Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 30 May 2018, 11:27) Dintr-un fel de neufert: Attached thumbnail(s) Pages_from_metric_handbook.jpg ( Size: 304.9k ) Number of downloads: 536 Pages_from_metric_handbook_2.jpg ( Size: 258.21k ) Number of downloads: 554 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce pm e ala garaj?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va multumesc pt raspunsuri
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Cand locuiam la bloc, aveam un spatiu de 3x4.5 m inchiriat pe 50 ani de la primarie pe care mi-am construit un garaj, era cam la limita spatiul interior. De cand stau la casa, mi-am construit un garaj de 7x6 m, cu beci dedesubt si canal de inspectie auto. Canalul mi-a prins bine in perioada in care am avut un buggy, mai mesteream dupa iesirile in offroad.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai cam atat ma gandeam sa il fac si eu. 8x6m cu canal de inspectie, pt ca tot va veni nenea ala cu excavatoru' sa sape fundatia la casa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
HSBP, ce spatii generoase au unii!... Eu am noroc ca pot parca doua masini in curte una dupa alta. De garaj nu poate fi vorba, pen' ca desi as avea spatiu minim, nu pot respecta distanta fata de vecin.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
fa-l cu canal, cand te saturi de repaat masini o sa tii muraturile acolo
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
La mine canalul e practic deasupra scarii de coborare in beci, acoperit cu scanduri groase de 5 cm incastrate in beton, cu un chepeng la un capat. Cand am nevoie sa lucrez ceva la masina, o parchez deasupra scarii si scot cateva scanduri; pe lateralele "canalului" am montat doua neoane care lumineaza beciul si dedesubtul masinii, cand e cazul.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 30 May 2018, 15:59) Pai cam atat ma gandeam sa il fac si eu. 8x6m cu canal de inspectie, pt ca tot va veni nenea ala cu excavatoru' sa sape fundatia la casa ![]() Ce spanac faci cu aproape 50 mp de garaj? O masina sau doua? Pentru o masina e mult prea mare, pentru doua cam inutil de lung comparativ cu latimea (cam la limita). |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Te contrazic, daca-i pus invers e perfect pentru 3 din care folosesti doua. In 6x4 parchezi doua, in 6x4 o ai pe aia desfacuta si banc de lucru.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mai mult spatiu de curatat cand incearca sa scape de neamuri. "Am treaba, fac ordine in garaj!"
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
2 masini cu 2 usi separate.
Sunt satul de garajul de la bloc, in care nu am loc nici sa deschid usile ca lumea. Daca tot am teren, nu are rost sa ma zgarcesc acum la cateva milioane. This post has been edited by Iulikk: 30 May 2018, 15:40 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(marksman @ 30 May 2018, 15:01) HSBP, ce spatii generoase au unii!... Eu am noroc ca pot parca doua masini in curte una dupa alta. De garaj nu poate fi vorba, pen' ca desi as avea spatiu minim, nu pot respecta distanta fata de vecin. La mine la fel daca mai tii minte. Insa de vreo 4 ani garajul e plin de materiale de constructii si chestii pentru renovari. Acu m-am smecherit. Am spart o bordura si pot parca rablele una langa alta, nu de alta dar restul curtii e ocupat de nisip. Cred ca o sa imi trag o plaja ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Citisem undeva că iarna daca bagi mașina uda in garaj ruginește pe repede înainte. Nici nu aveam loc de garaj. P aci pe strada toți țin mașinile la poarta, sa muara dușmanii de invidie. Avem la vreo 2 străzi mai încolo Maserati, Porsche și vreo doi săraci cu panarame de Mercedesuri d alea sub noi. Nu știu cum le zice. Un fel de ML mai cocalaresc. Să nu uităm de BMW toate tipurile. Totuși nici un haudi. Ciudat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inbtrebare complicata... Cei de la ENEL ne-au tait curentul pe scara blocului. Adevarul e ca era de asteptat. Eu locuiesc in blocul asta de peste 20 de ani si niciodata n-am platit un leu pentru iluminatul de pe casa scarii. Acum mai multi ani stiu ca am abordat subiectul cu un vecin, pensionar, si mi-a zis sa nu-mi fac probleme...
