[VIDEO] Popa Sex din Micsunesti
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Popa Sex din Micsunesti
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bivolaru reloaded!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aia care fac ca el sunt si mai tampiti ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vai de capul lui , vezi de asta nu ma duc eu pe la biserica .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
![]() ![]() Doamne fereste de oameni de astia ![]() |
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
- BC XX DAM " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui impuscati ca nenorocesc pe altii !!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
"Lasati-i: sunt niste calauze oarbe; si cand un orb calauzeste un alt orb, vor cadea amandoi in groapa."
Cand te gandesti ca astia se lauda ca sunt crestini de 2000 de ani :laugh: ![]() |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
doamne....cat de destepti se cred popii astia...vroia sa se si unga cu fta...i-ar fii placut
![]() S-o puna sa se unga cu miere si cu nu stiu mai ce "jos"..sa se pricopseasca si cu o infectie...mare tzi-e gradina ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
bai nene
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Nenorocit rau milogu' asta !
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Vraji exista de cand lumea, problema e ca individul le practica fara jena in biserica, ceea ce este interzis. Dupa toata patania am auzit ca mai marii ierarhici l'au zburat urgent din parohie (desi unele persoane, si in special femei au facut scandal).. Nu stiu ce s-a mai intamplat intre timp.
Oricum, asa cum reiese la sfarsit din reportaj, este o mare eroare sa generalizam acest caz pentru tot clerul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
http://videonews.ro/action/viewvideo/41384...m-si-purureaaa/
ci ti râzi?.... ![]() This post has been edited by membru_DC: 29 Mar 2010, 20:23 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ahahahahaha, deci e criminal ca ala sa fie pe cale sa zica ceva important si sa scoata celularul de sub patrafir ca sa puna tara la cale cu prietenii..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() Cum da el la toata lumea sa guste ![]() Eu nu cred ca ma puteam supara pe preotul asta. E foarte tare !! ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sv acșent? nu imi plac deloc obiceiurile romanesti avand in vedere treaba cu cununia si inmormantarea.......prefer ceva simplu ca in USA.... asta de mai sus este popa?vroia sa faca misto....nu prea isi avea rostu...glume de popa...
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:49 |