Probleme aprindere tico
![]() ![]() ![]() |
Probleme aprindere tico
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
Salut ! La Tico n-am lucrat dar ar exista o solutie ...
Si eu suspectez modulul de aprindere dar nu recomand sä cumperi înainte de a verifica . Cum verifici ? Dai jos modulul de pe masina ta si cauti un prieten dispus sá conectezi pe a lui ( sau a firmei ![]() De aici totul devine mai simplu ... |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Din pacate nu am nici un prieten cu tico la care sa incerc. Deocamdata am dat modulul jos de pe masina si l-am luat in casa sa-l studiez. Din pacate se pare ca nu se poate demonta. Modulul e un Mitsubishi J170; am pus si 2 poze cu el.
1.JPG ( Size: 54.46k ) Number of downloads: 1173 2.JPG ( Size: 47.62k ) Number of downloads: 1242 Daca as reusi sa-l desfac as incerca sa-i refac lipiturile si eventual sa schimb tranzistorul...dar nu vad cum as putea sa-l desfac fara sa folosesc flexul... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:31 |