M-am scos, am zgiriat-o
![]() ![]() ![]() |
M-am scos, am zgiriat-o
B31AYZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|||
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@ B31AYZ Din pacate n-am primit nimic, poti sa mai incerci odata ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Ant,
Nu stiu ce s-a intamplat .Tel meu :0722773212 e mai sigur . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da-l pe goarna daca e asa bun, nu cred ca o sa considere cineva ca e reclama.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Xpander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 June 04 From: Bukarest ![]() |
Am receptionat si eu un "obiect contondent" in aripa dreapta fata, pe cand trecem prin pasajul de la Unirea. Mi-a lasat o julitura cu indoitura de 15 cm. Am trecut si pe la politie, ca astia de la Adras nu ma primeau in service fara dovada. S-au miscat repede; am dus masina dimineata si la 17 a fost gata. Culoarea le-a iesit, cu toate ca n-au vopsit toata aripa, numai ca mi-au lasat niste gloduri in lac + cateva fire de "par" de la pensula?. Cica trebuie sa ma mai duc pentru un polish. Cost distractie: 1,6 Mio. Chiar daca nu se vede decat de aproape, nemultumirea mea e ca eu le-am dat cat au cerut, dar ei n-au fost in stare s-o faca cum trebuie. Revin dupa polish.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Ake,
Nu stiu daca poate considera cineva ca e reclama sau nu .Mai bine nu supunem discutiei chestia asta . Chiar nu puteti sa dati un telefon ? Incerc sa va trimit nr. din nou pe MP.Bafta! |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Xpander, nu ar trebui sa te mire. A mea a venit din fabrica cu scame in lac care s-au dus intr-adevar, dar foarte greu. In plus, Adrasul si Latin Efe-ul au o faima nu tocmai buna. In ce priveste polish-ul incearca unul la culoare si niste pasta de zgarieturi, poate mai uniformizeaza zona si nu o sa se mai vada asa de urat.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Multa stima pentru toti membri forumului precum si moderatorilor , am reusit si eu sa intru de curand in posesia unei SLZ Europa Perla fara A/C( are parasolare, lampa, manere viraj centuri, scaune si roti + motor), este luata de firma , am pana acuma 3800k, si mie mi-au zgariat masina pa usa stanga cand am fost sa-mi monteze cass+boxe, era un bou care se invartea cu o bormasina pe langa masina, iar eu am vazut abia cand am ajuns acasa.
Am fost in spate la Centru de Sanatate pe Socului( Bd-ul Chisinau), unde este un baiat Ionut meserias in retusuri, polish etc., am cumparat 25 gr. de vopsea si cam dupa 2-3 sedinte nici nu se mai cunoaste ca a fost vopsita juma de usa.[quote] Mi-am cumparat acum aproape o luna o Solenza Clima Albastru Marine. Pana acum sunt foarte multumit de ea. Am mers deja 1600 km. Am platit cam 300.000 lei cu tot cu materiale. |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Vad ca e vorba de perla. De unde ai luat vopseaua? |
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mari cunscatori in ale masinilor, vreu si eu sa cumpar musai 1 set de paravanturi pentru SLZ ca pana acuma in nici o masina nu izbea vajul IN CAP ca in SLZ si am avut o multime de tinichele incepand cu Skoda 1000MB Peugeot 304.
Stie cineva si-a pus pana acuma portbagaj pe plafon fara a aduce modificari masinii( gaurele sa mai stiu ce). |
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
AMZ |
![]()
|
Vopsea am luat de langa MEGA IMAGE DE LA LIZEANU, AL 2-LEA MAGAZIN CU VOPSELE, ACOLO M-A TRIMIS VOPSITORUL.
|
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa continuam seria ghinioanelor, am reusit sa imi zgarii spoilerul si pe fata si pe spate.Eternele T-uri pentru parcare mi-au facut figura: pe fata s-a ridicat cu tot cu blocul de beton in care era infipt si mi-a facut varza spoilerul si pe spate (vina mea ca nu l-am vazut ca era de culoare alba ) mi-a zgariat si gaurit bara (sub banda neagra de plastic ).Banuiesc ca este nevoie de dovada de la Politie - ce vroiam eu sa stiu:se pot repara sau se schimba cu totul?Am Casco (Allianz), trebuie sa scrie agentul constatator acest lucru sau trebuie sa-l "ajut" eu ca sa faca acest lucru ?