In fine, am inteles ca o solutie ar fi sa platim datoria si apoi careva din vecini sa iasa la inaintare, sa faca contract pe numele sau, una peste alta o cheltuiala destul de mare, contorizare, plata datoriilor etc, nu prea e nimeni dispus sa se implice. Pentru iluminat ar fi o solutie, becuri led cu temporizare, costa cca. 15 lei. Pun un astfel de bec la etajul meu si-l alimentez din casa. Problema e cu interfonul. Cat dracu consuma o astfel de instalatie? E vorba de un bloc cu 9 apartamente. Ma gandeam la un panou solar. Aveti vreo solutie mai buna? Alta decat plata datoriilor istorice... Cum se dimensioneaza panourilor solare? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La ai mei pe scara au facut asa: toata instalatia de iluminat are senzori de prezenta si becuri economice, iar interfonul consuma foarte putin. Contractul e pe numele unui locatar, 16 apartamente platesc lunar 3-5 lei curentul fiecare. Deci maxim vreo 80 de lei.
Despre dimensionarea panourilor solare aveam ceva link-uri, daca le gasesc in bookmarks ti le trimit. <span class='edit'>30 May 2018, 22:41:</span> QUOTE(kog @ 30 May 2018, 19:49) La mine la fel daca mai tii minte. Insa de vreo 4 ani garajul e plin de materiale de constructii si chestii pentru renovari. Acu m-am smecherit. Am spart o bordura si pot parca rablele una langa alta, nu de alta dar restul curtii e ocupat de nisip. Cred ca o sa imi trag o plaja ![]() Vag imi amintesc. Stiu c-am atipit un pic sub vie, parca era pe dreapta ceva bordura. Nisip ai, plaja ai, da' ce faci cu apa? ![]() QUOTE(axabrt @ 30 May 2018, 20:20) Citisem undeva că iarna daca bagi mașina uda in garaj ruginește pe repede înainte. Nici nu aveam loc de garaj. P aci pe strada toți țin mașinile la poarta, sa muara dușmanii de invidie. Avem la vreo 2 străzi mai încolo Maserati, Porsche și vreo doi săraci cu panarame de Mercedesuri d alea sub noi. Nu știu cum le zice. Un fel de ML mai cocalaresc. Să nu uităm de BMW toate tipurile. Totuși nici un haudi. Ciudat. La mine pe strada suntem deocamdata 3 vecini. Trebuia sa fim 5, dar pe cele 2 parcele de case tocmai ce rasare un bloc cu 12 apartamente, asa ca in loc de 5 o sa fim 15. Acum sunt singurul care baga masina in curte (si am si cele mai vechi masini dintre toti), dar ma voi alatura celorlalti doi care lasa masinile pe strada. Nu de alta, dar cele 12 apartamente au vreo 8-10 locuri de parcare. This post has been edited by marksman: 30 May 2018, 22:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
După vreo 2 săptămâni am terminat balustrada ...[attachmentid=1628088700]
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Da... inteleg ca ai emigrat de la blocotetz adica balconar catre locuita pe pamant sa ai curte sa nu mai te incurci cu muraturile/bicla/whatever in balcon... si ce vedem in poxa? un mic balcon???? wtf?
o fi de bula? o fi de altceva? ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nostalgia.
![]() bai are ctetz cu etaj deci dacat balconul e obligator. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
E de dizain! Asa e proiectu'!
Fumatorilor le e necesar si daca are 1mp. Chiar daca nu fumezi, daca vinzi casa la un fumator? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ai de plm. Daca aliniezi linia balconului cu "aleea" ies in evidenta scarile in panta rau de tot.
Prima data ziceam ca e unghiul din care a pozat, dar nu! E o ditai panta la scari catre stanga pozei ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
Hai sa incercam alt unghi.
Totuși mă îndoiesc că s strabme scarile, mai degrabă aleea...mi a rămas ceva beton și l am întins pe acolo. A fost cu titlu temporar, dar de vreo un an am rămas cu ea așa. Cred că mai stau cativa [attachmentid=1628088731] |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Uita-te si fata de patratul ala din beton ca-s strambe
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Auzi mă Axo, da' ție-ti cam plac cizmele de cauciuc, este?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ieri dimineata au fost 6C, astazi tot la fel. Valul asta de frig imi opreste din crestere ardeii...
![]() Attached thumbnail(s) ardei_01.jpg ( Size: 98.2k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pune niste paie si fa focu' in balcon
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
Buna Idee...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Rusule is cascraveti. Nu mai bea innainte de micul dejun.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:12 |