relanti, nu merge rotund
![]() ![]() ![]() |
relanti, nu merge rotund
tab` |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 3 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
li
1990
- dj05mdi
|
|||
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
sal,schimba bujii,uita-te la capacul delco,la luleau din interiorul lui,daca observi ca sunt fisurate schimba-le,curata carburatorul,regleaza-l,regleaza avansul,uita-te la platina sa nu fie impuscata sau poate sa nu fie reglata corespunzator.mie de la platina imi facea autoaprindere cand opream motorul,am observat ca platina era lipita...sunt multe care ar putea sa-ti provoace acele rateuri.bafta
This post has been edited by bodytzu: 10 Apr 2010, 19:43 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Salut.Eu ma gandesc ca reglajul carburatorului nu este corespunzator.Mai umbla la cele doua suruburi de reglaj.Succes.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Nu prea ai ce regla din cele doua suruburi.Mai degraba ai avansul marit,distanta platinei modificata fata de regaljul normal sau benzina cu cifra octanica mica
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
de la benzina cu cifra octanica mica,nu cred ca face autoaprindere si nu stiu unde gasesti tu benzina sub 95 .
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Tocmai ca faci.
Crezi ca benzina 95 de la statiile din Romania e chiar 95? tab` regleaza avansul(vezi pe forum),verifica platina si pune benzina buna. |
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
si eu am avut aceasta problema si am fost nevoit sa schimb : capac delcou, lulea si bujiile si s-a rezolvat aceasta problema.
|
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
tab` |
![]()
|
SALUTARE
Am rezolvato,am schimbat bujiile,am dat avansul mai mare deoarece si in mers avem un soc knd ma dadeam la masina,si am reglat platina cu lera la 0.7 si nu mai am nici auto aprindere multumesc tuturor |
--------------------
dacia
li
1990
- dj05mdi
|
|
andreybazatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 20 May 09 From: deva ![]() |
"0,7" :-o nu ti se pare ca e cam mult??? eu stiam ca se regleaza la 0,4 platina si bujiile la 0.7
|
--------------------
Dacia
1310
1985 Sageata albastra
|
|
bodytzu |
![]()
|
e mult la 0.7,vorba lui andrey,platina se regleaza la 0.4 si daca tot nu-ti merge perfect mai trebuie umblat la avans...
in cazul tau,daca reglezi la 0.4 trebuie sa dai avansul mai mic...zi-ne si noua ce consum ai daca ai mers cu ea asa:D This post has been edited by bodytzu: 15 Apr 2010, 20:48 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
tab` |
![]()
|
SALUT
revin cu o greseala 0.4 platina,si am un consum de 8 oras(craiova)si exterior undeva la 5-6 pana in 90km/h.am carburatorul reglat cum scrie pe site... |
--------------------
dacia
li
1990
- dj05mdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:37 |