"problema" parbriz
![]() ![]() ![]() |
"problema" parbriz
nyll007 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC05477.JPG ( Size: 260.83k ) Number of downloads: 751 |
||
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ala e un chedere cu rol principal de ... frumusete.
Dupa care are un oarece rol de protectie a marginii parbrizului Si un oarece rol pe timp rece de ... scartaiala (se freaca de parbriz daca are joc). Il scoti partial in zona, il cureti si-l bagi la loc pe marginea parbrizului. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nyll007 |
![]()
|
multumesc cam asta am incercat sa fac , dar se pare ca nu mai sta la fel de bine ca la inceput, si daca nu-l lipsesc cu ceva cand o sa merg la spalatorie si o sa bage nenea jetul acolo o sa se desfaca iar
crezi ca e posibil sa-mi puna altul pe garantie? This post has been edited by nyll007: 9 Jul 2007, 20:02 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
baga-i un pic de silicon si lipeste-l pe parbriz (preferabil silicon de parbrize in cheder). Sau un adeziv de cauciuc (de ghete de ex. prenadez etc). Nu trebuie mult, doar putin sa-l tina.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nyll007 |
![]()
|
am prenadez o sa incerc cu ala, dupa ce o sa merg la spalatorie sa curete ala bine cu jetul acolo , are cineva idee cat costa unul nou in caz ca nu merge varianta cu lipitul?
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca in targ sa-l cauti.E pana-n 15-20 lei
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
nyll007 |
![]()
|
la garantie credeti ca am vreo sansa?
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
arunca un ochi pe contractul de garantie
![]() ![]() p.s: daca te duci in service mai mult ca sigur n-o sa-ti schimbe nimic,eventual ti-l lipeste |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Du-te la garantie si roaga-i sa ti-l puna ei cum trebuie. Ca d-aia ai platit masina noua cu garantie.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
nyll007 |
![]()
|
o sa inerc sa trec pe la garantie za vad ce imi zic, daca nu il mesteresc eu, ma gandeam sa sun inainte la Meridian Vest , dar la tel poate ma expediaza repede asa la fata locului or fi mai draguti
![]() |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
QUOTE(nyll007 @ 9 Jul 2007, 18:19) cand m-am uitat azi la masina am observat ca garnitura de la parbriz(din partea de jos e desprinsa), intr-un loc asa cum se vede in poza si era un pic iesita cam pe toata suprafata am prins-o la loc cat am putut dar am observat ca intrasera frunzulite pe acolo, se poate scoate ca sa o curata ? sau e lipita cuceva? am zis sa nu ma bag sa umblu la ea fara sa intreb? garantia acopera cumva treaba asta? am patit acelasi lucru in plin concediu la mare. am curatat de praf chederul si geamul pe o portiune mai mare si l-am pus la locul lui.nu am simtit nevoia sa incerc sa schimb ceva pe garantie This post has been edited by c-tin: 12 Jul 2007, 22:19 |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine face la fel...de fiecare data cand plec de la spaltorie trebuie sa il fixez ca altfel zboara si il pierd...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai d-aia ziceam sa mergeti in service, ca poate au descoperit vreun lipici minune si ei pot sa-l fixeze mai bine. Dar daca va place sa bricolati..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
asa am patit si eu darl-am pus la loc si parca nu a mai iesit de atunci..... o sa ma mai uit...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 10 ![]() |
eu l-am lipit cu silicon negru [de parbrize] si moarte nu are...
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
- GL-14-DGS [COLOR=blue][/B][/COLOR]
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
cel mai cinstit, stai sa pierzi jumatate de zi la service sa afli ca nu se poate inlocui in garantie sau culmea ca se lipeste lucru pe care puteai foarte bine sa-l faci in parcare in 5 minute
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |