Variatii pe platforma dusterului
![]() ![]() ![]() |
Variatii pe platforma dusterului
nicku01 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|||
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
E o varianta ce zici tu.
Dar, poate ca renaultul pregateste ceva mai "SF" pentru un Scenic nou, iar locul ramas liber sa-l preia o versiune Dacia. Io cred ca n-ar fi exclus. |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Adică în loc de a copia pe cei de la GM/Opel cu sufixul „Classic II/III”, mai bine le schimbă prefixul în Dacia?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vali222 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 June 10 ![]() |
As dori sa stiu daca se poate daca exista vreun showroom in care sa vad pe viu toate variantele de culori Duster, sau cat mai multe. Nu ma hotarasc la culoare
|
--------------------
hyundai
accent diesel
2006
- ph02xtz
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
parerea mea: negru. arata foarte bine pe aceasta culoare.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Dusterul negru iti da prestanta si sobrietate. Asta mi-au spus prietenii cu care m-am intalnit cand ma plimbam cu el. Bine eu sunt si brunet, cu mustata si foarte inalt (1,90m si 108kg fara sa fiu gras). Asta ca sa ma laud un pic.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
vali222 |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 6 Jun 2010, 22:31) Intradevar si mie imi place f mult. Insa ma gandesc sa nu fie, totusi, prea mult negru;interior negru, exterior negru...Credeti ca I-ar sta bine si fara"look pack"? Pentru ca, sincer sa fiu, mie-mi plac mai mult gentile de otel stilizate decat cele de aliaj. Plus ca, consider ca e cam mare pretul pentru acest "look pack". Mai bine de banii aceia imi iau ESP. Jentile de otel sunt si mai practice in off-road (mai rezistente...). Ce parere aveti? Dar alb ,4X4, fara look-pack, are cineva? Cum e? Multumesc. |
--------------------
hyundai
accent diesel
2006
- ph02xtz
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vali222 |
![]()
|
QUOTE(iulian'71 @ 6 Jun 2010, 23:33) Dusterul negru iti da prestanta si sobrietate. Asta mi-au spus prietenii cu care m-am intalnit cand ma plimbam cu el. Bine eu sunt si brunet, cu mustata si foarte inalt (1,90m si 108kg fara sa fiu gras). Asta ca sa ma laud un pic. Sa inteleg ca aveti, DEJA, unul negru? Nu ne spunei si noua amanunte: E cu "pack"? E 4x4? Cum merge? etc. Please 7 Jun 2010, 11:44: Ptr.Squirell: Pana la urma v-ati luat alb??? Multi km fara evenimente!!!! Jurnal de bord, ceva? This post has been edited by vali222: 7 Jun 2010, 10:44 |
--------------------
hyundai
accent diesel
2006
- ph02xtz
|
|
Squirrel |
![]()
|
Nu. Sunt doar căutate, „culese” și prezentate. Recomand evitarea motorizării 1,6 16v 4Ś4 dacă se dorește o livrare mai rapidă.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.080 Joined: 11 February 04 ![]() |
De obicei masinile arata cel mai bine in culorile oficiale de prezentare.
In cazul asta ar fi brun cajun, albastru mineral si alb. Am vazut in showroom brunul si masina arata bine pe culoarea asta. Cea alba mie mise pare urata, e prea masiva pt culoarea asta, dar e mai ieftina. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 08:09 |