Am o oferta de Duster
![]() ![]() ![]() |
Am o oferta de Duster
oldSchool |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
In primul rand 4x4 nu e un ras , am testat si pot sa spun asta , in rest
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu, nu merita. Daca 4x4 e un ras 4x2 e ...
![]() Daca ai astfel de pareri abtine-te de la a cumpara Dacia. ![]() This post has been edited by BZN: 26 Apr 2010, 20:24 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
oldSchool |
![]()
|
pt o persoana de 65 de ani iti garantez ca sistemul de la dacia e o parodie de 4x4 ... il uita cuplat si ia un viraj cu peste 80 la ora si zi'mi ce se intampla ai ?? eu nu vreau sa vb de 4x4 ... pe mine ma intereseaza daca pe global merita mai mult masina asta decat un logan prestige 1.5 85cp ..
Eu am si un x3 din 2009 ianuarie si cred ca nu se compara tehnologic cele 2 sisteme... ok, poate ca e mai inalt si merge mai bine in noroaie duster, dar nu'mi spune ca ti'ai cumpara maria ta duster sa te duci prin noroaie. Am un prieten care are un nissan patrol si cu ala se duce pe off-road. Daca te duci cu dusterul in offroad intr'o luna iti rugineste caroseria .. la cat de protejat e cel putin pe spate. vad doua avantaje in a achizitiona duster in fata lui logan : 1. discountul foarte bun ( ~1500eur ) si 2. pozitia mai inalta si interiorul mi se pare ok pt o dacie pt socrul meu o masina este o masina ... nu sta sa o bibileasca, nu il intereseaza decat sa se urce in ea si sa mearga... nu vrea tehnologie... daca era un 4x4 complet permanent era ok, dar asa sa dai la butoane ..... sa cuplezi, sa decuplezi .. vraja marii. Va rog frumos: pe mine ma intereseaza, repet, daca merita mai mult dusterul decat logan prestige 1.5dci ... voi ce ati face ? Masina o pot lua pana vineri This post has been edited by oldSchool: 26 Apr 2010, 20:31 |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Are pack look si e metalizata de costa atat cu discount 1500 eur ?
Pretul de lista pentru masina aste e 13050 eur. Mai are si taxa de poluare pentru ca e euro 4. Si cum spuneau si colegii 4x4 nu e un ras la duster. Pe cate luni e rata asta? cu avans de 40%. |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
-sters-
This post has been edited by membru_DC: 26 Apr 2010, 20:30 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
un duster nu e un inlocuitor de patrol, insa din ce am vazut din diverse video-uri se comporta destul de bine in teren greu de dificultate mica spre medie. S-ar putea chiar sa fie ceva mai sus , cu niste cauciucuri bune de media clasei. Daca merita astfel incat sa dai un logan? Eu zic ca merita, daca are si esp. Ceea ce pe logan sigur nu are.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Lasati omu' in pace, nu vedeti ca are BMW, deci pt un fitos ca el e clar ca dacia ii pute... Cum naiba tocmai un posesor de BMW poate sa debiteze o aberatie de genul "nu ma intereseaza 4x4 ca e un ras 4x4 de la duster" in conditiile in care sistemul de tractiune 4x4 de la BMW acum cativa ani (de pe X5 si seria 3)avea probleme serioase, in sensul ca era setat sa transmita mare parte de cuplu spre puntea spate, si la testul "rolelor" (parca asa ii zice) avand practic doar traciunea fata disponibila efectiv masina nu putea pleca de pe loc (deci desi era 4x4, practic pe puntea fata nu avea tractiune)...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
fritzih |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 20 April 10 ![]() |
dar dc e discountul acela ??? e rulata ???
|
--------------------
dacia
DUSTER
2010/ laureate 4x4 1.6 16 V
- CL 50 ZIH
|
|
oldSchool |
![]()
|
QUOTE(asgard1955 @ 26 Apr 2010, 20:29) Are pack look si e metalizata de costa atat cu discount 1500 eur ? Pretul de lista pentru masina aste e 13050 eur. Mai are si taxa de poluare pentru ca e euro 4. Si cum spuneau si colegii 4x4 nu e un ras la duster. Pe cate luni e rata asta? cu avans de 40%. pe 5 ani ... masina este o masina la un dealer, fratele nasului meu , ei au fost obligati sa o cumpere de la dacia si toata lumea intreaba de 4x4 ... si au comandat alta 4x4 pt showroom ... masina e cu tiple pe ea, si are 10km ... |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
aphophis |
![]()
|
mai ales ca (parca) sistemul ala 4x4 auto se dezactiveaza singur de la o anumita viteza
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fie vorba intre noi, X3-ul ala e de ras...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Si eu stiam ca se dezactiveaza singur sistemul 4x4 cand viteza e prea mare.
