Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu nu cultivi iarba. Sau cultivi?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
radiatule era vorba de aia care vor sa scape de iarba nu de aia care cultiva "iarba"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
motorina zici...hmmm trebuie dat si foc ca sa fie tacamul complet?? parinte
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
nu... daca vrei sa dai foc tre sa pui musai benzina... si sa stai in mijlocul campului....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e buna benzenul ca arde repede si se stinge la fel....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
da bre... da' arde mai cu pasiune...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu erbicid iesi mai bine. Poti sa cultivi ce vrei imediat ce scapi de buruienile nedorite. Sau deja nu se mai dau sfaturi serioase?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Dai cu ierbicid total, iar dupa ce se usuca tot uzi, sapi, lasi sa creasca si iar dai cu ierbicid, si iar uzi, etc cam 3-4 cicluri pina scapi de tot ce poate rasari din pamintul intins prin curte, si abia atunci poti semana linistit gazon.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2010, 16:40) ![]() Te asezi p'un scaunel, sau iei pozitia "mama iedului" si smulgi, cu talent, toate balariile. Le smulgi, nu le tai. Apoi sapi. Ai sa mai dai de radacini. Le iei pe toate. Pui gazon si-l ingrijesti. Gazonul, de obicei si daca e ingrijit, sufoca balariile. Cand mai apare cate una, o iei de urechi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu prea poti sa smulgi "balariile", indiferent ce pozitie adopti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista niste scule dedicate si delicate, cu care te poti ajuta. Plus miinile
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Chestiile mecanice nu prea merg cu buruiana asta...
Uite hal de radacina - la a treia se vede cel mai bine ca e formata din segmente. 15072010028.jpg ( Size: 461.1k ) Number of downloads: 647 Asta e mica, buruiana tanara, dar gasesti radacini de 30-40 cm. Oricat ai vrea sa le smulgi, n-ai cum, radacina aia se rupe si mai rau faci. In loc de o buruiana te trezesti cu mai multe. Si e si parsiva, ca la inceput bibanul de mine a crezut ca e gazon... Uite-aci cum se camufleaza inamicul: 04072010024.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 664 Teoretic, sugestia lui nik1965 pare logica, multam. This post has been edited by DannyY: 16 Jul 2010, 08:31 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa incerci sa cimentezi toata curtea. Prin ciment nu trece buruiana sigur.
|
-------------------- |
|
corbex |
![]()
|
In poza ta pe mine nu m-ar deranja decit petecele de pamint pe care n-a iesit nimic. In resc, iarba e iarba. Daca vrei gazon englezesc. nu se incadreaza in standarde. Daca vrei gazon salbatic, ceri unei rude, posesoare de finete, o mina de floare de fin. Stie el ce-i aia. O imprastii prin toata gradina. Vei avea cam toate florile de cimp la tine in curte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
ce ai zmuls tu nu e pir, se numeste mohor,
piru are radacinile mai lungi, si mai lemnoase- e joaca sa zmulgi mohor pe langa pir- + ca dai cu sapa si sare sapa din pamant- nu intra datorita scutului de radacini care se pot intinde pa sub pamant pana la 1.2 metri ![]() totusi la asemanare ,seamana intre ele, difera radacinile, tu scapi usor ![]() intra aici si ai sa te convingi... http://gradina.acasa.ro/boli-si-daunatori/...onate-8545.html This post has been edited by ct-03-tvy: 16 Jul 2010, 08:57 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(apunake @ 16 Jul 2010, 08:36) M-am gandit si la asta, iaca dovada: QUOTE(DannyY @ 15 Jul 2010, 11:44) Dar decat sa fac asta, mai bine ma mut inapoi la bloc...Corbex, nici pe mine nu m-au deranjat pana cand au crescut... Sunt, intradevar, zone unde n-a iesit nimic, si unde trebuie sa fac ceva, dar inca nu stiu ce ![]() ct-03-tvy , daca ai dreptate, dau petrecere. Eu nu ma pricep la botanica si mai multa lume mi-a zis ca e pir... Ma duc sa-l intreb si pe Gogu... LE. Aoleu, din ce-am vazut acolo pare sa fie nu fie pir, dar nici mohor. E costrei, da' nu-i de bine, e de rau! Cred ca aplic varianta cu erbicid/sapat/udat/erbicid/sapat/udat... ![]() This post has been edited by DannyY: 16 Jul 2010, 09:06 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O intrebare pt. cei care au si cativa pomi in curte, cu ce "agregat" ii stropiti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E un agregat special, furtun se numeste.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu de udat intrebam ci de stropit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu pompa d-aia de varuit prin casa.
