Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
![]() ![]() ![]() |
Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De acolo pleaca ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe autostrada Bucuresti-Pitesti am vazut vreo 3 trailere, sau cum le-o zice la alea de cara masini, pline cu jipane de la dacia, dar care veneau de la Bucuresti.
Parcarea aia de care va ziceam e destul de mare, nu pot sa aproximez cate masini erau. This post has been edited by tribunul: 6 Apr 2010, 20:38 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
crimsonrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 December 09 ![]() |
QUOTE(daniM @ 6 Apr 2010, 20:02) Si Duster-ul cat e de tare daca asta e cel mai slab SUV?Nu sunt singurul care joaca la loteria SH;deocamdata si Duster e o loterie,nu?Si as prefera un Captiva de 2-3 ani decat un Touareg,Grand Cherokee,ML sau X5 de 6-10 ani si cu 3-400.000de mii la bord... <span class='edit'>6 Apr 2010, 21:04:</span> Alt SUV care ar fi?Tucson-ul ala nu imi place de nici o culoare,parca e proiectat de aia care fac desenele manga... asa iti recomand santa fe ca sh...cel putin numai pe-asta mi-l dau toti la bataie cu dusterul.....cat priveste chevroletul...de afara mi se pare mai urat...iar inauntru in afara de computerul de bord(cel putin cred ca aia e) il vad cam la fel... |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
alexxbadea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 April 10 ![]() |
Salutare lume sunt si eu nou pe forumul aceasta. Cam pe-acuma sunt pe cale si eu sa ma hotarasc definitiv pentru un Duster
![]() 4x4 nou nici nu se pune problema iar second la fel cam greu gasesti.Personal cred ca voi decide pentru varianta de 16000 euro diesel probabil fara pachetul de piele in rest as dori sa o iau cam cu toate, altfel nu prea ii vad rostul. Cu reducerea de pe voucherele remat masina se apropie de 13500 pret pe care nu il ajungi cu nimica. In principiu masina are platforma si sistem 4x4 Nissan, punte independenta spate ,nu arata rau deloc, garantie confort suficient, si se vede ca au mai progresat un pic am observat aripila nu coboara pana la prag si sunt acoperite de un plastic despartitor(lucru descoperit de mult de altii) si de asemenea apar faruri H1 +H7 deci iarasi un progres. Acuma la fel ca toata lumea m-am gandit si eu initial la ceva second mai fainut de vreo 3-4 anisori etc etc. Ceea ce m-a facut sa ma razgandesc a fost in primul rand avantajul 4x4 si apoi costurile mici de intretinere. Am mai avut logan si pot spune ca am fost foarte multumit de ea. Tot ce mai astept este testul Euroncap ,cei de la Renault au promis 4 stele si daca se tin de cuvant fac un testdrive si daca-mi place cum trage motorasul am luat-o ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 6 Apr 2010, 13:36) Asa. si daca pentru mine argumentul suprem in favoarea Captiva ar fi mișcarea sezonieră a oamenilor și a șeptelului între vale și munte care ar fi problema ta ?! Asa, cu probabil, cred ca as putea anumera si eu cateva chestii despre tine, dar nu se merita sa-mi iau ban pentru orice frustrat care se crede buricul serverului ... Am mers cu Captiva suficienti kilometri, iar firma mea are 7 Loganuri in proprietate. Logan este o masina ideala de firma. Nu se va ridica Duster la confortul si tinuta de drum a Captivei nici in cele mai frumoase vise ale lui Apophis, cel putin pentru pretentiile mele. Parerea mea. Si cu asta basta. This post has been edited by smailmiami: 6 Apr 2010, 20:57 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexxbadea @ 6 Apr 2010, 20:47) Salutare lume sunt si eu nou pe forumul aceasta. Cam pe-acuma sunt pe cale si eu sa ma hotarasc definitiv pentru un Duster ![]() 4x4 nou nici nu se pune problema iar second la fel cam greu gasesti.Personal cred ca voi decide pentru varianta de 16000 euro diesel probabil fara pachetul de piele in rest as dori sa o iau cam cu toate, altfel nu prea ii vad rostul. Cu reducerea de pe voucherele remat masina se apropie de 13500 pret pe care nu il ajungi cu nimica. In principiu masina are platforma si sistem 4x4 Nissan, punte independenta spate ,nu arata rau deloc, garantie confort suficient, si se vede ca au mai progresat un pic am observat aripila nu coboara pana la prag si sunt acoperite de un plastic despartitor(lucru descoperit de mult de altii) si de asemenea apar faruri H1 +H7 deci