Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era inclus
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Hai ca am un pic de timp acum. Plus ca aventura continua.
In sfarsit am reusit sa aduc 2 masini de pamant si sa indrept terenul, care era cam in panta, coborand in diagonala spre vecinu' din spate. Acu' incepe circu'. Asta a inceput sa faca pe nebunu' si ma tot ameninta ca ma da in judecata pe motiv ca am inaltat curtea si toata apa de ploaie se va scurge la el. Intre noi nu e decat un gard de plasa, ca atunci cand ne-am inteles sa facem gard de beton a incercat sa ne dea o teapa la ceilalti 3 (cu 2 a reusit, nu le-a dat nici un franc pana-n ziua de azi, cu toate ca gardul s-a facut pe lungimea lor). I-am recomandat sa puna mana pe o carte de fizica si sa invete despre gravitatie, ba chiar i-am zis ca ar trebui sa-mi multumeasca pentru eliminarea pantei, dar am avut un vag sentiment ca s-a suparat chiar mai tare... In conditiile in care m-am mentinut STRICT in limitele proprietatii mele, are vreo sansa de castig sau vreun motiv rezonabil de scandal? Nu ca m-ar impresiona prea tare, dar am o perioada prea aglomerata ca sa ma mai plimb si prin sali de judecata... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E ca la fotbal, cistiga ala care-si doreste mai mult. Personal, daca mi-as putea pemite, m-as risca sa-i dau meditatii la intelepciune. Nu stiu daca Codul Civil reglementeaza cine sa aibe curtea mai inalta sau mai rotunda. La vara te va da in judecata ca umbra gratarului tau cade un curtea lui si i-ai exportat costreiul. Descurajeaza-l din timp.
La judecata se plimba avocatul, tu mergi doar la banca, din cind in cind. This post has been edited by corbex: 11 Apr 2011, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DannyY @ 11 Apr 2011, 13:47) ma tot ameninta ca ma da in judecata pe motiv ca am inaltat curtea si toata apa de ploaie se va scurge la el. Pai cere-i bani pe apa aia, ca e de la tine, deci a ta. nimic nu mai e moca în ziua de azi! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Uite dom'le, fler de biznismen
![]() Corbex, pentru ce sa merg la banca, nu s-a inventat plata prin SMS? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Nu, abia face cineva un stiudiu preuniversitar pe tema asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vine o vreme in viata unui barbat cand este nevoie de o schimbare! A venit momentu' ala si pentru mine!
![]() Cu toate ca m-a slujit ani buni, a sosit timpul sa ma despart de el! ![]() Vi-l prezint pe inlocuitor! Virgin! IMG_0351.JPG ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 344 Maine ii dau cep! P.S. Nenea corbex, tot cu smartfonu e facuta si poza asta! ![]() This post has been edited by kum: 16 Apr 2011, 23:26 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-asta aveam la Ranca 1. Nu mi se pare tocmai bun sistemul ala...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cat coasta?
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
160
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Multa ciafa fara probleme!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De banii aia chiar ca lua multa ceafa si o facea pe grataru' vechi.
Sau dupa ce a pus cainele nu mai vrea sa pun altceva? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
De unde l-ai luat? Spune tot
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Smash parca se zice in tenis la o faza d-asta?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Noroc ca ai si tu aifan4 ca altfel iti dadeam report.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Cui sa-i dau report? Hai ca-s generos azi!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Kum cui?
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Ok. I-am dat la mai multe post-uri, sa fie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
sar'na!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Primul e postul Pastelui.
Maine pui scrumbie, ca e dezlegare, da' dupaia numai legume pe gratar, ne-am inteles? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stii care e cea mai buna leguma, nu?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Habar n-am. Ce, din poze, pare ca-s mare consumator de asa ceva?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Carnea bre
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 17 Apr 2011, 00:42) Primul e postul Pastelui. Maine pui scrumbie, ca e dezlegare, da' dupaia numai legume pe gratar, ne-am inteles? Yeap! img_5940.jpg ( Size: 113.39k ) Number of downloads: 303 Ceafa_de_porc_la_gratar.jpg ( Size: 349.75k ) Number of downloads: 287 Nuuuma' cu legume! This post has been edited by kum: 17 Apr 2011, 00:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Ma bucur ca m-am facut inteles in aceasta seara! Circulati va rog!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kum, care-i scrumbia de post din cele doua poze postate de tine?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Apr 2011, 00:25) Vine o vreme in viata unui barbat cand este nevoie de o schimbare! A venit momentu' ala si pentru mine! ![]() Cu toate ca m-a slujit ani buni, a sosit timpul sa ma despart de el! ![]() Vi-l prezint pe inlocuitor! Virgin! IMG_0351.JPG ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 344 Maine ii dau cep! P.S. Nenea corbex, tot cu smartfonu e facuta si poza asta! ![]() Ochiometric, cam ce grosime are tabla? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:50 |