Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Micutzu chiar e micutz. Chiar, nu l-am mai vazut p-aici.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
deci suntem mai multi...aproape doi
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum merge productia de vin?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
M-am gazat!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Azi mi-au pus contorul, azi mi-au dat drumu' la gaz pe teava. M-am uitat juma' de ora la flacarile aragazului, pana cand m-au trecut toate transpiratiile de la caldura si le-am stins. Mai am de pus centrala. M-a convins instalatorul si criza sa pun Ariston Clas de 28 KW, tiraj fortat. Cred ca saptamana asta sau cealalta o montez. In afara de curent, am redundanta pe toate cele. Caldura pe gaz sau electrica. Apa de la 'oras' sau din fantana proprie. Apa calda de la soare sau de la centrala pe gaz. Canalizare sau fosa (ma rog, hazna). Internet pe cablu sau prin radio, 2 IP-uri separate. TV prin satelit sau prin Internet. Totul in cca 2 ani si inca mai respir. What a wonderful world! Am primit un filtru Aqua Filter EKO FP 4 Plus, oare merita sa dau o gaura in chiuveta ca sa pun robinetul de 'apa de izvor'? Daca producea tuica, n-aveam nici o ezitare... This post has been edited by DannyY: 4 Oct 2012, 05:04 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu filtreaza nitriti, nu-i nevoie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Dac-ajungi sa ai nitriti in apa de baut e chiar nasol...
DannyY, Redundanta la nevasta ai? ![]() Pt. redundanta la curent ia-ti un generator de 2KVA, duce cam tot ce-ti asigura confortul (cateva becuri, un frigider, centrala pe gaz). |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@DannyY: pune-l, am ceva similar de aproape un an.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De unde pot cumpăra un filtru d-ăla si cam la ce bani?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am de la Aqua Family și a fost cca 500 lei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eficienta observata ? (nu aia din marketing)
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
Apa are gust de apă plată, nu de clor sau alte rahaturi ce bagă ăștia în ea.
Dacă lași un pahat de apă de la robinet și un pahat de apă de la filtru vreo 2..3 zile se vede cu ochiul liber cum arată noroiul depus în paharul cu apă "normală". La mine filtrul este de 1micron așa că ar trebui să fie ok. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si te tine cat, filtrul ala? E pe viata, sau cum? Nu de alta, dar cu 500 de lei imi cumpar 274 l de apa plata din carfur. Si nici nu dau 500 de lei odata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
4000l, cam 2 ani (minim), numai pentru bucătărie și băut.
În plus, un set complet de filtre e între 300 și 350 lei. This post has been edited by DragosP: 7 Oct 2012, 18:35 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Atunci merita. Pentru o apa normala.
Insa mie-mi trebuie unu care sa scoata calcarul din apa, si nu cred ca s-a inventat inca filtrul care sa limpezeasca 4 000 l de apa de aici. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba s-a inventat: cu osmoză inversă, da' e muuuuult mai scump.
This post has been edited by DragosP: 7 Oct 2012, 19:31 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Aia o bea de sete, cu apa plata se spala...
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 Oct 2012, 19:30) gasesti si la preturi acceptabile, pentru ceea ce fac. depinde insa si de cerere/oferta. in RO in general apa e destul de moale, sunt zone in FR sau BE de exemplu unde apa sare bine de 40 fH, prin urmare exista si o oferta credibila. un exemplu de la unii care au un raport bun pret/calitate: http://www.pureprofrance.fr/osmoseur-resid...v-moniteur.html modelul asta mi se pare best buy, au insa si unele mult mai ieftine (cam ~180, 200 daca il cumperi la vreun targ). LE: am vorbit degeaba, preturi super OK in RO: http://www.calorserv.ro/produse/Armaturi/F...bila-CALRO102UV This post has been edited by Han Solo: 8 Oct 2012, 11:49 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
Niște panouri solare termodinamice și-a montat cineva să ne împărtășească impresii?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De pe un site:
QUOTE Avantajele sistemului de panouri solare termodinamice: Functioneaza in toate conditiile meteorologice pe vant, pe ploaie, pe zapada, chiar si in timpul noptii ..........(etc.) Dezavantajele sistemului de panouri solare termodinamice: Sistemul solar termodinamic este functionabil doar la temperaturi de peste -5°C, sub aceasta temperatura sistemul se opreste. Deci nici asta nu face minuni ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Oct 2012, 13:27) ... solare termodinamice ... adica cum, cind da soarele o iau la fuga? |
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sa vorbeasca cu jjlink
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
bea, bea... numa' incet ca-i rece
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:00 |