problema cu windowsu, nu vad anumite lucruri pe hdd
![]() ![]() ![]() |
problema cu windowsu, nu vad anumite lucruri pe hdd
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, sa nu iti fi pus cineva folderele pe hidden.
Incearca asta: My Computer->Tools->Folder Options->View si bifeaza Show hidden files and folders. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
100% ai partitionat cu Partition Magic. Zi te rog ca nu-i asa.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-are de a face cu asta.Si eu am partitionat cu asta si n-am avut nici o problema.Daca nu e faza cu hidden care ar fi la mintea cocosului atunci e ceva mai bizar.....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Hm! foarte ciudat "defect". Posibil sa aiba legatura cu partitionarea, desi ma indoiesc. Ruleaza Norton Disk Doctor si vezi ce zice.
Daca le ai cu Linuxul, buteaza un LiveCD, incearca sa montezi partitia si sa citesti ce-i pe ea. Daca reusesti, e "de la Windoze". Daca nu, posibil partitionarea e data peste cap. Incearca NDD si alte utilitare de genul asta. Nu uita: BACKUP. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 20 Apr 2005, 16:14) Are, si inca are f multe. Si eu am patit-o. Am partitonat frumos, si cand sa imi vad filmele, muzica, pauza... am inlemnit. Am facut inca o partitie mica, pt kituri, si apoi vedea absolut tot. Daca nu iti remediezi problema, eu asa te sfatuiesc sa faci, ca mine, mai fa o partitie de cateva sute de mb. Exact ca tine am patit si eu. Bafta!! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa vad ce pot face si multam fain pt. raspunsuri... lamuriri suplimentare ... intradevar cand am facut partitiile cu partition magic au fost facute... cand am mai formatat de-a lungu timpului mai treceam cum imi vene de pe fat32 pe ntfs si ma gandesc ca afecteaza... cum nu am timp pana la admitere sa trag cinspe mii de cd-uri voi lasa asa si o sa incerc cu win doctor
![]() se mai intampla si sa sterg la greu si sa nu se faca loc aca se sterge dar nu recunoaste ca a disparut ceva de acolo. sper sa il mai tarai asa vreo 3 luni si dupa admitere il fac ca la carte. ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca e o mica problema cu windows si cu partition magic. Windows-ul vrea sa aiba niste spatiu liber, vreo 8M sau ceva de genul asta. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu. Partition Magic nu lasa astia 8M liberi. Ar fi o idee sa incerci cu un linux, sa vezi daca totul e ok. Ti-as recomanda Knoppix, ca stie sa iti puna automat partitiile existente. Nu stiu de altele, dar pp ca fac la fel.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Te-ai uitat in Recycle Bin? (daca e Norton Protected) poate sa ajunga la dimensiuni uriase ... a mea avea la un moment dat 18GB dupa ce am sters niste filme, si nu stiam de ce stergeam si tot nu aveam spatiu
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
steph |
![]()
|
tto nu vad tot ce e pe partitie... o sa incerc cu un format si cred ca asa rezolv
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(steph @ 20 Apr 2005, 16:13) se mai intampla si sa sterg la greu si sa nu se faca loc aca se sterge dar nu recunoaste ca a disparut ceva de acolo. sper sa il mai tarai asa vreo 3 luni si dupa admitere il fac ca la carte. ![]() la asta rezolvarea e simpla: Right Click pe Recycle Bin + Empty Norton Protected Files + Purge All. La faza cu disparitia e cam nasol. Singura problema pe care o vad eu este din FAT (File Allocation Table, care nu are nici o treaba cu FAT32). FAT-ul este o matrice care tine minte cum se numeste fisierul si unde este el pe disc. Se pare ca la tine matricea asta s-a cam defectat. Recomand un tratament cu easy recovery pro (sau ceva de genul asta). Cad despre cei 8 MB pe care ii vrea Windoze liberi ei rezulta din modul de alocare al sectoarelor pe care si-l face si nu are nici o treaba cu problema descrisa. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
partitia de 8 mega nu are nici o treaba...eu dupa orice instalare de win o sterg cu partition magic.nu cumva ai facut tu o conversie din fat 32 in ntfs sau invers?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(zamolxes @ 20 Apr 2005, 17:25) Vezi ca e o mica problema cu windows si cu partition magic. Windows-ul vrea sa aiba niste spatiu liber, vreo 8M sau ceva de genul asta. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu. Partition Magic nu lasa astia 8M liberi. Ar fi o idee sa incerci cu un linux, sa vezi daca totul e ok. Ti-as recomanda Knoppix, ca stie sa iti puna automat partitiile existente. Nu stiu de altele, dar pp ca fac la fel. Intr-adevar, Windoze lasa vreo 8 M spatiu nepartitionat, nici eu nu stiu de ce. Dar asta nu are nici o legatura cu defecte de genul asta. Eu nu am aia 8 Mb nepartitionati, am facut partitiile cu PqM si nu am nici o problema, deci nu cred ca e vreo legatura cu asta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:08 |