine doi moderatori de la Stiri (unul fiind cel ingrosat) m-au sicanat constant si repetat incat m-au facut sa ma simt in plus, asa ca am zis sa ma retrag fiindca simteam ca vorbesc cu peretii.![]() QUOTE(cj98czh @ 20 Mar 2010, 07:17) Victoras2001 - tu nu pricepi un lucru... forumul este casa omului (unde tu esti musafir)... respectiv a adminilor... si in casa lor ei fac regulile jocului.... nu te duci la om acasa si ca musafir te apuci sa-i reordonezi casa... Ditto.Victoras2001, exista read-only care la mine merge brici, te sfatuiesc sa-l incerci ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
NU se inchide topicul asta fara rost?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
adip
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 05:47 |