DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Masini in Romania in anii '80- '90

Ake
post 19 Apr 2010, 18:27
Post #61

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Terminati cu off-topicul va rog!
Si cu miliardele de puncte! BTW, nu stiu daca e o regula scrisa dar la scoala am invatat ca se pun (doar) trei puncte care se cheama cred puncte de suspensie sau p'acolo.

Sora-mea conducea pe serpentine undeva la munte. Cum pe vremea aia era si blonda si incepatoare cred ca la un moment dat probabil s-a plictisit de invartit atata stanga-drepta de covrig, si la o serpentina mai zdravana a decis sa calce acceleratia in loc de frana. Cum terenul era mult mai jos decat soseaua si intr-o panta destul de accentuata, cand a sarit de pe asfalt era deja la nivelul crengilor. Bafta maxima a fost ca in momentul desprinderii de asfalt, masina s-a inclinat pe o parte si a trecut milimetric de primul sir de pomi. Daca nu s-ar fi inclinat n-ar fi incaput printre ei, pentru ca erau mai apropiati decat latimea masinii. Asta s-a vazut cand au incercat sa o scoata de acolo si a trebuit s-o rastoarne iar pe lateral. In continuare masina a zburat peste al doilea sir de copaci aflati mai jos, dupa care, in loc sa- si continue miscarea de rotatie si sa cada cu rotile-n sus, a prins probabil o creanga si s-a rasucit la loc, cazand pe roti bine mersi pe solul destul de moale din padure.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 17:06
Forum Renault