Va multumesc de raspuns. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Se schimba fara a "ajuta" agentul!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca plasticul e spart/gaurit nu are incotro si trebuie sa-ti dea inlocuire. Dar trebuie intr-adevar dovada de la Politie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pana la urma am rezolvat problema mea mai veche cu usa spate care era infundata si zgariata la Adras militari.
Am facut-o pe casco si habar n-am cat a fost costul reparatiei ca nu am vazut nici un act sau deviz. M-am dus intr-o vineri la adras cu dosarul de la casco si sambata toata ziua a stat la vopsit; Intr-adevar astia nu vopsesc numai bucata respectiva ci se apuca sa revopseasca in cazul meu toata portiera. Asta a fost partea frumoasa a lucrurilor; am venit acasa super fericit ca arata ca noua, nu se cunostea ca ar fi vreo diferenta de culoare, ce mai, era ca noua. Asta se intampla cam acum 3 sapt; si sambata dimineata am gasit-o zgariata pe aceasi parte, dar cu cheia, asa adanc si cu sete, incepand de la farul din fata pana la stopul din spate; adica ambele aripi si ambele portiere. Am fost la politie mi-am luat dovada, am fost astazi sa-mi fac dosarul pt casco, ca ma gandeam sa o fac iara tot pe casco si ala mi-a zis ca nu e sigur ca mi se va da acceptul; ca trebuie aia de la sediu sa-mi analizeze dosarul si ca ma suna ei daca ar fi sa primesc acceptul. Am fost la adras s-a uitat si sefu de service si a zis ca daca nu vin cu acceptul de la casco, o sa ma coste vreo 60 de miloane; ca trebuie revopsita toata si nu numai zgarietura aia. Asa ca ce sa zic; are cineva vreo idee de vre-un service care sa faca retusuri pt zgarieturi, dar care sa practice niste preturi mai permisibile pt oameni mai normali; PS: ma intrebam daca asta e pretul pt vopsit masini din gama dacia, sau daca imi luam pasat ma costa vopsitul cumva proportional cu valoarea masini? |
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Tzeapa. O aripa si o portiera costa sub 10 milioane.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
60 de milioane ??? Pai ce, iti schimba si aripa + usile ? Mai omule, vorbesti despre cca. 1500 de dolari, cu banii astia vopsesc doua VW Bora cu Standox!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Deci zgarietura este pe toata partea stanga de la farul din fata pana la stopul din spate, adica doua aripi si doua portiere, si zgarietura din aia adanca si trasa cu sete cu cheia sau cu ce naiba o fi tras-o ala.
am fost ieri la casco si mi-a zis ca nu poate sa-mi dea pe loc acceptul lor si ca dosarul meu trebe sa-l dea la sediu si sa astept sa vad daca mi-l aproba sau nu; oricum mi-a zis ca in principiu zagrieturile nu intra la casco; adica f posibil sa nu mi-l aprobe si sa trebuiasca sa mi-l fac pe banii mei. oricum 60 de bulioane nu dau nici mort. chiar si 10 mi se pare f mult..... asa ca sunt un pachet de nervi; ca ala de la casco mi zis ca daca era si infundata se rezolva............... |
-------------------- |
|
akaionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JohnDoe @ 6 Oct 2004, 10:13) ca ala de la casco mi zis ca daca era si infundata se rezolva............... si ce mai astepti ? mai aranjeaza tu un pic la ea ![]() |
--------------------
Ford / Daewoo
Focus / Matiz
2006 / 2004
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pai acum nu mai pot ca deja in dovada de la politie scrie a e numai zgariata, nu si infundata;
si oricum dovada de la politie mi-au oprit-o aia de casco. doar sa o busesc eu intentionat pe partea aia; dar deja aia de la casco au facut poze la ea, au facut si dosarul si mai au si dovada mea de la politie; asa ca orice alta dauna ii provoc eu intentionat, o sa se aplice casco numai pt ce e ulterior zgarieturii respective; sincer nu are sens sa o busesc intentionat; ar trebui sa ma frec de un stalp asa temeinic, incepand de la farul fata pana la stopul din spate si daca as face asta, nu sunt sigur ca ar mai arata pe urma tabla la fel; nu merita, sincer.......mai bine o las asa si cu asta basta |
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu zau la ce firme de casco si ce fel de contracte aveti voi semnate.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Unregistered ![]() |
La omniasig;
si scrie asa: "Art 8 EXCLUDERI - 8.2 Omniasig este indreptatit sa nu asigure despagubiriin cazul in care: e) dauna a fost produsa direct sau indirect ca urmare a oricarei fapte agresive produsa cu intentia de a provoca o paguba, fara a exista o motivatie ori din razbunare, comisa de o terta persoana chiar necunoscuta sau de un grup de persoane;" deci zgarietura e bagata la excluderi, ca se vede de la o posta ca e facuta cu cheia, ca nu a tras-o si ala drept ca si cum ar fi trecut o masina pe langa, ci a facut-o asa serpuit. This post has been edited by JohnDoe: 7 Oct 2004, 09:33 |
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema - zgarietura cu cheia.