iarasi un progres. Acuma la fel ca toata lumea m-am gandit si eu initial la ceva second mai fainut de vreo 3-4 anisori etc etc. Ceea ce m-a facut sa ma razgandesc a fost in primul rand avantajul 4x4 si apoi costurile mici de intretinere. Am mai avut logan si pot spune ca am fost foarte multumit de ea. Tot ce mai astept este testul Euroncap ,cei de la Renault au promis 4 stele si daca se tin de cuvant fac un testdrive si daca-mi place cum trage motorasul am luat-o ![]() Salut, Ce te face sa crezi ca dusterul o sa fie si el inclus in programul Rabla? Eu unu nu cred ca o sa aibe ofertele speciale Dacia avantaj si/sau alte reduceri....... doar e masina noua si trebuie sa profite la maxim nu? |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kmeleonu3 @ 7 Apr 2010, 08:37) Salut, Ce te face sa crezi ca dusterul o sa fie si el inclus in programul Rabla? Eu unu nu cred ca o sa aibe ofertele speciale Dacia avantaj si/sau alte reduceri....... doar e masina noua si trebuie sa profite la maxim nu? Nu vad de ce nu ar fi inclus dusterul in programul rabla..... tocmai ca ii masina noua vor sa vanda cat mai multe, inclusiv prin programul rabla. |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
crimsonrain |
![]()
|
QUOTE(kmeleonu3 @ 7 Apr 2010, 08:37) Salut, Ce te face sa crezi ca dusterul o sa fie si el inclus in programul Rabla? Eu unu nu cred ca o sa aibe ofertele speciale Dacia avantaj si/sau alte reduceri....... doar e masina noua si trebuie sa profite la maxim nu? din cate stiu eu e deja introdus in programul rabla...si personal din cauza asta cred ca s-a inventat faza cu 3 vouchere...sa para mai ieftin... |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
sper sa fie asa. insa nu au nimic pe site anexat la lista de preturi care sa includa si primele de casare. Ma tem sa nu o lalaie pana se termina programul rabla.
Oricum o sa sun la un dealer acum sa le fac o intrebare. ![]() Si pe mine m-ar avantaja un Duster numai ca o sa mai astept pareri despre cunsumul la benzinarul 4x4. <span class='edit'>7 Apr 2010, 08:53:</span> Tocmai am sunat la un Dealer din Bucuresti. Desi nu este specificat pe vreun site se accepta si primele de casare pt. Duster. Deci daca ar fi sa cumparam la jumatate de pret cupoanele am lua modelul cu aprox. 1000 euro mai ieftin. This post has been edited by kmeleonu3: 7 Apr 2010, 08:53 |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
crimsonrain |
![]()
|
1000 de oiro in minus e o chestie.....cat despre benzinar eu zic ca singura varianta care se merita pe deplin e tot aia de 1.5 110 cai...
![]() |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
QUOTE(crimsonrain @ 7 Apr 2010, 11:03) 1000 de oiro in minus e o chestie.....cat despre benzinar eu zic ca singura varianta care se merita pe deplin e tot aia de 1.5 110 cai... ![]() din pacate nu merg prea mult cu masina si nu stiu daca se justifica o investitie in diesel. in 4 ani am mers aprox 40k, km cumulati de la 2 masini. nu prea as fi dispus sa dau 16000 euro pe o masina. nu prea m-as aventura in rate. daca as avea cash fara sa mai fiu nevoit sa imbogatesc pe cineva (banca) as lua varianta laureat diesel 4x4. |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
crimsonrain |
![]()
|
ai dreptate....insa eu am un diesel de 1.5 (Sandel) si fac tot in jur de 10k pe an...in cazul asta se merita la fix garantia estinsa pe inca 2 ani plus ca asta vara (cand am luat masina) am mers pana la sighisoara (pe Bran)...la Pitesti am resetat ceasul si cand am ajuns inapoi aveam consum de 4.3%. m-a cam excitat,
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by crimsonrain: 8 Apr 2010, 10:27 |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(crimsonrain @ 8 Apr 2010, 10:25) ...aaa...si uite...mai avem un exemplu....Basescu vine azi la Dacia sa-si is duster....eu zic sa-l coptam pe forum sa-l intrebam cum se comporta... ![]() doar nu ii tampit sa zica .... aaa merge asa si asa.... normal ca o sa spuna ca Q7 ii rahat in confort si ca o scos cu dusterul patroale si land crueser-uri din namoale unde au ramas impotmolite.... ![]() ![]() |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
crimsonrain |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
tag21 |
![]()
|
Nasol ! ... inteleg ca Dusterul 4x4 nu va fi expus in showrooms in perioada 15-18 aprilie ... stie cineva cind va fi prezentat modelul 4x4 la dealeri ??
