vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e dubios.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Oala pe stanga (partea stanga a pozei) pare sudata ...
Plus ca nu scrie nimic de AC ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De unde gasiti rablamentele astea ...
![]() Cautati-i si voi omului o masina calumea ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Bartro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
BMW
2002
1968
- B147551 Atenție: Cetățean Străin - handle with care
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce? Ii sta bine decapotabila...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Bartro @ 12 Jun 2010, 23:32) ce sadic esti ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 11 Jun 2010, 18:23) Maine, prin amabilitatea colegilor dr_mKe si marian-j aflam daca masina face sau nu face banii. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
oameni chitrosi....cand am spus ca am bon si vreau sa il iau a-ti spus ca am tupeu.....am vandut pe 900 lei un bon :-@ pacat de masina aia
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Chiar sunt curios cum e 405u ala. Ii faceti ITP-ul la TM ?
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu zic ca merita 1000 de euro 405 ala...arata bine...depinde cum se prezinta in realitate..poate mai lasa ceva la el..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
las-o dracu' , ia o masina adevarata http://www.daciaclub.ro/-VAND-vw-scirocco-mk2-t183989.html
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Momentan am primit recenzii pozitive in legatura cu acel 405 de la Timisoara, si din partea lui dr_mKe dar si din partea lui marian-j. Si e simtitor mai ieftin, basca ca nu ploua in el, cel putin vizibil n-are pete de rugina. Chiar daca are o varsta la care nu cred ca va ajunge vreodata o Supernova, inca nu cazi prin el cica. Si e simtitor mai ieftin...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
si sa nu uitam ca e simtitor mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Pai nu e o mie, e mai putin.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si sa nu uitam ca va consuma simtitor mai putin (si va face nesimtitor mai mult zgomot
![]() si ca sa nu uit, iti va fi foarte simtitor mai mult cald in el ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
si va rugini in urmatoarea era geologica, e galvanizata.
si merge si cu motorina de...oriunde, si cred ca nu numai cu motorina si e simtitor mai ieftin |
--------------------
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
esti tu sigur ca ala are tabla galvanizata??
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Saint666 |
![]()
|
Ca model, da. Daca nu a fost lovita si reparata in spatele blocului de 3 doreli morti de beti n-ar trebui sa aibe rugina. Cel putin cea pe care am avut-o in observatie nu avea DELOC.
|
--------------------
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
Cam da:
QUOTE The steel panels on most parts of the 405 were either galvanised or electro-zinc coated to form maximum resistance against corrosion. Azi m-am invartit vreo doua minute in jurul unuia cu numere de Franta, sa-mi fac o idee. Desi era intr-o stare jalnica, roti pe janta, praf de un deget, n-am vazut rugina pe el. Nu ca m-ar interesa in mod deosebit, ca n-o sa fie masina de mai mult de 2-3 ani. Desi asa am zis si de Dacie, ca in 2008 o casez, si m-a prins 2010 cu ea... ![]() Cu muritul de cald e relativa treaba, eu si asa nu prea-s amator de A/C, mi se infunda nasu' in cel mai bun caz. Ca e diesel ma incanta exact pentru ca merge cu motorina de "oriunde". Totusi momentan n-am nicio sursa sigura, dar nu m-ar deranja sa gasesc la ce preturi de porc s-a ajuns in ziua de azi. This post has been edited by Merced: 15 Jun 2010, 22:08 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
s-ar putea s-o poti folosi pe ulei din ala de prajit. vorbesti si tu cu patronul vreunui fast food si in schimbul unei sume modice in loc sa arunce uleiul, ti-l da tie. tu il filtrezi, il bagi in motor si mergi cu el fara probleme...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Merced |
![]()
|
Stiu de mult treaba asta, insa hai sa nu visam asa frumos, intai tre sa gasesc patronu' care sa-mi dea ulei, si ulei mult, nu asa, macar 30 de litri lunar, dupaia tre sa il filtrez, si asta necesita niste chestii, plus mult timp pierdut. Asta mi-ar mai trebui, sa "automatizez" un sistem de filtrare.
