unde se afla filtrul de benzina la dacia pe
![]() ![]() ![]() |
unde se afla filtrul de benzina la dacia pe
doru26 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
break
- b-71-lgc
|
|||
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Daca este pe carburator este in pompa de benzina. Este o sita. Si nu se schimba decat o data cu pompa
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da ce masina ai ?ferrari sau bugati ?
![]() |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
doru26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 June 10 ![]() |
MULTUMESC GHITZA dar chiar nu stiam unde se afla la dacia pe injectie
|
--------------------
dacia
1310
break
- b-71-lgc
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Da , e prins intr-un colier , un colier care e prins in niste suruburi care sigur sunt ruginite .Incearca sa-l scoti fara sa desfaci colierul , are si un manson de cauciuc , poate iese caci eu am vrut sa desfac colierul si s-a rupt din prinderea in caroserie si am avut o gramada de mesterit pe sub masina ca sa-l pun la loc.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
eu nu l-am mai (colierul)pus si nu are nimic
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Filtrul se umple cu benzina capatand o oarecare greutate si daca nu e prins se misca datorita vibratiilor aceasta ducand la craparea furtunelor de benzina , furtune care si asa in timp se intaresc si se crapa mai usor .Recomand prinderea filtrului , mai bine mai muncesti ceva in plus decat sa ramai in drum .
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ghitza @ 2 Jul 2010, 13:42) da ce masina ai ?ferrari sau bugati ? ![]() Dacia pe carburator nu are filtru de benzina. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Te inseli,are,e tocmai in in corpul carburatorului,filtru decantor. Suplimentar iti poti pune unul pe traseul de alimentare benzina.
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ala nu e filtru e o sita ca si cea din pompa de benzina, mizeriile trebuie sa fie chiar mari sa nu treaca prin, un filtru retine particule mult mai mici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
un filtru grosier e tot un filtru...
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
CGDBZ |
![]()
|
Un filtru cred ca ar trebui sa retina si apa .
|
--------------------
-
-
-
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Jul 2010, 09:24) ala nu e filtru e o sita ca si cea din pompa de benzina, mizeriile trebuie sa fie chiar mari sa nu treaca prin, un filtru retine particule mult mai mici. N-am sesizat sä întrebe cineva pe aici de un model specfic de filtru . Pentru informatia ta , existä foarte multe modele de filtre ptr. lichide ( filtrul cu nisip la piscine nu are nici mäcar banala sitä si totusi îndeplineste functia de filtrare ) definitia. Datoritä faptului cä benzina nu trebuie sä circule prin orificii foarte fine la presiuni înalte - cum ar fi cazul injectoarelor la diesel - si nici nu trebuie sä asigure lubrifierea unor piese cu tolerantä foarte micä (cazul pompelor de injectie care lucreazä cu presiuni de peste 175 bar) , folosirea unui filtru micronic ar fi o cheltuialä lipsitä de sens . Un filtru trebuie sá retinä particule ce depäsesc o anumitä dimensiune - în cazul carburatelor s-a considerat cä sita aceea este suficientä . |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:05 |