ce hard sa-mi cumpar ?
![]() ![]() ![]() |
ce hard sa-mi cumpar ?
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca il iei sh chiar nu ami conteaza !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
ar conta ............am fost la multe calculatoare (ce-i drept cumparate din Flanco,altex si alte magazine din acestea " specializate " pe calculatoare ) care aveau WD si cadeau ............concret este ca am de ales intre un WD de 320 gb la 1 mil sau 250 Gb samsung la 80 de ron (cica 4 ore folosit) ........performantele lor egale
This post has been edited by vallyyy: 18 Apr 2010, 13:10 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am doua wd seagate, unul se 80 si unul de 320. Ala mic are vreo 5 ani
iar asa mare vreo 2 jumate. Am avut probleme doar la asta de 320, pentru ca nu facea mufa de al sursa contact bine si mi-a facut niste bad-uri logice, dar pe care le-am curatat cu o formatare. Eu zic ca sunt destul de bune |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vallyyy |
![]()
|
putine pareri pe aici ..............am luat samsungul pana la urma 250 Gb la 80 de lei .......ma oftic putin ca vad ca sunt diferente mici intre preturi ,insa difera capacitatea enorm ,gasesti de 320 Gb la 100 lei .........asta e ........multumesc pentru pareri
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
WD si Seagate erau cele mai bune acum 5-6 ani. Acum am o parere buna despre Hitachi si Samsung (mai ales in ceea ce priveste fiabilitatea)
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
vallyyy |
![]()
|
Mai am o intrebare ..........hardul meu actual e pe S-ata 2 ..........hardul de-l cumpar e s-ata 1 ...........sunt sanse de incompatibilitate ?...........intreb pentru ca eu pana acum am pus mana doar pe cele pe IDE
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt probleme de incompatibilitate.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vallyyy |
![]()
|
ok .........mersi
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cati bani ai de dat?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
80 de lei pe un samsung de 250 Gb
This post has been edited by vallyyy: 18 Apr 2010, 16:33 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Merge.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai a dat bani pe el, ar fi culmea sa nu mearga.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
http://www.storagereview.com/php/survey/survey_mfr.php
ai jos un buton portocaliu, "reliability ratings and result browser". e un recensamint al fiabilitatii hard discurilor segmentat pe marci si modele, realizat prin colectarea de rapoarte de la utilizatori (poti contribui si tu). This post has been edited by yhattori: 18 Apr 2010, 18:27 |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:30 |