Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
![]() ![]() ![]() |
Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
vimp |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 25 October 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
2003/2010 1.6 4x4 Dacia Duster 1.6, Laureate, 2010
Renault Clio Symbol 1.4 8V, Expression, 2003 |
|||
zoliasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 August 08 ![]() |
Dupa indelungi asteptari a sosit ieri si clipa cea mare! Numai dupa factura am stat câteva zile...
|
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
mariusjo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 1 July 10 ![]() |
Inca un om fericit. Sunt proaspat posesor de Prafos 1.5 dci 4x4 Laureate.
Deocamdata l-am lasat in service la montat accesorii printre care si o super alarma Viper 5901V cu toti senzorii posibili. Atasez poza cu ea pe trailer in curte la dealer si una de la montaj. In legatura cu pretul platit, azi nu ma gandesc dar, de luni cu toate actele la OPC. Pe langa tva mai apare o suma platita tot de mine dar la care in factura cu minus apare cu plus si denumira "reducere comerciala"??? Adica nu stiu ce fel de reducere daca eu am mai platit valoarea aia in plus fata de diferenta de tva. oricum astazi sunt fericit ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0007.JPG ( Size: 1019.44k ) Number of downloads: 1497 IMG_0019.JPG ( Size: 984.3k ) Number of downloads: 1599 IMG_0037.JPG ( Size: 913.69k ) Number of downloads: 1611 |
--------------------
Dacia MCV 1.5 dci
Dacia Duster 1.5 dci 4x4
2007/Laureate 2010/Laureate
- GL 67 BRM
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Poate e majorarea de pret intre 300 -400 euro.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme .Da ce-i monteaza de au demolat bordul ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Alarma și senzorii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
mariusjo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 1 July 10 ![]() |
Multumesc. atasez mai tarziu poze sa vedeti cum a iesit. Am raspuns mai greu pentru ca am fost sa o "rodez". (alarma, senzori, carlig remorcare si plastice).
10 Aug 2010, 07:50: QUOTE(mariusjo @ 9 Aug 2010, 16:31) Multumesc. atasez mai tarziu poze sa vedeti cum a iesit. Am raspuns mai greu pentru ca am fost sa o "rodez". (alarma, senzori, carlig remorcare si plastice). 2 poze de la munte. (mai am de pus ornamentul de pe bara spate si husele dar, nu am avut timp). This post has been edited by mariusjo: 10 Aug 2010, 06:50 Attached thumbnail(s) daster_08.08.2010_094.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 1488 daster_08.08.2010_0692.jpg ( Size: 821.09k ) Number of downloads: 1460 |
--------------------
Dacia MCV 1.5 dci
Dacia Duster 1.5 dci 4x4
2007/Laureate 2010/Laureate
- GL 67 BRM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
n-arata rau pe alb si cu pack look-ul pe el. Cred ca ar arata si mai bine cu stalpiii laterali colantati in negru
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
zoliasi |
![]()
|
Iaca si eu cu o poza din scurtul concediu de undeva de prin muntii Parâng...
Pe un drum in zona lacului Petrimanu. This post has been edited by zoliasi: 10 Aug 2010, 13:51 Attached thumbnail(s) 05082010653.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 527 |
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
vimp |
![]()
|
Eu am facut comanda la inceputul lui iulie pt Laureate 1.6 si mi-au dat termen de livrare 15 septembrie. Acum masina se afla in showroom si ma asteapta sa termin cu actele.
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
zoliasi |
![]()
|
Esti norocos,poate a renuntat cineva de ti-a venit mai repede...
|
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
În cazul în care nu este ce a comandat ci o renunțare de comandă, nici seria de șasiu nu ar mai corespunde cu cea de pe comandă…
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vimp |
![]()
|
Si eu cred ca este de la cineva care a renuntat, a venit in august cand este vacanta la fabrica. Sau nu mai este vacanta?
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
inspektah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
Am platit avansul saptamana trecuta pt un laureate dci 110 4x4 full + piele,azi am aflat ca imi soseste la sfarsitul lunii octombrie,cel tarziu 9 noiembrie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am platit avansul pe 2 august, pe 11 am primit seria de caroserie si termenul de livrare.
Dealerul mi-a spus ca pe 18 oct. iese din fabrica si ca o primesc in jurul lui 20, 21 oct. Nu m-am putut abtine si am sunat si la Vocea clientului sa vad cum sta treaba cu comanda si mi-au spus ca pe 14 (octombrie) iese din fabrica urmand sa-mi fie livrata cel tarziu pe 29 octombrie. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|
vimp |
![]()
|
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Be happy!
S-o fugaresti sanatos! Imi place ca tot mai multi dintre forumisti trec si la "fapte" si devin Dusteristi, DARRRR ... observ ca multi (prea multi) dintre ei dispar din sectiunea asta si nu revin sa ne povesteasca despre masinuta. Doar cate unu, cu 4-5 posturi ..... Povestiti fratilor! Audienta aveti, dorinta avem (cred ca nu gresesc folosind pluralul)! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
Squirrel |
![]()
|
Merge bine agregatul și am cedat tastele în favoarea volanului…E vacanță! … chiar dacă este și criză!
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
inspektah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
am citit azi articolul asta http://www.0-100.ro/2010/09/01/angajatii-d...-crescut-cu-75/
postat pe forum .e posibil sa vina masina comandata intr-un timp mai scurt?sau e doar pt export ![]() This post has been edited by inspektah: 1 Sep 2010, 20:55 |
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|
Squirrel |
![]()
|
Mai insistă la dealer și Vocea Clientului cu termenul de livrare. Există posibilitatea unei surprize plăcute, de ce nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Sa nu zic hop, pana nu sar gardu!
