vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Domn' profesor, lasa-ma fara note, ca si asa n-am nevoie de parerea ta. Ai vreo diploma-n psihologie sau psihiatrie? Vad ca pui repede etichete...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Sa ne impacam cu totii!
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Zici ca eu pun etichete?
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
poluati topicu'
nenea merced, cand il suni pe nenea cu rechinu sa afli daca tre sa-l suni si pe nenea cu platforma? |
--------------------
dacia
1310
- -- -- ---
1986
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Bartro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 July 07 ![]() |
?
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showto...dpost&p=1307116 LE: m-am uitat pe poze, chiar pare sa fie masina din subiect. This post has been edited by Bartro: 30 May 2010, 18:30 |
--------------------
BMW
2002
- B147551
1968 Atenție: Cetățean Străin - handle with care
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ala e. Cica a gasit proprietaru' doua bonuri ieftine, cu 2500 de lei si l-a dus la casat, "de mult", aici l-am citat pe ginerele proprietarului cu care am vorbit acum douazeci de minute. Imi pare rau ca am incurcat niste oameni care poate l-ar fi luat.
Ma bucur totusi ca nu mi-am dus gunoiu' din semnatura la Remat, ca acum eram pieton. Ii multumesc pe aceasta cale lui Muttley pentru masina de dus la Remat si lui TiL ca si-a pierdut ore ca sa vada o masina condamnata la Remat. Daca as fi avut 1500 de lei luam un bon de pe piata, unii poate stiu insa ce inseamna sa n-ai bani sa treci strada dupa ce platesti toate facturile nesimtite din perioada de iarna. O sa incerc vara asta sa gasesc un Tico care sa nu se dezintegreze, iar pe parcurs, dupa ce folosesc rabla din semnatura pe post de tractor pe la tara vreo luna, o sa ajunga si ea la fier. Ori ma voi ajuta de bon sa iau alta masina, daca nu iau o bicicleta si am incheiat discutia. Din punctul meu de vedere topicul se poate inchide. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
mama ei de situatie.
cred c-ai nevoie d'un ![]() |
--------------------
dacia
1310
- -- -- ---
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu prea. N-am pierdut nimic ce am avut, deci...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pacat...
Nu am avut nimic de zis in topicul asta, dar il citeam mereu sperand sa te vad cu masina. Imi pare tare rau pentru tine! |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-i sfarsitul lumii, aia nu e masina cu consum sa o tii daca n'ai bani, spor la cautari de Tico, o sa fi mult mai fericit financiar ulterior.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Sa zicem ca pusesem botu' la consumu' de zece, si asa mergeam cu ea la relanti, asa merg cu Dacia de vreo doua saptamani de cand am ramas in curu' gol din punct de vedere financiar.
Am un vecin care mai face "samsareala" cu masini, o sa-l rog sa se uite si el dupa un Tico, eu pana acum am dat de unul la 900 de euro din Pitesti, pe care am impresia ca-l stiu si pe viu, totusi nu arata cine stie ce si pretul e cam marisor tinand cont ca pe la 1500 am gasit un Cielo care arata ok din poze, si totusi e cu totu' alta masina... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Merced @ 30 May 2010, 18:36) Faci o mare confuzie! Eu iti multumesc tie ca m-ai scapat de ea... Vemveu nu-ti trebuia tie. Subliniez, nu tie. In schimb, iti trebuie urgent o masina, Dacia ta nu se incadreaza deloc. Foloseste-te si de banii de pe bon, sunt aproape 400 de euro acolo, ia-ti ceva, si mi-i dai cand poti tu, si la primavara, nu e absolut nicio graba. Succes! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Rechinul, cea mai frumoasa masina, pe care ne-o putem permite.
De abia astept sa cumpar unul, dar in conditie imaculata. P.S. rechin = e28, nu alte bazaconii This post has been edited by 4x4: 30 May 2010, 20:58 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
E12, e "rechinu'", te lamuresti pe BMVZone.ro.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Poate ca in tot rau-i si-un bine, cine stie ce probleme ar fi putut apare cu ea, iar de consum nu discutam ca nu are rost;
Parerea mea e ca tie pentru taraiala prin oras ti-ar fi perfecta o dacie la 2000 de lei, gasesti destule si destul de bunicele la banii aia, iar daca vrei tico, tre sa mai pui ceva daca nu vrei sa cazi din el ca din dacie, marea majoritate is neintretinute si putrede de rugina |
--------------------
DACIA
1410
- 2-AB-9576
GTL 1986 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Shark Nose are fi cam orice BMW de prin 80, e24, e23, e21, e12.
Dar rechin este e28. Asa vad eu lucrurile. P.S. da opinia generala, la noi, este ca e12 e rechin, pentru mine v-a fi e28, ca sa reformulez lucrurile. This post has been edited by 4x4: 30 May 2010, 21:07 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
TiL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 March 10 ![]() |
Atata siguranta pe tine ca omul ala tine masina, te-a durut mana sa-l suni sa-i spui ca esti in carti in continuare. Sau sa o lasi altora.
Felicitari! |
--------------------
| BMW : Toyota |
525i : Avensis 2.0i |
1985 : 2009 | BMW 525i E28, ex 524td , ex 318i E30, ex 525i E28
Lighean de plastic: Avensis 2.0i 2008 sau 2009 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Merced |
![]()
|
As prefera sa gasesc pe cineva care vrea bon plus bani pe o masina. De fapt bonuri, tre sa vorbesc la Remat sa vad daca mai au, tre sa bag si ragalia mea pana la urma, pe la jumatea lui iulie ii expira ITP-ul, altul nu mai ia si nici nu stau sa ma mai chinui.
Daca mai exista bonuri disponibile sper sa mai prind unul, cu pile ca sa aiba eXtenSion ce sa zica, si vedem dupaia. Daca nu se gaseste nimic interesant, probabil se vor vinde la Bursa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() E ok, e Romania. Oricum, imi pare rau... eram curios cum evolua jurnalul de zbor. This post has been edited by eXtenSion: 30 May 2010, 22:54 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Merced |
![]()
|
Proprietaru' era un "batranel simpatic". Eu am tinut legatura cu ginerica. In fine.
Nu am apelat la "pile" pentru ca mi s-a parut normal, ci pentru ca mi s-a parut urgent, daca stiam ca oricum n-o sa prind masina stateam linistit, o trageam la coada si asteptam. ![]() C'est la vie! Next... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Merced, cate bonuri zici ca ai?
Ma gandeam la o chestie... Eu nu-s afacerist de fel, si nici sa profit aiurea nu-mi place... Daca mai ai alea 1-2 bonuri in toamna (septembrie), iar leasingul pe care il voi face eu (prin Unicredit) accepta bonuri de Rabla, (ca cica Unicredit n-ar accepta, desi nu stiu 100% sigur), in loc sa dau la banca avans 76 milioane in plus, dau alea 2 bonuri ale tale, si iti dau tie aia 76 milioane... Merge? N.B.: oferta e valabila doar in cazul in care pot incheia leasingul dand o parte din avans in bonuri... PS: Nu mai dati PM ca nu dau banii pe bonuri cumparate cu 5 milioane de samsari. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 30 May 2010, 23:45 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Am un bon momentan, si daca s-or mai da, intr-o luna ar cam trebui sa casez si rabla din semnatura, ca-i expira toate alea... Asta daca se mai dau bonuri.
De ce ai vrea sa te pacalesti in halu' asta totusi? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:47 |