vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
paradox_utopic, baga doua poze. Daca e cu aer inseamna ca are si jante de aliaj, corect? Daca nu-i ruginita a prost ar fi si asta o solutie, acu' nu stiu la ce te referi cand zici ca arata de nota 7.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Jantele au fost optionale chiar si la modelul clima ... costau 200 de euro parca ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 May 2010, 15:23) QUOTE(Markos @ 31 May 2010, 20:01) Cine, eu? Pai un Logan d-asta de care vreau eu, cu 1 singur propietar, carte de service cu reviziile la zi, si pana in 40000 km, ar avea un pret corect dupa mine de pana in 4000 euro, mie mi-ar conveni 3500 sa dau pe o asemenea masina. Bineinteles ne-lovita, ne-tunarita, cu protectiile la pasajele rotilor montate (semn ca a fost dusa-n service), repet, ingrijita. Pana acum ma gandeam la solenza clima, insa... e de conceptie veche, si nu se merita. Prefer Logan cu acelasi motor, ca e berlina in 3 volume ca AUV, si am tot ce-mi trebuie pe ea: ABS, airbag sofer/pasager, scaun sofer reglabil inaltime, servodirectie, oglinzi electrice si incalzite, AC si cam atat ma intereseaza. Si spatiu interior si de bagaje generos. Nu vreau sa fie nici prea apropiata de 60000 km, sa trebuiasca imediat ce am luat-o sa-i schimb eu distributia. Sau daca gasesc, sa fie cu distributia deja schimbata. Na, ca poate iau si cu kilometraj mai mare de 40000 km, ca sunt motoare fiabile, dar sa fie ingrijita. This post has been edited by Filip: 31 May 2010, 20:14 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca iti iei Laureate 2005 cum vrei tu sa stii ca nu are ABS.
La primele modele ABS a fost montat doar pe Ambition. Ai putea sa te orientezi catre un Laurate Plus sau un ABS plus cu dotare optionala de AC. Pana la anul in vremea asta cand strangi tu banii cred ca gasesti asa ceva la 3000-3500E Jantele de aliaj nu au fost standard la DSN Clima, deci poate sa nu aiba. O Clima la 1000E, daca e intreaga, eu zic ca e o varianta mult mai buna decat rechinul, indiferent cat de 'vie' o fi fost masina aia. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 31 May 2010, 20:26 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Filip |
![]()
|
Da, asa cum spui tu, neaparat cu ABS, n-am avut pana acum nevoie, si sper sa n-am niciodata, dar "SA FIE!". Vreau o masina ieftina, spatioasa, motor mic, ca nu prea am nevoie de altceva, berlina in 3 volume, cu toate dotarile de bun simt.
Nu ma intereseaza altceva. Multumesc Andy_ACS pentru completare. Oricum, MAI E ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 31 May 2010, 20:30 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 31 May 2010, 21:24) O Clima la 1000E, daca e intreaga, eu zic ca e o varianta mult mai buna decat rechinul, indiferent cat de 'vie' o fi fost masina aia. Evident. Nici nu s-ar fi pus vreodata problema, nici nu m-a interesat rechinul initial decat din punct de vedere financiar, ca practic nu costa nimic, dupa ce am mai frunzarit internetu' pot spune ca a ramas una din masinile dupa care o sa intorc mereu capul. Sa vedem daca pune paradox_utopic poze. ![]() Filipe, cum dracu' sa ai nevoie, cand tu ai kilometri aproape cati fac unii cand pleaca "afara" intr-o zi? ![]() This post has been edited by Merced: 31 May 2010, 20:31 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca rechinu a decedat ?
![]() Ntz ntz ntz ntz...cum se poate asa ceva, nu stii ca nu e arma ca ag-ul si masina ca bemveu' ? |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Imi place de Filip ca e optimist. Eu in urmatorul cincinal nu vad alta masina in garajul resedintei inafara de DGF-ul din semnatura. Atata timp cat merge nu imi fac probleme.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
n-are jante supernova
e clima maine ai fac niste poze,sa fie lumina vi si o vezi,cel mai bine,zona pantelimon iti dau si nr maine,daca te intereseaza,il iau din geam de la masina ca si-a pus afis de vanzare saptamana trecuta nu are gauri caroseria,imi pare cam matuita vopseaua, sau e o iluzie,masina sta de un an in parcare(fara exagerare) zilele astea am vazut ca a dat niste ture cu ea,probabil au aparut ceva interesati iti fac maine niste poze in detaliu |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
Filip |
![]()
|
Pana la urma tot Daciot ramai Merced! Lasa ca e mai bine asa!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
Pai vezi tu mi se pare interesanta la 1000 de euro cum zici tu, dar daca au aparut deja oameni interesati, si masina e cum zici, m-as indoi ca n-o da cu 1300 p-acolo. E o diferenta de niste bani. Fa-i maine cate poze poti sa vada si ochiu' meu. In legatura cu jantele, si asa nu eram "fan", aratau nasol alea de pe DSN.
