Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Totusi, daca stau mai bine sa ma gandesc, e posibil sa fi ridicat o falsa problema. La bloc veneau consumurile pe intretinere, citeam suma totala si plateam, iar la mc poate ma uitam o data pe an.
E posibil ca aia 4-5 mc cu care traiam eu in memorie sa fi fost doar apa rece, din perioada in care eram doar doi. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 13 Nov 2015, 20:41) Sau chiar mai putin, de ordinul 0.5-0.7, am cateva babe pe scara care dau la asociatie asemenea citiri de indecsi, cu consum subunitar. Evident, destul de des apar pe listele afisate "pierderi apa", cativa lei/apt. De obicei, eu am intre 8-9 mc (cu tot cu apa pt. flori, sau aia cu care stropesc mâțele ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Apropo, prin alte sate oare cat o fi apa? Ca eu am platit pe ultimele doua luni 190 lei in total, pe 8+12 sau 10+12 mc (nu mai tiu minte chiar chiar exact).
This post has been edited by cdadan: 14 Nov 2015, 21:27 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tocmai am plătit acum 10 minute factura, pentru luna noiembrie - 126,22 lei:
This post has been edited by gabize: 14 Nov 2015, 20:44 Attached thumbnail(s) apa.jpg ( Size: 132.77k ) Number of downloads: 466 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Intra si apa pentru barca?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
N-am declarat-o, plutește pe neveu.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(gabize @ 13 Nov 2015, 19:26) Bina ca ai pisica si se spala singura,altfel ar fi fost si mai mare consumul.... ![]() QUOTE(gabize @ 14 Nov 2015, 22:42) Bre,da acolosea la City of miniroundabouts e tava directa cu apa de la meteoriti? ![]() ![]() Palinca si apa plata nu va mai ajunge acumasa,vreti si apa d-aia meteoritica...... ![]() Metropolitani fitosi,ce mai incolo incoace..... ![]() This post has been edited by M.C.: 15 Nov 2015, 08:28 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă ne permitem...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Apropo de tariful la apa. Tabelul este publicat pe siteul Regiei locale de apa.
http://www.asvj.ro/intrebari-frecvente/#3 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Păi vezi că te plângeai degeaba ca e apa scumpa la voi?
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La mine pe strasse nu curge apa din meteoriți, iar la canal vars oficial 80% din apa de-o consum, fără TVA. Restul se presupune ca se folosește la udat grădina, spălat mașina si, in consecință, nu uzează conducta de canalizare. Boierie, frate!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cdadan |
![]()
|
Tabelul e vechi sau nu este actualizat. M-am uitat acum pe factura, preturile sunt cam cu 20% mai mari. Oricum, suntem printre putinii care platesc la mc mai mult la canal decat la apa. Asta e misto, cand ai 12mc consum si 8 meteorici. Platim 1/3 apa si 2/3 canal.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai e bine, ies trei treimi. Era nașpa sa plătești jumătate apa si doua treimi canal.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
WP_20151122_10_50_35_Pro.jpg ( Size: 419.58k )
Number of downloads: 313
M-am apucat de revopsit gardul la casa. Gard facut in 2007 sau 2008 si dat atunci cu un strat sau doua de Proxilin (ulei de in de la policolor) si un strat de Kober. Aplicate cu un pistol de vopsit ieftin. Pe partea cealalta vecinul l-a dat cu ulei ars. Acuma m-am apucat sa-i mai trag un strat de lazura Spor de la Policolor, tot cu pistolul de vopsit. Prefer sistemul la pistol ca-i mai rapid decat cu pensula sau trafaletul. Data viitoare, adica peste inca 5 - 6 ani estimez eu, îi dau cu vopsea simpla. This post has been edited by Diac: 23 Nov 2015, 15:30 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Instinctiv, cand ieseam pe usa apartamentului imi aprindeam o tigara. Pe palier sunt doua apartamente si o garsoniera intre ele. Vecina care sta la garsoniera e fumatoare, o tanti mai in varsta care locuieste singura. Are usa neschimbata de cand s-a construit blocul, acum vreo 60 de ani. Usa ei de la intrare e strambata de timp, la partea inferioara e o fanta de cel putin un deget grosime. Banuiesc ca fumeaza pe hol, caci frecvent pe palier se simte fumul si mirosul de tutun.
