Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DannyY |
![]()
|
Diferenta de nivel e de cca 20 cm.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Generoasă aș putea zice.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ideea ii aceeasi, ca-i 20cm sau un metru, trebuie zid de spijin, lucru care inainte nu ar fi trebuit, deci costuri in plus.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Puni mănuța pi dex moldoviene și las' miștourili.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Moldoveanu-i sugubat.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dex asta e vreo marca de dero?
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu. Rex e aia de zici tu!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rex e marca de ciine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
M-ati ametit, eu acu' ce trebuie sa fac? sa pun mana pe Rex?
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ejti nebun? Dacă te mușcă?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DannyY |
![]()
|
Atunci, pe DEX, ca ala nu musca.
@serje: Omu' n-a platit 40-60, cum era intelegerea. Omu' nu vrea nici 50-50 dupa ce mi-a vorbit urat fara motiv. Omu' vrea GRATIS. Si sa ma-njure dupa cum ii e voia. Iar eu nu vreau asa. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Vrei să te înjure după voia ta?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu, ca i-ar taia popa limba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Întreb și eu ... deși nu e estetic, niște scânduri/placaje la baza gardului nu ajută?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau niste odorizante?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu vorbesc serios .... ceva în genul ăsta:
garduri din lemn.jpg |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau poti sapa un sant adanc intre cele doua proprietati si sa cresti o familie de crocodili
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Aug 2012, 21:58) Practic, trebuie sa vezi cum faci sa mai bagi niste sfinti si ingeri in calendar, sa nu te mai deranjeze cu zgomotele. Nu mai stiu pe unde se platea pentru treaba asta, poate te ajuta cinveva cu numarul de cont bancar. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles tu ti-ai ridicat terenul in timp ce vecinul nu si nici n-ati facut fundatie de beton pentru trecerea de nivel.
Atunci cum naiba ati facut trecerea de nivel? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai am pus stratul de pamant, pur si simplu, la cca 15-20 cm de limita de proprietate. Practic denivelarea e la mine in curte. In timp s-a tasat si s-a intarit. In cei 15-20 cm am pus merisor.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ai,mai,fratilor c-aici nu-i vorba de-un lat de p..a,sper ca stiti snoava, ori de 20cm..
ala vrea gard moca si pe deasupra este si un imbecil cu care nu se poate dialoga.. ce,voi,n-ati intalnit d-astia? batuti in cap si limitati? asta a mai si fost apevist,deci se poate spune si ca este o deformatie profesionala.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Aug 2012, 10:05) Peste doi ani nu va mai fi nevoie de nici un fel de gard. Spune-i sa mai aiba un pic de rabdare, se va tese printre plasa lui de sirma. Si poti sa ii spui si sa nu isi faca griji cu udatul, ca te ocupi tu ... This post has been edited by nik1965: 3 Aug 2012, 10:33 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(neumann @ 2 Aug 2012, 14:17) Practic, trebuie sa vezi cum faci sa mai bagi niste sfinti si ingeri in calendar, sa nu te mai deranjeze cu zgomotele. Nu mai stiu pe unde se platea pentru treaba asta, poate te ajuta cinveva cu numarul de cont bancar. Nu stiu ce sarbatoare mare era mai pe la inceputul anului, sf Gheorghe cred. Io, incercuit de tot felul de scule, roabe si sculisoare, imi faceam de zor parcare pe marginea drumului. Bai frate, care trecea, ala ma lua ca-i sarbatoare. Pana m-am enervat si-am luat-o pe postarita la trei pazea. Ia zi cucoana, tu unde te duci acum? Pai sa duc corespondenta. Aaaaaa, da? Pai nu zisesi ca-i sarbatoare? Pai da, da n-am ce sa fac. Aaaaaa, zici ca nu-ti da sf Ghe. de mancare? A zambit si s-a carat ingaimand ceva de genul ca munca ei e mai usoara decat a mea, asa ca e permisa, in opinia ei. N-a vrut unu' (Dumnezeu sa-l odihneasca) sa-mi traga un fir de la tablou, sa-mi puna o priza. Era duminica si el nu lucreaza duminica ca se curenteaza. Pana la urma mi l-am tras singur, desi eram chitit sa-i dau aluia 50 de lei si oricum n-avea dupa ce bea apa. E jale, mai nene, cu astia pe la tara. Iar monteorenii, ce sa va spun? Sunt o specie aparte. N-ati mai intalnit asa ceva. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 09:36 |