Nu stiu daca raman "daciot", cand ma gandesc la finisajul interior al DSN-ului si la tabla absolut infecta imi trece tot chefu', dar la pret bun pana la urma... This post has been edited by Merced: 31 May 2010, 20:51 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bsht ma ca aratau chiar misto ... si erau si rezistente
![]() L.E.: mai bine gandeste-te la apa ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 31 May 2010, 20:52 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Filip |
![]()
|
Semanau cu alea turcesti, pentru berlina, bine, aveau spitele mai subtiri, dar tot stilul ala rotunjit - stilizat. Mie chiar imi plac jantele de tabla, tin minte ca am vazut odata un mercedes C classe asta iarna (model w203) cu jante de tabla de origine fara capace, doar cu butucul ala mic dintre prezoane cu sigla mercedes-benz - doamne cat de bine putea sa arate! Cred ca era cel mai frumos butuc de roata pe care l-am vazut, nu mai zic, cu jantele alea, masina avea un "aspect industrial" - nemtesc asa. German machine.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si ce culoare vrei loganu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
De preferat as prefera albul, pentru ca reflecta caldura mai bine vara, insa cum vopselurile metalizate au stratul de lac mai rezistent, as opta pentru a doua varianta.
|
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Ce-i Marcose, vrei sa-i faci unul cadou? Vezi ca te omoara Marcela
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
Si recunoaste, alb pentru ca sa te apropi, macar de la distanta mare de aspectul LIMUZINEI.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Da, da, neaparat si asta!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Merced supernova e o masina care merge mult si bine la un pret mic.
Cam fac naveta deva - timisoara si imi mananca undeva pe la 20 de l daca sunt putin grabit si undeva la 17 daca merg lejer. Cu rugine crede-ma ca nu are probleme mai mari decat espero; cielo; ford; VW. Iti spun sincer ca ai sa cumperi 2 masini, o tinichea care troncane pe drumuri proaste dar motorul si cutia de viteze sunt o cu totul alta masina. atat la demaraj cat si la cuplu, am tras si remorca cu 1300 de kg de boltari cu ea fara probleme. Daca gasesti in 1000 de euro una care sa necesite mici petice pe la caroserie, eventuale retusuri la vopsea, o baie dar motorul si cutia sunt impecabile in 1000 de euro nu mai ezita si ia-o. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Merced |
![]()
|
Vedem... Inca o parere subiectiva.
![]() Orice masina normala din anii 2000 NU trebuie sa necesite tabla PETICITA din punctul meu de vedere. Mici retusuri cu kit poate, dar nu sa sudez tabla pe unde are gauri... Poti spune multe despre DSN-uri, dar ca au tabla buna, nu... This post has been edited by Merced: 31 May 2010, 22:49 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 31 May 2010, 23:43) Nu te supara, dar nu prea te crede nimeni. Daca tu compari Supernova cu masini cu tabla galvanizata intreci masura rau de tot. Nu de alta dar au mai avut si altii Supernova si stim cum sta treaba cu problemele ei clasice. Are si avantaje certe, insa caroseria per ansamblu (imbinari, protectie anticoroziva, materiale, insonorizare, vopsea - totul) e minusul masinii. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai sarit de la 1 tichet la aproape 3 vad ca..nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard, credeam ca ti-a ajuns cu rugina si balti prin masina, dar daca o iei altfel, ce masina cu AC mai iei la 1000 euro? chiar si tentativa cum are SN-ul, dar mai bine decat nimic...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Adevaru' asta e, aer conditionat, clima tropicala, ploua in ea in fiecare zi, hayon, chestii d-astea...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-ti fa planuri ca patesti ca si cu BMW-ul, te-ai hotarat, actioneaza rapid, ma indoiesc ca ti-o lasa de al 1400 la 1000, dar ce ai de pierdut?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Nici nu mi-am facut. Nici nu stiu masina, si eu am aceeasi indoiala, nu mai cred in d-astea. In plus urmaresc altceva in momentul asta. Totusi nu pot sa misc nimic pana nu stiu ca voi reusi sa duc la Rabla si Dacia mea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
daca ai fi zilnic la o tinichigerie auto ai fi uimit cate masini nemtesti de renume vin la peticit caroseriile.
De cielo si de astea nu mai vorbesc ca n-are rost. La astea se schimba pragurile si podeaua de obicei. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mr_devil ... deja o dai in SF-uri ... stiu Cielo din 1996 , fara pic de rugina ... si tu-mi spui ca Dacia e mai buna decat un Cielo ?
Du-te si lasa-ma ... ![]() P.S.: nu laud Cielo , are si el bubele lui ! Dar este mai bun decat orice SuperNova (cu exceptia consumului ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Jun 2010, 13:06 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai grecule! Ce-ai avut ma cu saraca Tarra?
![]() Nu vezi ce fata are acum? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
argon |
![]()
|
cred ca stie si merced cum e cu Cielo, ca are unul in familie, sa spuna el de cate ori a inlocuit podele si praguri, iar de nemtesti, a vazut si el vreo 2 astre din 93 terciuite de rugina, si gata, nemtestile is proaste, cunosc marfa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:44 |