Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu cred ca de lene. Io, odata, de beat ce eram am sarit un gard in loc sa-l ocolesc si n-avea mai mult de 10 m lungime. Normal ca l-am mai sarit o data ca trebuia sa mai si ies de unde intrasem.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mai pictore, da' Max nu prea bea. Am incercat sa-l conving sa ia o bere da' s-a uitat crucis la mine.
Lasa ca se face bondocu tau mare, vezi tu ce aduni papuci de prin gradina! This post has been edited by Altis: 26 Aug 2011, 14:23 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vai de capu meu. Pai are vreo 3 perechi de papuci, 4 sticle la 2l, 2 la 5l, 3 prosoape, 4 carpe si tot nu-i ajung. Astea-s jucarii. Lista cu ce mi-a distrus e interminabila.
Apropo. Era sa-l las fara o tata. I-am dat cu spirt pe ea, cu ulei, noroc ca n-am gasit penseta, ca ala era. Eram convins ca are o capusa. Si bondocu' are 15 chile. Abia-l mai ridic de jos PS. Nu incerca sa-i dai nici macar bere. Cica n-au voie neam. Da-s betivi. Am varsat un pahar pe jos si instant era uscat cimentu'. This post has been edited by Victoras2001: 26 Aug 2011, 14:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Moooooor!!!! Ma nenorocitule! Sa te iei cu nevasta-mea de mana! Cand am luat pisica, pana sa il dam pe fra-su la adoptie, matza, il cam lingea pe pisoi la fund. E, acu nevasta-mea, o spala pe pisca saraca pana ii lua pielea de pe bot. I-au trebuit vre-o 2 saptamani sa se prinda ca pata de pe botic e de fapt o pata din blana si nu urma de rahat! ![]() in kkt, tre sa sterg biroul ca am pufnit in scrumiera! Deci lesin de ras: Mi te imaginez hatai vaca, cu catelu pe genunchi, strans, cautand cu o privire sadica ceva sa ii smulgi nenorocirea de capusa... ![]() ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mie-mi spui ca radeam singur de ce era sa-i fac? Noroc ca am vazut ca-s cam in linie capusile alea. Avea si "peste drum" o omoloaga. Asa a scapat. Da-i fac poza, juri ca-i capusa.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ești criminal Victorașe !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Altis |
![]()
|
Da-i cu frontline sau echivalent, am inteles ca sunt unele mai bune (ieftine) si mai de durata, ca Fl tine putin si e scump al dracu'.
Nu are cum sa nu ia capuse daca sta liber. Daca vrei il intreb pe socru-meu cu ce ii da vacii. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai ca afcem si topicul asta praf. Ii dau cu Advantix, de la Bayer. D-aia ma miram ca dracu' cum de are o capusa daca n-are neam de purice.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba cretinu' dracu', ten kilu' meu c-am dat un jet in kilotsi, rial dreac de handicapat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Puteai sa i-o smulgi linistitsi asa nu-i foloseste la nimic
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
I-o smulgeam pana la urma, da eram nedumirit ca era cam bine infipta si nu stiam de unde s-o apuc. Negasind penseta, m-am dus sa ma mai uit o data.
This post has been edited by Victoras2001: 26 Aug 2011, 15:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
D-acu-nainte, ca sa fii sigur ca-i capuja, ia-o-n gura, suge-o si da-i citeva limbi. Daca nu se-ntarejte, e capuja.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
Staaaati un pic ca incepeti sa ma "freak me out!". De cand are cainele (mascul) mamelon? Stiam ca doar oamenii si cimpanzeii au.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Idiot mai ești mă! This post has been edited by cosmin_2300: 26 Aug 2011, 15:56 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() De cand se naste... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ierea gata-gata sa ma fac cu o mioritica extra-super-nemaipomenit-de-frumoasa de la o stana de pe langa Obarsia Lotrului, dar n-am reusit sa o conving pe jupanita ciobanului sa mi-o dea. Asta e... poate la urmatorul traseu pe Bran.