![]() M-as multumi si cu motorina la 3 lei si ceva litrul, in caz ca asta o fi pretul, chiar nu mai am idee. Un singur amic avea pe taica-sau care lua constant de undeva, dar au intervenit niste chestii si nu mai tinem, si nici nu se intrevede prea curand ca o sa tinem legatura. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai intai vezi daca e buna masina, ia masina, si dupa gandeste-te la motorina. Hai macar tu, daca eu n-am avut noroc in viata sa ma bucur de masini, sa fii la volanul unui automobil "cat de cat acolo"...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai in principiu masina e ok, daca marian-j care-i inginer la statie de ITP si vede zeci de masini pe saptamana, plus doctoru' care-i foarte critic, si-au dat ok-ul. Ar fi fost si mai tare daca puteau merge de azi cu ea la statie, pentru verificari mai amanuntite.
![]() Dezavantajul este RCA-ul cam scump, dar na, asta-i viata... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 15 Jun 2010, 22:13) Stiu de mult treaba asta, insa hai sa nu visam asa frumos, intai tre sa gasesc patronu' care sa-mi dea ulei, si ulei mult, nu asa, macar 30 de litri lunar, dupaia tre sa il filtrez, si asta necesita niste chestii, plus mult timp pierdut. Asta mi-ar mai trebui, sa "automatizez" un sistem de filtrare. ![]() M-as multumi si cu motorina la 3 lei si ceva litrul, in caz ca asta o fi pretul, chiar nu mai am idee. Un singur amic avea pe taica-sau care lua constant de undeva, dar au intervenit niste chestii si nu mai tinem, si nici nu se intrevede prea curand ca o sa tinem legatura. trebuie sa gasesti tu un patron de vreo saormerie ceva. iar cu filtratul poti sa-ti iei instalatie ca exista, sau poti pur si simplu sa lasi la decantat uleiul si apoi sa-l tragi, cum se face la producerea vinului in regim propriu. il mai treci prin niste site cand il torni in rezervor si aia e. legat de motorina pretul cam in jurul valorii de 3 ron se invarte, dar s-ar putea ca treaba sa se strice peste tot. pe criza asta, multe firme devin foarte stricte cu cheltuielile, mai ales acolo unde pot exista "scurgeri"... daca nu ma insel fast food-urile sunt obligate sa duca uleiul in centre de colectare, transportandu-l in anumite recipiente. ori asta se face tot pe banii fast food-ului si nu subvetionat de stat sau altceva. asa ca uneori pur si simplu il arunca pentru a nu mai da bani. tu te duci te interesezi si negociezi cu vreun patron din asta, trebuie sa-i convina sa ii iasa niste bani pe ceva care arunca... This post has been edited by slider2: 15 Jun 2010, 23:01 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sunt niste filtre profesionale (si cam scumpre), foarte fine, care curata uleiul (pe langa ca dureaza o noapte sa se scurga cativa litri de ulei, iar in filtru se strange toata grasimea aia de la carne si ce mai e, si ramane uleiul curat - care cred ca mai trebuie si el amestecat cu motorina).
Deci mai intai se filtreaza uleiul prin ceva care sa retina bucatile de carne, de arsura, cartofi etc. (nu va ganditi la halci de carne, e suficient sa aiba si juma` de mm, si tot e rau, si abia pe urma se pune la filtrat serios, prin filtru profesional (care nici nu stiu daca se gaseste la noi, poate pe comanda...). Poate daca circuli mult, se merita investitia, nu stiu, intereseaza-te pe net, dar mai intai sa ai masina.... |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca ar fi supernova vreo masina, dar rugina se repara usor (e alba, dai cu orice spray) daca nu e strapunsa, motorul si cutia sunt buletproof, distributia schimbata....
405-ul e misto, consuma putin dar si daca pica pompa aia rotativa ai rupt-o in fericire. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:15 |