Facebook, util sau nociv?
![]() ![]() ![]() |
Facebook, util sau nociv?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai aveam putin si-l sunam pe Muttley sa-mi traduca.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
...un fel de "ai laic tu da bi da best..."
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Filip @ 25 Mar 2010, 21:03) Astia care au creat face-book fac bani multi nu? Cred ca doar pentru asta a fost inventat, o platforma pentru reclama. Genial... De ce nu mi-o fi venit mie ideea... ![]() QUOTE(bmwh548 @ 25 Mar 2010, 21:14) Nu-i tarziu nici acum... vinzi spatiu publicitar pe cartoanele alea. Pui prelata pe masina si vinzi spatiu publicitar pe prelata. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si pe gemuri si pe parbriz etc
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gemuri de prune sau de caise?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
de ce pun unii cartoane la roti? oi fi eu mai lent sau lipsit de imaginatie ca sa mor daca ma prind
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da-i un PM lu' Filip.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e cu mostenire cartonu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Campioana României, CFR Cluj, și-a lansat astăzi pe rețeaua de socializare Facebook pagina oficială prin intermediul căreia fanii grupării ardelene vor putea afla cele mai noi informații, informează site-ul cfr1907.ro. "La adresa www.facebook.com/cfr1907 vom furniza cele mai proaspete știri, poze și videoclipuri care apar și pe pagina oficială www.cfr1907.ro. Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă așteptăm să ne accesați cât mai des", notează site-ul oficial al campioanei României. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
De ieri sunt si io pe feisbic. Prima daca cand mi-am facut cont.
Ce m-a socat era ca aveam la Friend Request vre-o 50 de cereri deja... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu suport site-urile de socializare. Pe feisbuc cel putin am jurat ca nu o sa imi fac cont orice s-ar intampla
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 May 2010, 13:54) ![]() This post has been edited by zanzie: 3 Dec 2010, 20:25 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(kog @ 3 Dec 2010, 19:55) nu suport site-urile de socializare. Pe feisbuc cel putin am jurat ca nu o sa imi fac cont orice s-ar intampla Tu nu socializezi nici live ![]() Eu mi-am facut cont ca ma frecau la cap invitatiile. Si ca sa intr-n randu' lumii ![]() Da' pe cuvant ca e prea dubios, parca ia mintile tuturor, un sarman cu duhu' de-l cunosc a pus si filmuletu-n care-si cere tuta-n casatorie. Si are la profil locu' de munca, functia (falsa), liceul, facultatea (care la el sunt unu' si aceeasi)... Ma termina si ma seaca aia care folosesc feisbucu' ca mijloc de "io-te ba ce m-am ajuns", chit ca realitatea-i cam alta. Mi-am bulibasit contu' de vreo cateva luni bune, il mai tin doar ca sa pot vedea anumite pagini, ca nelogat nu te lasa ![]() Ah, si aia cu "nu esti pe feisbuc, nu existi" e un rahat. Da' toti il iau in serios si-l smotocesc pe toate partile ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Am vazut si eu The Social Network si am aflat ce-i cu feisbucu asta. Sa-i fie-n ciorba milioanele alea, de la mine nu face bani din trafic!
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mai e o chestie, nu stiu daca s-a spus.
Auzi un nume, nu conteaza imprejurarea, intri pe feisbuc, il scrii acolo si-ti apare mecla persoanei, cu cine se afla-ntr-o relatie (vomit) si ce i-au scris prietenii pe perete (borasc). S-a dus dracu' intimitate, tot, si culmea, e voita si facuta benevol si cu labutsa proprie. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
da' bancu' îl stii?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Muttley |
![]()
|
Zi-l.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
e la #28
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Mie nu imi place deloc, e un site "greu" de folosit (de ex daca dai click pe friends, in loc sa te duca la lista de friends te duce la dracu), f. simplu -arata ca dracu, zici ca e facut de cineva stand pe wc-, f. limitativ -chiar nu vad ce ofera in plus fata de altele, in afara ca e cool-. Deci e un iphone al site-urile de genul asta si nu are nimic deosebit. Cred ca e mai mult pentru genul de persoane cu mentalitatea aceea ca trebuie neaparat sa vada tovarasii/rudele ce chestii avem, cate masini, cati preceni, ce viata misto etc. Mai sunt si aceia mai mult decat extrovertiti care vor sa impartaseasca TOT cu TOATA lumea.
This post has been edited by eXtenSion: 4 Dec 2010, 06:46 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 4 Dec 2010, 07:34) Mie nu imi place deloc, e un site "greu" de folosit (de ex daca dai click pe friends, in loc sa te duca la lista de friends te duce la dracu), f. simplu -arata ca dracu, zici ca e facut de cineva stand pe wc-, f. limitativ -chiar nu vad ce ofera in plus fata de altele, in afara ca e cool-. Deci e un iphone al site-urile de genul asta si nu are nimic deosebit. Cred ca e mai mult pentru genul de persoane cu mentalitatea aceea ca trebuie neaparat sa vada tovarasii/rudele ce chestii avem, cate masini, cati preceni, ce viata misto etc. Mai sunt si aceia mai mult decat extrovertiti care vor sa impartaseasca TOT cu TOATA lumea. Recunosc ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai zi ce pagina ai. impartaseste cu noi.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt si eu o data de acord cu eXtenSion.
![]() Feisbucu' asta e o mizerie care se va fuma. Tot ce o sa ramana in urma lui va fi averea de miliarde de dolari a aluia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
...si bolnavii de sifilis.
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Marty |
![]()
|
Dezvolta...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Nu pot ca mananc. Uita-te la #1
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Mihai Stoica a renunțat la contul de pe facebook după ce declarase luni seara că va face la fel și cu funcția sa de la Steaua, în cazul în care Gigi Becali îl va numi antrenor pe Sorin Cîrțu. MM a acceptat până la urmă umilința și a rămas în cadrul clubului, în funcția de scouter. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:17 |