Hai sa raspund la acuzatii: @Markos http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3109490 Cam greu de schimbat, 'camera tehnica' de sub scara e deja organizata ergonomic, iar un boiler de alte dimensiuni nu mai incape... @Cosmin http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3109502 Boilerul are rezistenta electrica de 2 KW care e alimentata cand temperatura apei scade sub 40 de grade SI tariful energiei electrice e cel mic. @Dragos http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3109775 Cine incalzeste apa intr-un boiler la mai mult de 80 de grade e un kamikaze. Temperatura e limitata de automatizare, iar timpul e doar estimat (la ora 9 apa era rece, iar la 16 ardea). Traseul lung inseamna, intr-adevar, pierderi, dar eu vad partea plina a paharului: cand plec X zile in concediu, pierderile alea protejeaza toata instalatia la suprasarcina. Iarna... vom vedea... @tribunul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3109945 Pomii mei fructiferi vor avea inaltimea de max. 2,5 metri, deci nu e nici un pericol de umbra ![]() @dacis http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3110368 In mod normal, tuburile vidate dau caldura si iarna. Vom vedea. Izolatia e speciala, rezista la peste 200 grade. Necesarul meu zilnic de apa calda e intre 80-100 de litri. In cazuri exceptionale ajunge la peste 150 de litri. Problema apare cand apa e deja fiarta iar soarele arde sus pe cer... Cum vad eu situatia, panarama asta de panou e in stare sa incalzeasca mult mai mult decat am eu. Costul l-am pus pe o pagina precedenta, in jur de 7250 lei. Manopera inclusa, instalator de maxima incredere (toata instalatia e facuta cu aceeasi firma). Deocamdata nu-mi pun prea tare problema cheltuielilor. @Cosmin http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3110404 Cum spuneam, deocamdata imi permit. Dar stiu ca, odata, nu-mi voi mai permite. Asa ca fac investitii mai scumpe acum, ca sa-mi fie ceva mai usor cand rotita se va invarti mai lent ![]() In privinta instantului... stiu pe cineva care a murit electrocutat(a) si subiectul e inchis pentru mine. @dacis http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3110543 Nu am vrut sub nici o forma sistem cu boiler incorporat. Am vrut o lucrare care sa se potriveasca cu tot ce am mai facut prin gospodarie, in asa fel incat sistemul solar sa nu se bata cap in cap cu alte chestii prin jurul meu. Nu pretul e totul pe lumea asta. Dai un ban, dar... @Cosmin http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3110546 Alta solutie de apa calda nu am in afara de boiler. Iar economia nu ma intereseaza sa o fac acum, cand huzuresc, ci mai tarziu, cand voi fi un bosorog fartist si nu mai da nimeni doi bani pe mine. @Marty: tu de unde dracu stii ca capusa nu se-ntareste de la supt? Esti entomologist din ala? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre Filip dar nu ai vazut si tu burta vreunui porc sa vezi cate tate are?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Filip |
![]()
|
PAi am stat eu sa-i caut care-i mascul si care-i femela? E in stilul meu sa observ natura asa, mai de la distanta, ca-i mai sanatos.
Acum serios, chiar am aflat lucruri noi azi! ![]() |
--------------------
Renault
|
|
DMP |
![]()
|
La mascul ii atarna ceva sub burta...
![]() Iti dai seama de departe care cum e. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Filip |
![]()
|
Nu prea m-a pasionat subiectul...
![]() Dar la caine, si am avut caine la curte de pui, adica de cand era mai "decopertat" pe burta si tot nu tin minte sa fi observat. Sau am observat dar oi fi zis ca are negi. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
@DannyY - traiasca generatia lapte-praf!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
Si mai am o intrebare: daca nu i se-ntareste, chiar trebuie sa-i spuna 'capusa?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Aug 2011, 16:09) Pai dinamovistii cam sunt binecuvantati cu pureci, capuse, samd si culmea socializarii e sa se descapuseze unu` pe altul.Capusa se sparge duios intre incisivii frontali si se scuipa( cam ca samanta de floare). Acu sa- vezi ce eczema face la deste de scrie romane fluviu ca sa ma injure. ![]() Ma duc sa-mi montez un sdv de protectie la spate ca sa scap aaa.jpg ( Size: 5.14k ) Number of downloads: 374 ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Aug 2011, 17:01) Izolatia e speciala, rezista la peste 200 grade. Din cate imi dau eu seama, te-ai angajat la NASA ![]() QUOTE Problema apare cand apa e deja fiarta iar soarele arde sus pe cer... Pai de-aia te si intrebasem de valva de amestec (antioparire).QUOTE Nu am vrut sub nici o forma sistem cu boiler incorporat. Pai cine vorbea de sistem cu boiler incorporat? Eu ma refeream la sistem serios, cu boier electro-termic cu serpentina, instalat in casa, cu pompa si automatizare etc. Am avut oferta de asemenea sistem (30 de tuburi, boiler de 200 litri, automatizare sis sistem de pompare care citeste parametrii si pe tur si pe retur) la 1400 EUR |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai mai pune traseul suplimentar de 25 de metri de teava de cupru cu fitingurile necesare, izolatia pentru ele, sant de 15 metri adanc de 80 cm sapat in curte, apoi astupat, glicolul in plus pentru traseul suplimentar.
Mai adauga si faptul ca instalatorul e crema cremelor prin zona, deci mult mai scump decat uanabiii obisnuiti si raspunde la apeluri la orice ora din zi sau din noapte. Fiecare isi face socotelile in felul lui. Eu tin mult mai mult la calitate si seriozitate decat la pret. Iar lucrurile alea se platesc. Asta e. PS. Nu iau chinezarii din alea de la NASA, n-ai vazut ce s-a intamplat cu Columbia? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:17 |