vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
ct-03-tvy |
![]()
|
||
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Voi va uitati prea mult la detalii cretine. Sunt Dacii mult mai rablagite decat a mea, si nu numai Dacii. Sunt masini in circulatie care in loc de praguri, au ramasite de tabla si niste gauri cat pumnul. Nici macar n-am pozat cele doua probleme mari ale masinii in ceea ce priveste tabla, ca ar fi insemnat sa o urc pe un elevator ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Lasa ca maine daca-mi fac timp, am sa fac poza unui Renault 16 parasit, sa vedeti acolo rugina. Panoul spate e ca la o conserva sfasiata. Si lumea i-a inghesuit gunoaie in portbagaj prin gaurile de la rugina. Si e in sectorul 1 in spatele la Perla, meseriasa masina!
![]() PS: am vazut Ford-uri Sierra mai ruginite, Opel Kaddet-uri, Vectra A, Mercedes cobra etc. etc. This post has been edited by Filip: 20 Apr 2010, 21:03 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ei zic de masini in circulatie.
Normal ca am ITP, ca doar nu circulam fara ca bausem gaz. Dar acum aproape 2 ani arata mult mai aproape de ce se vede in pozele din 2007 decat de cum arata acum. Si noxele au iesit atunci dupa mici reglaje ale carburatorului, franele au fost ale ei, tin minte ca a venit unu' cu o Dacie din 1997 care pe spate n-avea frane deloc si era vai de capu' ei masina, scotea fum de te inecai. Alt ITP n-o sa mai aiba, ca nu mi-l mai da nimeni si nici eu nu stau sa umblu s-o mai fac, deci ar fi ramas ca masina de "in caz ca s-a belit BMW-ul" pana prin august cand expira(sau sfarsitul lui iulie, nici nu mai stiu). Dupaia tragerea pe dreapta undeva unde sa nu incurce pe nimeni si casare la urmatorul program rabla, in mod normal la anu'. This post has been edited by Merced: 20 Apr 2010, 21:06 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Filip |
![]()
|
Dar poti sa cureti rugina si sa bagi fibra de sticla la greu... + vopsea peste si ai rezolvat estetica...
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o punem de-un mic atelier?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nu se vad chiar asa. Poate contrapragurile, si faptul ca podul e rupt in dreapta de pe contraprag.
In rest, un semilonjeron dus dracu', si alte probleme la podeaua din spate. Da' contraexemplu, oalele sunt absolut ok, uite ca era bancheta data jos si n-am pozat, au niste pasla pe ele si sub ea vopseaua care e posibil sa fie originala(dupa cum spuneam eu nu tin minte sa fi fost vreodata vopsita cum trebuie, dezechipata, doar carpita pe afara), nici gram de rugina. ![]() Si pedalieru' a fost de Flintstone, l-au carpit aia in 2007, le-am dat pedalier nou ca aveam pe la cineva intr-un garaj de foarte multi ani, da' normal ca n-au avut curaj sa-l monteze cum trebuie, au taiat in jurul celui vechi, dupaia au taiat din asta si au sudat. Aveau si dreptate. Atunci mi-a propus omul sa o fac "bine" ca sa ma tina 3-4 ani tabla, si mi-a zis ca ma costa 25 de milioane. Eu i-am zis ca nu merg mai mult de un an cu ea, s-o faca ieftin. M-a costat 7 milioane si niste piese pe care le aveam in debara ramase, un electromotor, doua pompe de benzina, niste brate, si alte nimicuri. Plus ca merita mentionate si alte chestii. Unde-i zob rau, adica stanga-spate, acolo prima oara m-am urcat intr-o noapte pe un T d-ala nenorocit de se poarta in Bucuresti, fara sa-l vad cand dadeam cu spatele, si n-am mai facut-o cum trebuie, dupaia m-a izbit unu' cu un Phaeton pe care l-am facut de 50 de lei ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
@Flippere...las-o ma....tot cazan se scrie...tot cotet se citeste...
@Mercede...tu nu asculta la noi...stai linistit...Zana Maseluta exista am si eu o troaca d'asta...oricum,e racheta pe langa a ta...insa tot de rasu' lumii ramane... This post has been edited by vizitatorul: 20 Apr 2010, 21:22 |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Reparatii Estetice pt Masini Aproape Terminate"
![]() Pilif vopsitor, Matlii mecanic, Merced cu ceteceul. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
@vizitatorul: Evident ca exista.
@grecu': Muttley o luase pentru niste nimicuri, s-a pripit, a luat toata vaca pentru un kil de lapte, altfel nu s-ar fi complicat cred nici el daca stia ce-l asteapta. Ideea era sa dea jos niste chestii pe care le are bune masina asta si a lui nu, si apoi tot la rabla ar fi ajuns.[vorbim de "donatoarea de piese", nu de a mea, de pe a mea n-are ce sa ia. ![]() This post has been edited by Merced: 20 Apr 2010, 21:25 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
vizitatorul |
![]()
|
care-i nuca...?...care-i peretele?
|
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
ca o mica paranteza, eu arunc din cand in cand un ochi aici, pentru buna-dispozitie. vad ca a aparut si beamveul saracului, e si asta o alternativa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Asa am zis si eu cand am avut o bataie la o roata fata mecanicului, ca nu raspund daca sa face praf si-l omoara, da' nu s-a rupt. Asta acum vreo doua luni.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
update?
![]() |
--------------------
dacia
1310
- -- -- ---
1986
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e asa rau
![]() Si stop dreapta e nou! ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai iei odata rechinu ala ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Imprumuta-ma cu un bon. Azi am fost la Remat cu alta treaba, si am vorbit si de asta: nu au bonuri, nu stiu exact cand mai primesc.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca pot sa duc laptopu la remat sami dea un vaucer til dau cu imprumut
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
Merced |
![]()
|
Cu cat?
Eu vroiam "imprumut", ca am rable chiar, da' nu mai au astia bonuri. Zi-mi cu cat dai, poate-i surprinzator de ieftin. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Tu chiar vrei sa faci colectie de "rable"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
Nu, iti dai seama, da' incepe sa mi se faca frica sa nu duca omu' rechinu' la remat...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vizitatorul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
vizitatorul |
![]()
|
omul a cerut o mana de ajutor nu un sut in fund
|
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:04 |