Al treilea vecin de palier este un tip de o varsta cu mine, fost ofiter in Garda Financiara, dat afara pentru ..., cu care ne ignoram regeste de vreo 10 ani de cand suntem vecini. Individul se crede gospodarul blocului, toamna aduna frunzele vestejite si le da foc (ne afuma pe toti, dar nu se pune), tunde copacii, taie crengile pe care le crede in plus, acum vreo 10 ani, a adus vreo trei tapinari de la munte cu drujba sa taie un copac (nici macar nu avea vedere spre el) ca i s-a parut lui ca e uscat. Se mutase de curand in bloc, n-a intrebat pe nimeni, n-a cerut autorizatie. Asa a decis el. Copacul inalt de cel putin 10 m, in dreapta lui 3 blocuri, in stanga sosea si peste sosea o cladire publica. Copacul chiar daca ar fi necesitat sa fie taiat, ar fi trebuit sa fie taiat felie cu felie si evident fiecare felie sa fie asigurata cu o automacara. Pe tapinari i-a durut in pwla. Ca la padure, au ancorat copacul cu franghie intr-un singur punct si cu drujba au taiat la 30 cm de la nivelul solului. Copacul s-a rasucit si a cazut exact peste geamul meu de la bucatarie. Noroc ca intre etajul meu si cel superior exista o copertina care a preluat socul, altfel crengile imi intrau in casa. Pe langa copertina distrusa, a rupt cabluirle care alimentau cu energie electrica, cele de telefonie fixa si de TV. La vremea respectiva am avut niste conflicte si de atunci ne ignoram reciproc. Ieri dimineata s-a nimerit sa iesim simultan pe usa. Eu primul cu tigara aprinsa el in urma mea. Azi am gasit un afis postat in apropiere de usa mea pe care scrie cu litere mari: FUMATUL STRICT INTERZIS IN SCARA BLOCULUI. Mi-am insusit critica, e vina mea, nu-i mare lucru sa cobor un etaj si sa-mi aprind tigara dupa ce ies din bloc, dar mirosul de tutun pe scara tot o sa ramana, ca vine de la vecina. Is curios ce urmeaza... This post has been edited by radian: 23 Nov 2015, 18:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cumpara-ti un trabuc .. d'ala serios, tutun pur, fara arome. Aprinde-l de fiecare data cand iesi din casa, pufaie 2-3 fumuri in timp ce iesi din bloc ... cand ajungi afara il stingi si iti aprinzi o tigara normala
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun asa Liviu, eventual sa fumeze si-n autobuz, daca tot se apuca. Sa stie o treaba, nu?
Trecand peste modalitatea marlaneasca in care te-a anunta vecinu', are dreptate. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 23 Nov 2015, 18:27) Bun asa ce? Eu sunt impotriva fumatului in locuri publice inchise, inclusiv scara blocului. Sa iti aprinzi o tigara in timp ce iesi din bloc, desi poate fi putin deranjant, este totusi de inteles. Si asta o spun eu, ca nefumator ultra-sensibil la fumul de tigara (fost foarte fumator pana acum cca 10-11 ani). Ce a facut vecinul ala se cheama marlanie si prin urmare necesita un raspuns pe masura. Pe partea serioasa, eu m-as duce la vecin si i-as bate la usa si l-as intreba daca are vreo problema cu mine ... daca da, sa o rezolvam, daca nu, sa ma lase naibii in pace. |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
Tatabobu uită uneori rostul cafenelei, nu ești singurul "apostrofat".
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Nov 2015, 18:33) Cumpara-ti un trabuc .. d'ala serios, tutun pur, fara arome. Aprinde-l de fiecare data cand iesi din casa, pufaie 2-3 fumuri in timp ce iesi din bloc ... cand ajungi afara il stingi si iti aprinzi o tigara normala ![]() Bun sfat, la fel de bun ca al pseudobucuresteanului, in civilizatie sunt afise dedicate dar, de' noi suntem aia de zic romanika ca in bancul ala: -Cine vrea schimbare? toata lumea rididica mana sus -Cine este de acord sa se schimbe? toata lumea se uita la bocanci. Attached thumbnail(s) IMG_20151026_074232.jpg ( Size: 533.44k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
De când a picat apașu' v-ați pierdut simțul humorului?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Umorul are o limita.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io-s nefumator si ma deranjeaza cand pe scara simt miros de tigara, mai ales ca nu avem geamuri sa aerisim. sa-mi fie invatatura de minte si sa ma mut la casa....
![]() This post has been edited by kato: 23 Nov 2015, 21:55 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Liviu |
![]()
|
Am ajuns sa citez din mine .. dar nu-i nimic, daca asta trebuie, asta trebuie:
QUOTE(Liviu @ 23 Nov 2015, 18:36) Sa iti aprinzi o tigara in timp ce iesi din bloc, desi poate fi putin deranjant, este totusi de inteles. Si asta o spun eu, ca nefumator ultra-sensibil la fumul de tigara Am si colorat, poate ca asa se vede. |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Mda, imi formasem un gest reflex cu aprinsul tigarii la iesirea din casa. Nu e nicio problema sa ma abtin inca un minut pana ajung pe aleea din fata blocului. Suntem doar 9 familii in bloc si se intampla rar sa ne intersectam pe casa scarii. Pentru mine este o prioritate sa nu-mi deranjez vecinii. Cu exceptia respectivului (si a mea) toti ceilalti sun pensionari si am cu ei relatii foarte bune de convietuire.
Ma deranjeaza modul de atentionare. In conditiile in care cand il apuca pe el "gospodaritul" si da foc la frunzele uscate, stau cate doua, trei zile cu geamurile inchise ca altfel mi se umple casa de fum. Si nu in ultimul rand unui jeg de om, dat afara din Garda Financiara pentru "ne-buna" purtare ii contest dreptul de a se erija in "gospodarul" blocului care sa-si permita sa-si admonteseteze vecinii. Deci, viata la bloc ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
Acu', să mă aliniez și eu trendului, e necivilizat să fumezi pe stradă.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
Mda, e necivilizat sa fumez ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:35 |