Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Data viitoare se va gandi de mai multe ori inainte de a-mi strica mie rosturile prin curte. Buna vecinatate e aia in care nu ii cauzezi vecinului nici un prejudiciu. Si... alta cale legala de a-l opri n-am.
Daca nu-i convine ceva la mine, exista instanta care hotaraste cine are dreptate, nu se apuca sa distruga ce fac eu pe tarlaua mea. E ala pe care-l ignor maiestuos, ce sa-i fac daca nu pricepe? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cica ar fi mai bine sa intorci si obrazu' celalalt
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DannyY |
![]()
|
L-am intors destul. Acum e momentul sa-i dau un sut in kur. Prostioara pe care a facut-o se incadreaza foarte bine la doua infractiuni. Iar eu sunt un tip studios si cercetez toate cotloanele,astfel incat sa-i vina rau doar cand ma vede.
LE. Politaiul a facut ochii mari cand i-am cerut nr de inregistrare si i-am zis ca nu ma grabesc, dar astept raspuns in termenul legal de 30 de zile ![]() This post has been edited by DannyY: 19 Jul 2014, 12:04 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
raca care este? nu ii place fatza ta, voia el pamantul ala?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și-a făcut curtea mai înaltă. Se uită de sus la el.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Vrea sa fac eu gard serios, pe cheltuiala mea, cum i-a pacalit pe vecini.
Iar eu nu vreau. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Juma-juma ai încercat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Dap.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai bine un singur transeu si crocodili
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DannyY |
![]()
|
N-am gasit crocodili dresati, asa ca incerc cu procurorii
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DannyY |
![]()
|
Scuze, simtul umorului imi este un pic atrofiat din cauza nervilor.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poți încerca și cu un de-ăsta:
Attached thumbnail(s) rebel.jpg ( Size: 68.63k ) Number of downloads: 455 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
Meserias, trage in marsarier...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Plangere la politie si da-l in mortii ma-sii.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai nici curtile nu-s prea reusite la bloc...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DannyY |
![]()
|
Cred ca militia s-a sters la fund cu plangerea mea.
Azi ii atarn pe gard o oferta de nerefuzat, dar pe care nu cred ca o va accepta: granituire amiabila. Adica sa vina un cadastrist sa bata tarusii exact in punctele cu coordonatele cunoscute de pe planul cadastral. Pe tarusii aia sa sudam o teava ca linie de hotar. Granita recunoscuta la notar. Toate cheltuielile jumi-juma, inclusiv teava, pentru care am factura fiscala. Altfel, la prima abatere introduc actiune in granituire, care e obligatorie. Tot jumi-juma, dar mult mai scump. El crede ca daca tarusii sunt pusi de el, sunt proprietatea lui, chiar daca i-a batut in terenul meu, la vreo 25 de centimetri de hotarul vechi (pe care eu il stiu). Din ce mi s-a spus, precizia GPS e de 15-20 cm, deci e putin probabil sa castige. Da' intrebare de prost: de ce ar face cineva o imprejmuire cu stalpii pe partea cealalta a gardului/plasei? Nu mai ai acces la ei, nu poti sa-i vopsesti, practic ii pierzi. Omu' asta asa are si gardul permanent: plasa pe partea lui, stalpii (din teava) pe dinafara ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
O fi mai estetic.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 Aug 2014, 16:04) Cred ca militia s-a sters la fund cu plangerea mea. Altfel, la prima abatere introduc actiune in granituire, care e obligatorie. Tot jumi-juma, dar mult mai scump. Io nu stiu daca tu iti dai seama de asta, dar politistii aia ti-au mai dat o sansa. Vad ca tu insisti. Procedand in felul in care pui problema vei avea o viata la curte destul de putin plicticoasa care, daca vecinul intra pe aceeasi frecventa cu tine, poate deveni foarte foarte palpitanta. Se ne tii la curent! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
Ma astept sa devina palpitant. Acum sunt curios cum reactioneaza:
1. accepta oferta, cheltuim fiecare cate 200 de lei si gata, s-a stins conflictul. Cea mai buna varianta, dar lui nu-i convine 2. ma trimite la plimbare cu cinci injuraturi, caz in care urmatoarea plangere penala se completeaza cu actiunea in instanta. E cea mai proasta varianta, dar cred ca aici va ajunge. Culmea, cu acelasi rezultat ca la 1. 3. Se face ca ploua si ma ignora maiestuos pana crede el ca are un moment prielnic si incearca sa mi-o traga. Caz in care ajungem in situatia 2, dar mai tarziu. Banii (deocamdata) nu sunt o problema. Pot suporta usor oricare varianta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Adopti cea mai proasta strategie posibila: inghetarea conflictului. Mai bune sunt doua. Prima: intelegerea amiabila, eventual cu o mica concesie din partea ta. A doua: daca te simti tare, te tin baierele si, eventual, ai si oaresice influenta, arde-l prompt si dur, disproportionat de tare, ca sa iti stie de frica. Uneori frica-i urmata de respect, dar chiar si cand nu e, daca ai cu ce-o consolida, n-ai nimic de pierdut. Insa, repet, strategia pe care o imbratisezi este cea mai proasta: expectativa belicoasa.
PS Chestiile astea super-distractive sunt din teoria crisis managementului, varianta americana. Acuma cat de eficiente ori de realiste sunt scenariile, te orientezi si tu, la fata locului. Ca americanilor vezi si tu cat de bine le functioneaza teoriile, in Irak, Afganistan etc.etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
Domnu' dacis, nu eu sunt in criza. El e in criza. A vrut sa ma tepuiasca si nu a putut. A intrat pe tarlaua mea fara sa ma anunte. Eu nu fac decat sa cer restabilirea hotarului, da?Ce rahat de concesie sa-i fac?
Omu' e ca un peste prins in undita. Orice miscare ar face, rezultatul e cam acelasi. Eu pierd cel mult doua scanduri, el trebuie sa-si mute gardul. Practic, ii ofer sansa de a incheia, cu costuri minime, dar cu garantii pentru ambii. Asa vad eu lucrurile. Dar am idee de un pic de pisicologie, asa ca nu ma astept la ratiune. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Aug 2014, 18:17) Adopti cea mai proasta strategie posibila: inghetarea conflictului. Mai bune sunt doua. Prima: intelegerea amiabila, eventual cu o mica concesie din partea ta. A doua: daca te simti tare, te tin baierele si, eventual, ai si oaresice influenta, arde-l prompt si dur, disproportionat de tare, ca sa iti stie de frica. Uneori frica-i urmata de respect, dar chiar si cand nu e, daca ai cu ce-o consolida, n-ai nimic de pierdut. Insa, repet, strategia pe care o imbratisezi este cea mai proasta: expectativa belicoasa. PS Chestiile astea super-distractive sunt din teoria crisis managementului, varianta americana. Acuma cat de eficiente ori de realiste sunt scenariile, te orientezi si tu, la fata locului. Ca americanilor vezi si tu cat de bine le functioneaza teoriile, in Irak, Afganistan etc.etc.. consultantu dacis ![]() @danny, daca adopti planul 2, neaparat sa fie cu victime colaterale... catelu din cotet sau o gaina. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:24 |