vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
B XX ADI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 May 10 ![]() |
Stiu ca poate o sa ma faceti nesimtit si ma rog in alte feluri..dar mai cumpara cineva acest BMW? daca nu...as dori si eu un numar al proprietarului. multumesc.
|
--------------------
VW/Renault
Golf MK I / 5 GTT
- B XX ADI
1983 / 1987
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Miercuri imi vin actele, daca nu ma inteleg cu omul iti dau datele de contact.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Hai cu rechinu, hai cu rechinu Merced, am cedat pentru tine!!! Pe tine vreau sa te vad propietar!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Ce ai cedat?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-€€-€€€
2004 Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai cedat o rola, eu cu pile si abia am facut rost de un bon, cred ca erai la coada cu masina si acum... Maine ar trebui sa aflu daca mai iau sau nu masina. Pana atunci, lasati topicu' sa cada.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aia nu-i masina pentru un batrînel ca tine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diana |
![]()
|
Mai bine pentru un batranel ca Pilif.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-€€-€€€
2004 Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Au trecut 2 luni de la deschiderea postului
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bag seama ca e clona lu argon, ca si el posteaza sa se afle in treaba.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-€€-€€€
Friedrich NIETZSCHE |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
da-on puii mei... oferiti datele de contact ale proprietarului daca chiar nu-l intereseaza de atata vreme pe Merced si sa aiba sansa sa-l cumpere cine si-l doreste cu adevarat.
Pacat ca nu-s din zona, ca l-as fi luat eu, foarte rau imi pare. O lungim de 2 luni... |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
gata ,m-au reabilitat !
de..eu cand vreu sa injur ,injur ! merced,ce-ai facut,te-ai dat lovit ?! daca nu o ia merced pana pe 6 iunie pun eu datele de contact ale vanzatorului nu uitati :omul vrea un vaucer despre masina si problemele ei ati aflat aici de la cei ce au vazut masina si probabil se si pricep |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
merced gata cu joaca.mai ai cateva zile
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ultimatumul lui Merced
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Mi-au venit intr-un final draciile alea, maine seara ii dau omului un semn sa vedem daca mai exista masina. magelane, ai idee, n-o fi dus-o intre timp la Remat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 25 May 2010, 15:20) Ai cedat o rola, eu cu pile si abia am facut rost de un bon Iar dupa comentam si plangem ca doar politicienii strica Romania. ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Merced |
![]()
|
Descurca-te tu in tara asta fara cunostinte. Si subliniez, cunostinte, nu dat bani in stanga si in dreapta, pentru ca nu-i am.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Multi ne descurcam... Dar diferenta e ca unii au prea multa valoare samd ca sa astepte dupa cei ca mine care ne "descurcam"... si atunci sigur ca nu merge.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai frate, lasa-ne cu moralitatea asta de 2 lei. Eu nu sunt de acord cu pomana asta, "programul rabla". Toti ruptii-n-cur vor acum sa se-mbogateasca.
Cand oi vedea la parnaie pe unu' care a vandut de ex. flota, atunci o sa ma gandesc cum sa nu prostesc si eu pe altu'. Pana atunci, vorba cuiva care e acum la putere, "ciocu mic!" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Sunt chestiuni de ajutor reciproc, si eu i-am pus la punct omului niste PC-uri in timpu' meu liber. Si nu m-am dus cu trei masini sa fac vreo bisnita, desi cand au vazut ca trag cu a mea masina respectiva, au crezut ca am de luat doua bonuri.
Eu stiu de ce urmaresti tu sa ma "intepi" eXtenSion, te inteleg pana la un punct, dar nu ma compara pe mine cu Blaga, Berceanu, Videanu, si asa mai departe. Aia fac chestii d-astea la un nivel care se masoara in milioane de euro. In plus bonurile astea intra oricum pana la capat pe piata, eu n-o sa fac vreun "biznis" ceva, cum fac altii care aduc, si mai mult de trei masini, stai linsitit ca se poate, doar familia e mare. ![]() This post has been edited by Merced: 29 May 2010, 22:01 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
vis-a-vis > Cu oameni ca tine ai caracterizat bine cati lei face moralitatea.
![]() Merced > Nu te intep, dar nu imi place atitudinea asta "nu conteaza ce fac eu atata timp cat altul face acelasi lucru de 10 ori mai mult" .. Si daca nu ar mai avea romanul de rand atitudine de spagar nu am avea nevoie de politicieni sa ne puna taxa pe wc-uri. This post has been edited by eXtenSion: 29 May 2010, 22:02 |
--------------------
facebook
groups
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-ne manca-ti-as, ca deja esti ca basina-n public.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Bine zici, manca-mi-ai.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Merced |
![]()
|
Eu fac ca sa ma aleg cu o masina, altu' face ca sa se castige niste bani. De zece ori mai mult. Nu continui, ca n-are rost, daca intelegi mesajul, bine, daca nu, e ok si asa.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tradus ar insemna, "amice, esti idiot"...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Merced - imi pare rau ca tu nu intelegi cum ar trebui sa functioneze o societate normala si continui sa te justifici. In fine.
vis-a-vis - bravo, ai ajuns la nivel de cls. a 8-a. Felicitari. Poate acum ca stapanesti intelegerea unui text treci la lucruri mai complicate gen etica/moralitate. Poate iti trece si aroganta nefondata, dar nu pot sa iti garantez. -- Si mai ceva... Voi chiar aveti probleme? Ce dracu sariti asa imediat la cearta? Nimeni nu are voie sa aiba o parere ca imediat vin zeii sa ne spuna ca suntem prosti samd. Eu ti-am spus, FRUMOS, ca toti cei care evita regulile samd contribuie la starea tarii si cu asta basta. Nu am intepat pe nimeni, nu am facut pe nimeni cretin, idiot etc. Aveti niste frustrari in voi de nu se poate. This post has been edited by eXtenSion: 29 May 2010, 22:28 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Merced |
![]()
|
Cate SPAGI oi fi dat toata viata, lasa-ma cu chestiile astea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 29 May 2010, 23:16) Eu ti-am spus, FRUMOS, ca toti cei care evita regulile samd contribuie la starea tarii si cu asta basta. Nu am intepat pe nimeni, nu am facut pe nimeni cretin, idiot etc. Eu am citat din Caragiale... o fi pana-n clasa a 8-a, nu mai tin minte... asa ca "ia calu' meu si du-te"... (asta-i din Dan, capitan de plai) ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 29 May 2010, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:37 |