[VAND] Placute si Discuri EBC, Placute si Discuri OEM (normale) sau de performanta
![]() ![]() |
[VAND] Placute si Discuri EBC, Placute si Discuri OEM (normale) sau de performanta
EBC_supplier |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA
2002 G
- b89edm
|
|||
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
date de contact?!
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
EBC_supplier |
![]()
|
Ma poti contacta pe mail: kmykzeemil@gmail.com
sau la telefonul: 0766295733 Stima. |
--------------------
OPEL
ASTRA
2002 G
- b89edm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Buna ziua!
Placute de frana pentru Dacia Solenza aveti? Cam asa arata (ca forma ![]() ![]() LE: cele din imagine sunt tocite rau de tot... ele au un sant pe mijloc (parca) ![]() This post has been edited by Iulikk: 9 Jul 2010, 19:08 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 76.32k ) Number of downloads: 226 2.jpg ( Size: 66.01k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
EBC_supplier |
![]()
|
Am pentru:
Logan, Logan MCV, Sandero, Duster, Denem, 1410, 1310, 1300 Nu stiu daca de la Logan sau Sandero se potrivesc, daca ne ajuta vre-un coleg forumist sa ne spuna daca se potrivesc de la alte modele de Dacia sau Renault, te ajut cu cea mai mare placere. |
--------------------
OPEL
ASTRA
2002 G
- b89edm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cica merg placutele de la orice fel de Dacie in afara de Logan si Sandero, Renault 18, Renault 21.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
EBC_supplier |
![]()
|
Atunci am asa:
Pentru fata: Dacia 1310, 1410 Blackstuff la 25 Euro si Greenstuff la 52 euro Saboti spate 26 euro Renault 18 si 21 sunt mai multe modele in functie de ani. |
--------------------
OPEL
ASTRA
2002 G
- b89edm
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
salut
2 discuri USR si un set de placute greenstuff pt un megane sedan 2.2, 2006 , 1.6 16v, 110cp |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
EBC_supplier |
![]()
|
Placute Greenstuff
fata - 68 euro spate - 46 euro Discuri USR fata - 164 euro spate am decat UPR pentru modelul tau - 56 euro scuze pentru raspunsul greu dar am fost plecat din Bucuresti pentru comenzi suna sau da-mi un mail sau un PM |
--------------------
OPEL
ASTRA
2002 G
- b89edm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:10 |