Zgomot roata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot roata
p2kadip |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|||
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
si la mine se auzea un huruit tot asa la viteze mai mari,dar la rotile spate! am schimbat rulmentii si am rezolvat:)
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Daca iti uruie, schimbi rulmentul pe partea care iti uruie.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu as recomanda sa schimbe pe ambele parti, cel putin asa mi se pare mie normal. Dupa aceea se trezeste ca ii uruie si celalalt si trebuie schimbat. Asa face treaba cap coada.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
da! schimba-i pe amandoi! eu am schimbat unul si cand am incercat-o huruia si celalalt! nu sunt nici asa scumpi! 36 lei unul! 72 lei rulmentii si daca ii schimbi in service , mie mi-a luat 45 lei!
bafta! |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat doar pe partea stanga spate si apoi s-a facut liniste si asa a ramas deocamdata. Cand era rulmentul varza, de la 60 km/h in sus face masina k naiba.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
robert1991 |
![]()
|
da..
si app p2kadip ... vezi ca daca mergi mult cu el sau ei (daca sunt amandoi defecti) nu stiu ce se poate intampla ca imi zicea mie mecanicu ca daca mai mergeam mult ala eram ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 29 Mar 2010, 13:29) da! schimba-i pe amandoi! eu am schimbat unul si cand am incercat-o huruia si celalalt! nu sunt nici asa scumpi! 36 lei unul! 72 lei rulmentii si daca ii schimbi in service , mie mi-a luat 45 lei! bafta! Un rulment fata SN origine e aproape 100 lei, sunt prea ieftini si cred ca si calitatea lasa de dorit. |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
robert1991 |
![]()
|
eu am cerut rulmenti roti spate de origine! acum stiu eu ce mi-a dat aia!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
seru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 March 10 From: Sannicolau ;) ![]() |
Parerea mea e sa ii schimbi pe aman2 .... dak nu iai schimbat nici o data ma gandesc k rulmentzi sun de aceeasi firma si cand se uzeaza unu'l ar trebui k celalat sa fie l fel.... doara ai mers aceeasi distata cu aman2
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- TM 93 SER
|
|
p2kadip |
![]()
|
nu stiu ce sa zic, am fost la un mecanic auto, l`am pus sa faca o tura, dar cica nu are nici o problema la roata. Treaba este ca nu uruie, ci freaca asa. Mecanicul mia zis k se produce de la toba nuj..dar eu simt ca e de la roata. Unde se afla rulmentul asta, ca as vrea sa ma uit la el, se schimba greu? ca am 2 rulmenti de rezerva.
Si inca ceva sa nu mai fac alt topic. Din cand in cad, mi se intampla sa nu mai faca masina nici un contact, adica cand pun contactul nu se mai aprinde nici un bec in bord, isi revine repede, dar nu imi dau seama de unde o fi, k am curatat bornele la baterie tot.. poate are cineva vreo idee, pe unde sa umblu sa vad unde nu face contact bine |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
serviccom |
![]()
|
Urmareste cablurile de masa de la motor ca sigur unul e aproape rupt, mai bine zis cel de pe lonjeronul stanga, langa cutia de viteze unde duce si borna de minus a bateriei. Borna duce pe cutie, iar de pe cutie duce pe lonjeron alt cablu, verifica pe alea si mai vedem.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
p2kadip |
![]()
|
am rezolvat-o cu spray de contact la borne la baterie, dar nu prea imi dau seama care este treaba cu frecarea de care am vb si mai sus.
i`am dat putina forja..si am observat ca se aude frecarea aia cand tin din accelarie turata peste 4000 si tin ambreiajul jumate apasat. Care o fi cauza? |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:48 |