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
oldSchool |
![]()
|
QUOTE(SYL @ 26 Apr 2010, 20:32) Lasati omu' in pace, nu vedeti ca are BMW, deci pt un fitos ca el e clar ca dacia ii pute... Cum naiba tocmai un posesor de BMW poate sa debiteze o aberatie de genul "nu ma intereseaza 4x4 ca e un ras 4x4 de la duster" in conditiile in care sistemul de tractiune 4x4 de la BMW acum cativa ani (de pe X5 si seria 3)avea probleme serioase, in sensul ca era setat sa transmita mare parte de cuplu spre puntea spate, si la testul "rolelor" (parca asa ii zice) avand practic doar traciunea fata disponibila efectiv masina nu putea pleca de pe loc (deci desi era 4x4, practic pe puntea fata nu avea tractiune)... ![]() si ma simt bine ca am 3 bmwuri toate noi luate in 2007, 2008, 2009 ... iti pare bine ?? practic de la x3 au introdus ei un xdrive mai capabil, si x6 are ultima evolutie de xdrive. si cum ziceam .... va rog faceti abstractie de 4x4 ... NU MA INTERESEAZA DACIA 4x4 ... sa fie la ei acolo. MAi bine as cumpara suzuki sx4 daca mi'as dori 4x4 ... |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu vrei 4x4, ii sta foarte bine la varsta lui in Logan...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
oldSchool |
![]()
|
poate sa'mi raspunda cineva : Merita DUSTER in fata lui LOGAN ? e stabila pe viraje sau se inclina si tinde sa fuga ?? am observat pe forum ca pare a fi mai antifonata decat logan-ul ceea ce trebuie sa fie ok. Ma intereseaza sa fie o masina sigura pentru el, simplu de utilizat, adica sa se suie in ea, sa aprinda farurile sa dea drumul la AC si atat... credeti'ma cu toate ca a fost o persoana cu o functie buna este complet atehnic si nu'l intereseaza tehnologia ... e un om foarte simplu. Eu vreau sa fie el in siguranta..
This post has been edited by oldSchool: 26 Apr 2010, 20:38 |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(oldSchool @ 26 Apr 2010, 20:26) pt o persoana de 65 de ani .... un logan prestige 1.5 85cp .. Va rog frumos: pe mine ma intereseaza, repet, daca merita mai mult dusterul decat logan prestige 1.5dci ... voi ce ati face ? Masina o pot lua pana vineri parerea mea: unei persoane de 65 de ani, ii este suficient un logan 1.5dci 85cp. nu stiu cat de mult va conta pozitia mai inalta de condus, pentru ca oricum vizibilitatea nu este cea mai buna, este cam ca si la logan. suspensia de logan este suficient de inalta, deci nici aici nu vad un avantaj pentru duster. daca il luai 4x4 era altceva, dar asa ia un logan laureate 1.5dci 85cp. din punctul meu de vedere varianta prestige pe logan nu mai merita. interiorul are elemente bej, care nu prea se potrivesc cu griul de pe consola centrala. jantele nu cred ca sunt importante pentru o persoana de 65 de ani, plus ca dupa gusturile mele, nu dau bine pe logan, desi ele sunt un model frumusel. de asemenea geamurile electrice spate, o sa le foloseasca mai mult nu. pielea de pe volan si schimbator nu este cea mai calitativa, si nu stiu cat de mult te incalzeste. tinand cont ca astea sunt singurele diferente intre laureate si prestige, nu stiu de ce ai da bani in plus pentru varianta cea mai scumpa... This post has been edited by slider2: 26 Apr 2010, 20:40 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(oldSchool @ 26 Apr 2010, 20:35) si ma simt bine ca am 3 bmwuri toate noi luate in 2007, 2008, 2009 ... iti pare bine ?? practic de la x3 au introdus ei un xdrive mai capabil, si x6 are ultima evolutie de xdrive. si cum ziceam .... va rog faceti abstractie de 4x4 ... NU MA INTERESEAZA DACIA 4x4 ... sa fie la ei acolo. MAi bine as cumpara suzuki sx4 daca mi'as dori 4x4 ... Merge bine masina, cam toti de pe forum am facut test drive cu dci-ul de 85 cp. Eu zic ca meita numai sa tii cont ca mai trebuie sa platesti in plus vre-o 750 eur taxa de poluare ca este euro 4. |
--------------------
Dacia
|
|
oldSchool |
![]()
|
@slider - chestia asta cu laureate imi zicea si nasu'. si ai dreptate bejul ala e tembel rau. Eu am piele bej pe masina si ma doare capul cat sterg la ea... si e piele nu material. Jantele de aliaj la cate bucati am schimbat la asta, pt ca da in gropi incontinuu ... cred ca este o solutie mai buna alegerea jantelor de tabla/otel.
deci voi ziceti ca ar fi mai bun un logan ... si eu stau si ma gandesc acum. Un logan laureate costa 140eur rata pe luna unicredit/omniasig cu avans 50% ... masina doar cu vopsea metalizata si nu mai retin daca am pus si airbagurile laterale. This post has been edited by oldSchool: 26 Apr 2010, 20:43 |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai la ce masini ai tu pretului dusterului este mic...la ce ne mai intrebi, cumparal si gata.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Ziceai ca daca vrei 4x4 mai bine cumperi sx4.
Sx4 gasesti si 4x2. |
--------------------
Dacia
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
QUOTE(oldSchool @ 26 Apr 2010, 20:37) poate sa'mi raspunda cineva : Merita DUSTER in fata lui LOGAN ? e stabila pe viraje sau se inclina si tinde sa fuga ?? am observat pe forum ca pare a fi mai antifonata decat logan-ul ceea ce trebuie sa fie ok. Ma intereseaza sa fie o masina sigura pentru el, simplu de utilizat, adica sa se suie in ea, sa aprinda farurile sa dea drumul la AC si atat... credeti'ma cu toate ca a fost o persoana cu o functie buna este complet atehnic si nu'l intereseaza tehnologia ... e un om foarte simplu. Eu vreau sa fie el in siguranta.. Daca nenea ala vrea sa-ti vanda masina (si e si apropiat) , apai cu siguranta ti-o da in teste mai serioase si cu siguranta poti afla mai multe decat de pe zece forumuri. Asta "unu la mana" ! Si "Doi .... " afla (cu certitudine maxima) ca 4x4 la duster nu este ras! Nici pe departe! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cu cat e mai inalta masina, cu atat e mai nesigura... e la mintea cocosului. Ca te uiti mai de sus prin parbriz, e o siguranta falsa...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BiCos |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 16 November 06 From: Bucharest ![]() |
Ia-i X1 e mai tare ca Duster-ul!!!
|
--------------------
Sania
.
D Logan 2005 1,4 8V // D Logan mcv 2016 1,5 dci
- ACE
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu intelegi ca tata socru nu merita mai mult de-o dacie?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
oldSchool |
![]()
|
@vis-a-vis - vrei sa stii pt ce foloseste dacia ?? sa se duca pe camp sa supravegheze lucrarile agricole ... stii cum arata loganul ala de 10600eur dupa 2-3 ani ?? eu nu l'as cumpara nici cu 3000eur. masina a luat toate gropile posibile ... a batut noroaie si campuri o gramada, a carat gramezi de seminte samd ... pe scurt e un rahat de masina cu care a carat numai rahaturi. Dar a fost o masina rezistenta, singura belea e ca se cam balangane.. s'au cam dus amortizoale si bate suspensia fata.
De ce doresc sa cumpar o dacie ? - este ieftina si are garantie ... 2-3 ani - stiu ca dau 2 bani pe piese de schimb, dupa, o schimb iarasi. Vreau o masina noua la preturi mici - o masina de bataie de joc. Toate problemele cu garantiile si asigurarile - am rude si prieteni bine pozitionati. Am gasit mai multe informatii utile pe softpedia si lumea critica destul de tare duster-ul, asa ca daca cineva vrea duster varianta din primul post cu livrare imediata sa dea un pm. Pana acum ma intorc la laureate 1.5dci 85cp ... Chiar se poate inchide pe aici - informatii mai ok am gasit pe softpedia - ca sa repet. Voi intotdeauna o sa discutati aici prin prisma unor impatimiti DACIA/RENault, asa cum gasesti pe toate forumurile ... fiecare isi lauda utilajul din dotare. 27 Apr 2010, 00:29: QUOTE(BiCos @ 26 Apr 2010, 21:35) ia'ti tu si zi'mi si mie parerea ta despre el ... eu mi'am format'o deja. This post has been edited by oldSchool: 27 Apr 2010, 00:29 |
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
aphophis |
![]()
|
rahat nerahat vad ca loganul a tinut. Cat despre duster, gasesti destule pareri despre el si aici. Daca va fi ca loganul (si asta nu are nimeni de unde sa stie cum va fi, fiabil sau nefiabil) nu cred ca te va dezamagi. Mai ales ca dusterul poate fi privit si ca un mic workhorse
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
x6 cica bun in offroad
![]() ![]() si cica,loganari sunt aia fustrati,pai la cum vb , oldschool cum vrei sa ne purtam cu tine ? sa facemplecaciuni ca ai tu 3 bmw-uri ![]() sau mai bine get a life ![]() This post has been edited by C@talin: 27 Apr 2010, 01:35 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:23 |