This post has been edited by vis-a-vis: 3 Sep 2010, 12:27 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
Se vede ca locuiti la bloc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 16 Jul 2010, 09:52) M-am gandit si la asta, iaca dovada: Dar decat sa fac asta, mai bine ma mut inapoi la bloc... Corbex, nici pe mine nu m-au deranjat pana cand au crescut... Sunt, intradevar, zone unde n-a iesit nimic, si unde trebuie sa fac ceva, dar inca nu stiu ce ![]() ct-03-tvy , daca ai dreptate, dau petrecere. Eu nu ma pricep la botanica si mai multa lume mi-a zis ca e pir... Ma duc sa-l intreb si pe Gogu... LE. Aoleu, din ce-am vazut acolo pare sa fie nu fie pir, dar nici mohor. E costrei, da' nu-i de bine, e de rau! Cred ca aplic varianta cu erbicid/sapat/udat/erbicid/sapat/udat... ![]() Ala daca-l smulgi curg semintele din el. Eu, la tara aveam in curte balarii de vreun metru... nu statea nimeni acolo. A stat mama o perioada si a crescut pasari. Au disparut buruienile ![]() Niste gaini d-alea pitice, de ornament, cred ca rezolva problema. 3 Sep 2010, 13:33: QUOTE(tribunul @ 3 Sep 2010, 13:29) Apropo', nevasta-mea a pus ardei iuti in ghiveci... ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 3 Sep 2010, 12:33 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă ce uameni. E 4 lei kilu de ardei măi. Înțelegeam dacă punea ceva cânepă, da' ardei?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
A... nu d-aia.
Eu am un balcon de 22 de metri si l-au umplut sor-mea si nevasta-mea cu flori. Si le-am zis sa puna si ele ceva productiv, un ardei, o rosie... Ardeii astia iuti sunt chiar iuti. Au fost pusi dpdv calitativ, nu al economiei ![]() (daca socotesti doar cata apa le trebuie sa fie udati si iesi mai scump) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am o jardiniera cu "andrei" si una cu - stiu, o sa provoc rasu - leustean. M-am enervat cand la piata mi-a cerut o baba 2.5 lei pe o legatura vesteda cu 3 fire... Asa ca am luat cateva fire de la tara si le-am pus in jardiniera. Mai proaspat de atat nu se poate. Iar ardeii, daca de bagat ii bagi in tine, la extractie se lasa cu 112 si vecini terorizati la 6 dimineata!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
tribunul |
![]()
|
A folosit sau foloseste cineva asa ceva?
http://tehnic-shop.ro/index.php?option=com...y_id=7&Itemid=2 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gradina din balcon...
Capsuni, mandarine, fasole si ardei iuti. Cu ardeii am dat-o in bara, toata productia a constat din 2 bucati... ![]() Attached thumbnail(s) balcon_22_iunie_007.jpg ( Size: 132.79k ) Number of downloads: 421 balcon_22_iunie_019.jpg ( Size: 137.02k ) Number of downloads: 377 capsuni_prima_productie_002.jpg ( Size: 170.37k ) Number of downloads: 374 capsuni_11_iulie_003.jpg ( Size: 154.59k ) Number of downloads: 106 diverse_001.jpg ( Size: 97.89k ) Number of downloads: 106 balcon_10.08_010.jpg ( Size: 124.25k ) Number of downloads: 99 balcon1_10.08_001.jpg ( Size: 147.91k ) Number of downloads: 99 balcon_10.08_001.jpg ( Size: 123.29k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Sa-mi bag ceva, la vara pun si eu !
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:31 |