Facebook, util sau nociv?
![]() ![]() ![]() |
Facebook, util sau nociv?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Acolo vrei sa-i raspunzi? Pe feismuci nu vrei?... spune-i baiatului sa inteleaga.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ce-ati facut, bre, cu vizializarile lu' floricica?!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Scandal mare la primarie.
Cum o fi verificat ala calculatoarele din masina, nu stiu. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Or fi avut laptopuri.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"Primarul comunei Albeni din Gorj a ridicat calculatoarele a 2 angajate, pentru a vedea dacă intră pe rețele de socializare. ”Am găsit că 4-5 ore din programul de lucru stăteau pe Facebook. Și-a luat mașină și se uită cum se parchează, cum se frânează”, spune edilul."
Asta-i de mare angajament: 2 angajate si-a luat masina si se uita cum se pracheaza, cum se franeaza...Oare cele 2 angajate nu se uita si cum dupa ce masina se parcheaza si se franeaza soferul fwte pe o a treia doamna? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
@ady: nu prea cred, pe la primarii n-am prea vazut laptoace; da' mai stii?! Oricum, e interesant ca a stiut sa caute paginile (si timpul) accesate, le-a avut "prietene"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ne povesteste radian cum e sa stai pe net pana bagi primaria in faliment.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Frati dacioti!
Care aveti cont de facebook, haideti cu o mana de ajutor (adica Like in limbajul utilizatorilor), pentru poza 11. https://business.facebook.com/pg/Avantgarde...777744245767563 Saru'mana! PS: nu am cum sa va aflu cine si cum a dat Like de pe dacia club, sunteti in deplina siguranta. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De la mine ai primit. Sa-ti traiasca prichindelul. Cati ani are?
QUOTE(bion @ 8 Feb 2018, 20:39) Ce ai bre cu mine? ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Mare om, mare caracter. Sa iti traiasca si matale familia!
Are 4 ani matza ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Rezolvat!
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Gata. Poza 11 are 120+ like, restu nu sar de 10
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
E poza 21 prima, are 141. Eu am ajuns la 131. 😁
Se ascute lupta pt locul 1. Mii de mulțumiri. This post has been edited by Lord Hades: 7 Jun 2018, 15:30 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am dat si eu, dar nu stiu cat de ok mi se pare interventia adultilor intr-un "concurs" pentru copii. Ce ar trebui sa inteleaga copiii din "victoria" asta?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
Ca e bine sa ai prieteni.
7 Jun 2018, 16:38: Hai ca ti-am mai bagat 2 like-uri, de pe contul nevestei si al baiatului cel mare. This post has been edited by ady77: 7 Jun 2018, 15:38 |
--------------------
|
Lord Hades |
![]()
|
Pentru mine nu premiul e important, habar nu am ce se da. Mă interesează strict dpdv. al stimulării copilului către competiție.
Nu am decis eu jurizare pe facebook... așadar respect regula jocului. Problema mea e ca nu prea sunt sociabil pe facebook ... asadar apelez la prietenii de pe dacia club, aici am mai multe cunoștințe. Us ca ma distrează chestia asta, trebuie să recunosc. 😁 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Dan !
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Trafic de influenta etc.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Eu, fata, amicul ei. Mai vedem...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lord Hades |
![]()
|
E bine primit 😀
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
un mic impuls si de aici
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io nu..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
Îți faci reclamă?
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
De fapt aia-i cioara rosie sub acoperire...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Stiti cum e, mai primesti sugestii de calatorie - ba Viena, ba Roma, din astea.
Acum am primit - Beautiful Alaska. Have you been there? ![]() Bai, sincer... da' sincer... nu, n-am fost. O fi si din cauza ca n-avem sosea pana in Anchorage... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
Bine ca n-ai primit pt. Siberia... il aveai ghid pe Navalnii.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Am primit un mail de la FB - Codul pt resetarea parolei este bla bla... Daca nu ai cerut resetarea anunta-ne etc. Bineinteles ca i-am anuntat.
Cine naiba sa-mi vrea contul de FB? Ce sa faca cu el? O avea legatura cu recenta cadere? ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:38 |