Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ia una pe gaz.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Pana maine? @markos: O sa iau in calcul si varianta asta ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Evident ca nu pana maine, dar vor mai fi ploi.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(bion @ 23 May 2012, 13:15) Sa vezi ce surpriza am avut eu cand m-am trezit cu doi comunitari chititi sa-mi dea amenda ca am ocupat domeniul public cu o parte tigla data jos de pe casa(cca 1,5 mc) in vederea repararii acoperisului.Cica imi trebuia o autorizatie de la primarie pt treaba asta.Culmea e ca domeniul public era de fapt trotuarul pe care mi-l turnasem tot eu in fata casei ca p-aia de la primarie i-a durut fx in cwr ca vechiul trotuar era tot spart si vai de mama lui de nu trecea nici o cucoana p-acolo ca-si rupea toacele. N-am putut sa ma inteleg nicicum ca capsomanii aia:ori disparea tigla in momentul ala,ori amenda!A trebuit sa bag toata tigla in curte(deci s-o mai iau la mana inca de trei ori!) pt cca patru ore,pana cand a venit camionul ce m-a debarasat de ea. Vigilenti dom'le,comunitarii astia! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
greu intelegeti cand aia de la primarie va cer niste "sponsorizari" fara chitanta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aici merge treaba si cu'n pachet de untar.
Ma duc sa iau o hartie de la primarie, care costa 7 lei. Dau 10 lei, ala cand vede bancnota o baga repede sub hartiile de pe masa si-mi explica cum ca e cam greu sa-mi dea hartia tinand cont cata suma restanta am de plata. Dupa care ma intreaba daca n-am 7 lei sa platesc taxa ca sa-mi dea hartia. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci esti evazionistul de frunte al urbei. Si-l mai critici pe Patriciu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
20120524_191141.jpg ( Size: 2.12mb )
Number of downloads: 751
Singurul loc de acces pe strada... blocat. Sofer nervos, tractor lipsa. Si ploaia nu vrea sa se mai opreasca, naibii, odata. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăla s-a oprit la STOP.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
uite,asta-i disconfortu' traiului la curte..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fleoșc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DannyY @ 25 May 2012, 11:42) 20120524_191141.jpg ( Size: 2.12mb )
Number of downloads: 751 Si ploaia nu vrea sa se mai opreasca, naibii, odata. ![]() Până mâine la 12 aveți cod gălbior. Noi am scăpat de cel portocaliu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
mai,io-s blonda..mie-mi spui de cod?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
La mine e doar o intamplare. Strada era pietruita, dar dupa saparea si astuparea santului s-a intamplat sa vina ploile.
Asteptam sa se usuce si aducem 2-3 camioane cu pietris. Iar eu m-am hotarat, betonez in fata portii fara sa mai cer autorizatie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
iulia_boris |
![]()
|
poi,autoritatile ar trebui sa zica bogdaproste atunci cand vreun cetatean aduce imbunatatiri oricarei locatii..dupa mintea mea..da' cum la noi toate-s razna nu ma mira..ca sa-ti faci atatea probleme pt o bucata de teren betonat mi se pare peste putinta mea de intelegere..pana la urma-i batatura ta,ce maica ma-sii..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
Ba e "bunul intregului popor". Orice betivan cu cetatenie romana imi poate face reclamatie, ca lui ii place naturelul nebetonat.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 25 May 2012, 11:42) 20120524_191141.jpg ( Size: 2.12mb )
Number of downloads: 751 Singurul loc de acces pe strada... blocat. Sofer nervos, tractor lipsa. QUOTE(iulia_boris @ 25 May 2012, 11:48) Lasa ca nici la bloc nu-i mai bine. Am stat 15 minute ca sa pot iesi de pe intrare. Eram atat de stupefiat cand a venit val vartej nesimtitul, a zis "ma scuzati, am avut putina treaba" si s-a suit in limuzina, ca nici sa-l scuip intre ochi n-am mai apucat. Iar sectia de militie e la doar 1 minut de mers pe jos. Credeti ca au aparut? Attached thumbnail(s) DSC02209.JPG ( Size: 681.64k ) Number of downloads: 485 DSC02210.JPG ( Size: 694.63k ) Number of downloads: 527 DSC02214.JPG ( Size: 802.21k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
victoras,n-am zis ca la bloc e bine..de aseara nu mi-a trecut furia pe o nesimtita,nu mai zic cuvanntu' ala urat feminin ca iar imi sterg mesaju',care m-a lasat s-o astept 1h pana a catadicsit s-apara la troaca parcata pe locu' meu..da' troaca era pe avarii..asa ca mi-as baga multe in traiu' de la bloc..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai sa-ti arat o poza de prin '75 (banuiesc) cu aceeasi intrare, Pictoras calare si pejoul lu' ta-su in stanga. Alea patru erau toate masinile de pe intrare.
2.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 262 Cam asa s-a pastrat situatia pana la Revolutie. Apoi i-a gasit pe toti "buletinul de Bucuresti" si se vede din primele poze cam ce inseamna asta. ![]() Io, baiat de conditie modesta, m-am dus unde mi-e locul. La aer curat. Ma rog, asfaltul de Bucuresti si becurile aprinse noaptea reprezinta o adevarata atractie pentru o anumita parte a populatiei. Ca atare dovada ca se inghesuie cate 5 intr-o garsoniera inchiriata la periferie si-si cauta de lucru o data la 3 luni. Da ma, da-si cauta in Bucuresti. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
Gata si lucrarea de gaze. Mai astept avizarea hartiilor, receptia lucrarii, pe urma incep sa ard gazul.
Am terminat si cu sapaturile voluntare. De acum incep hamenajarile exterioare. 1_Intrare.jpg ( Size: 3.23mb ) Number of downloads: 211 2_Sant.jpg ( Size: 3.53mb ) Number of downloads: 145 3_Ansamblu.jpg ( Size: 2.98mb ) Number of downloads: 144 Sper sa nu ma puna sa gauresc peretii pentru "priza de aer" din bucatarie. Usa e fara prag si ar trebui sa am ventilatie corespunzatoare... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Cum stai cu productia de apa calda de la soare?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
N-auzi că mai mult a pooat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Am scos boilerul din priza acu' vreo 8-9 zile. Consumul de curent a scazut la jumatate (el e principalul consumator pe timp de vara).
Eu zic ca a meritat investitia, mai ales ca pot sa-l folosesc si in continuare (mai trebuie o vana cu 3 cai si un termostat bagat in locul termometrului). |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 20:23 |