asigurator: ASIRAG mi s-a spus ca intra la "acte de vandalism" si nu e acoperita de CASCO. Trebuie sa astept sa intre cineva in mine ca s-o pot repara. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Eu am casco pentru vandalism si fenomene sociale de masa. Adica mineriada.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Salut!
Au reusit sa mi-o zgirie! Pina acum aveam unele mici si insesizabile. Acum e rau de tot 15 cm lungime si cam 4 latime, pe aripa din stinga fata. Cred ca s-a hirjonit cu vreun batz sau tzeava. Acum mai mult ca sigur ca astia de la Omniasig nu cred ca ma vor despagubi pentru asta, insa tot in zona aia, am si tabla putin infundata (de la o piatra, cred) pe care am lasat-o nereparata ca banuiam eu ca se vor mai stringe si altele. 1. Ce ziceti, in conditiile astea imi fac astia pe CASCO aripa? 2. La ce circa de politie trebuie sa merg? Eu stau in sectorul 4, de putin timp, si habar n-am ..... 3. Ce service imi recomandati sa o scoata cit de cit bine? |
--------------------
x
x
- x
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Da-i din intimplare un genunchi virtos sa o infunzi de tot. Vezi sa nu-ti strinci mecanimsul genunchiului
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Da
2. te duci la tine la sectie si zici (adevarul) ca asa ai gasit-o in parcare. 3. ii las pe altii sa raspunda (io am auzit de Com Nico Serv ca ar fi f buni), oricum alege pe cineva cu care sa aiba asiguratorul tau, decontare directa. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
akaionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost sambata cu masina la spalatorie si iaca ce s-a intamplat :
Erau acolo 2 boi care spalau masinile, si la un moment dat unul din ei opreste apa, faza la care celalalt foote una cu capul furtunului in usa. Ma duc repede sa vad, ala ca nu are nimic, ca am dat sub usa din spate, cand ma uit la usa din fata vad ca dobitocu o infundase langa inchizatoare (cam la 10 cm) si apoi trasese o dunga in jos tot cam de 10 cm. Infundatura are diametrul de cativa cm. Am plecat de acolo cu bon pe care a scris nenea ca mi-a lovit masina, nr masinii, data, semnat, parafat, etc. Acum trebuie sa rezolv in service si sa vin peste ei sa imi dea banii (eventual cu OPCul). Am trecut la un service si cica tre sa indrepte apoi vopsire usa integral ~ 2 mil. ![]() ![]() |
--------------------
Ford / Daewoo
Focus / Matiz
2006 / 2004
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
BH07 & Ov, merci pentru sfaturi. O las pentru mai incolo cind o voi pregati de vinzare. Pina atunci, cine stie se mai aduna si altele, ca asa-i la noi in Ro, ai nu ai treaba , trebuie sa te freci de o masina, iti mai imbunatateste caligrafia etc.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Piciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 May 04 From: Constanta ![]() |
Eu am gasit aripa dreapta spate zgariata usor dar mai multe linii. Am vopsit intreaga aripa cu 580 000 lei(rosu imperial).Am decontat suma prin CASCO la Asirom.(asta prin iunie).Cand am citit de milioanele care se cer prin Bucuresti ....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort Unde dai si unde crapa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:22 |