ceva zvonuri in urma pomeneau de 15 Mai ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
La unii dealeri vor fi masini de drive 4x4. Iar in cazul celorlalti, vor fi prezente masini de la uzina in una din cele patru zile ale OPO.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
tag21 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
OPO = ?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Porti deschise.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
QUOTE(crimsonrain @ 8 Apr 2010, 10:25) ai dreptate....insa eu am un diesel de 1.5 (Sandel) si fac tot in jur de 10k pe an...in cazul asta se merita la fix garantia estinsa pe inca 2 ani plus ca asta vara (cand am luat masina) am mers pana la sighisoara (pe Bran)...la Pitesti am resetat ceasul si cand am ajuns inapoi aveam consum de 4.3%. m-a cam excitat, ![]() ![]() ![]() ![]() credeti ca are el timp si mai ales experienta ca unuii de pe acest forum? <span class='edit'>8 Apr 2010, 22:50:</span> QUOTE(crimsonrain @ 8 Apr 2010, 10:25) ai dreptate....insa eu am un diesel de 1.5 (Sandel) si fac tot in jur de 10k pe an...in cazul asta se merita la fix garantia estinsa pe inca 2 ani plus ca asta vara (cand am luat masina) am mers pana la sighisoara (pe Bran)...la Pitesti am resetat ceasul si cand am ajuns inapoi aveam consum de 4.3%. m-a cam excitat, ![]() ![]() ![]() ![]() pe mine ma cam sperie consumul urban la benziar pt. ca nu stiu cati litri se pun peste cei 10.4 scosi in laboratorul lor. This post has been edited by kmeleonu3: 8 Apr 2010, 22:53 |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
nicku01 |
![]()
|
<span class='edit'>8 Apr 2010, 22:50:</span> pe mine ma cam sperie consumul urban la benziar pt. ca nu stiu cati litri se pun peste cei 10.4 scosi in laboratorul lor. [/quote] corect..... la mine masina consuma conform cartii tehnice doar in cazul in care bag benzina de 100 (OMV) cu benzina normala de 95 consuma cu 1 l mai mult extraurman si 1.5 l urban.... ramane de vazut .... ![]() ![]() |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
tribunul |
![]()
|
Deviati discutia catre consum, cred ca toata lumea intelege ca in orase cu trafic foarte aglomerat cum este bucurestiul consumul variaza foarte mult.
un exemplu: Una e sa pleci la serviciu la 6 si alta e sa pleci la 8, si la consum tot 2 litri difera. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
galba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 March 10 ![]() |
pentru trafic majoritar urban, oricum e o problema benzinarul. Eu l-am ales pt. ca am serviciul aproape si fiind un "orasel", in 5 maxim 10 minute ies la drum intins
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010
- ---------
|
|
tag21 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Situatia pe forum francez (unul din ele) in ce priveste comenzile:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=tTa..._eA&output=html |
--------------------
------
------
------
|
|
johny2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 July 04 ![]() |
Am fost la Viena, joi, si de la Budapesta pana la Viena pe autostrada M1 am intalnit cel putin 20 de trailere cu Duster. Am reusit sa fac si 2-3 poze intr-o parcare
![]() Si astfel am ajuns sa vad pt prima data Duster in Ungaria si nu in RO ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 - Intense 1.6 - 4x4
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
din ce am vazut eu in tabelul francezilor ar trebui sa inteleg ca ei au alte variante de echipare? Ambiance, laureate si prestige?
|
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 08:22 |