Stiu vorba, dar .... daca nu se intampla nimica rau si se confirma activitatile profesionale din ultima saptamana, cred ca in max 2 saptamani fac si io comanda la un Dusterel de v-o 15k de euroi. 110CP, tractiune fata si toate celelalte, mai putin scaune de piele. SPERRRRRRRRRRRRR! E grea asteptarea! Acuma ramane sa vad maine de reusesc sa semnez contractul la care lucrez. Poate s-o gasi v-un milos sa-mi tina pumnii! ![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bafta!!!
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
venusake |
![]()
|
Danke, tare mult! (ca tot e vorba de un contract cu nemtii!
![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
Squirrel |
![]()
|
Că doar nu or da friții copăceii din pădure cu Vopsea SuperLavabilă?
Oricum, să fie într-un ceas bun! Un Rolex, Patek Philppe, Ebel ceva! This post has been edited by Squirrel: 3 Sep 2010, 11:40 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
venusake |
![]()
|
![]() ![]() "danke"-ul era doar un "multam", nu era referire la vre-un produs nemtesc. "Danke" si tie! Daca mere bine contractul, la final 'or fi bani de 3 Dustere, nu de unu! Speranta moare ultima! |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
daniel.vaduva |
![]()
|
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Mult succes!
Eu astept sa-l fabrice p-al meu... Pe 14 oct. cica iese din fabrica, dupa Vocea Clientului. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|
silviuf42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 September 10 From: Berceni, Bucuresti, Romania ![]() |
Desi subiectul acestui forum forum este "Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti", cred ca la o privire sumara pot sa numar pe o mana cati efectiv au scris despre acest subiect. Restul sunt numai pareri peste pareri.
In fine, ca sa revin la subiect, eu am comandat un Duster in 19 iulie anul acesta si termenul de livrare este ultima saptamana din septembrie, deci mai mult de 2 luni. destul de mult, dar ce sa faci, asta inseamna comanda din fabrica. am luat modelul 4x4: aici m-am gandit foarte mult pentru ca era diferenta mare de pret dar in final am ajuns la concluzia ca este o investitie pentru viitor, unii ar putea spune ca unde ma duc in off-road in viata de zi cu zi, eu le-as putea raspunde ca aproape in fiecare zi fac off-road in aceasta tara, includiv in Bucuresti. plus mai multe argumente: vreau in viitor sa ma mut in afara Bucurestiului la casa (deci imi trebuie masina de teren pentru ca mai mult ca sigur ca imi voi lua casa la un drum neasfaltat si nu vreau sa raman iarna cu familia in drum - asta se aplica oricum si la drumurile asfaltate, care oricum de obicei nu se curata); suntem genul care mergem des in concedii cu masina (in natura, locuri sau localitati linistite, etc, si nu discoteci in Sinaia, Predeal, etc.); imi place sa calatoresc in siguranta, fara frica de-a lovi vre-o groapa cu riscul ca sa raman acolo; posibilitatea de acces in afara drumului, adica in zone neaccesibile cu alte masini; iarna nu trebuie sa mai schimb cauciucurile (pneuri all-season) si nu mai imi trebuie lanturi la roti, si altele. Motorul este 1.5 dCi, la greutatea masinii (care oricum este mai usoara la versiunea 4x4 cu aprox. 6kg decat vechiul meu ford focus break 1.8 tdci) este perfect, consum foarte bun si performante pe masura. ok, aici a nu se citi: bestie diesel (nu este motor de 2000 sau mai mare) sau cel mai mic consumator (ca sa impinga masina asta si ca sa invarta roti de 215 intradevar, consuma putin mai mult decat o masina de oras). plus ca facem destul de des drumuri lungi, deci vom amortiza diferenta de pret (numai drumul la actualul loc de munca imi mananca 60 km zilnic). Am ales pachetul Laureate, fara alte optionale in afara de CD player MP3 (plus trusa obligatorie). As fi vrut si sistemul ESP, volanul de piele, o culoare metalizata, dar si asa ne-am intins prea mult: am utilizat 3 bonuri remat, fara astea nu am fi cumparat masina asta. Am ales vopseaua standard Bleu marine (albastru) nemetalizata. Pretul final a fost de 16.349 euro. Cam asta e, sper ca masina sa fie ok, sa nu am probleme cu ea. |
--------------------
Dacia
Duster
2010, 4x4, 1.5 dCi, Laureate
|
|
galba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 March 10 ![]() |
Felicitari !!! Sa te bucuri mult si bine de ea !!!
![]() Iti spun asta ca unul care deja ma bucur de o luna si jumatate de un Duster tot Laureat (insa pe benzina). Pot sa afirm cinstit ca este pe masura asteptarilor. Nu e o masina "de fuga". Desi multi se forteaza si chiar reusesc sa ma intreaca cu tot felul de masinute, ma simt mai linistit decat cu toate masinile avute anterior. Ca recomandari: cotiera si protectiile la aripi si portiere. Numai bine ! |
--------------------
Dacia
Duster
2010
- ---------
|
|
zoliasi |
![]()
|
Felicitari pentru alegere!Sunt sigur că îți va plăcea și vei petrece clipe fericite cu ea(și cu familia).
|
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
silviuf42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 September 10 From: Berceni, Bucuresti, Romania ![]() |
Multumesc mult!
Da, sigur voi comanda cotiera ca si accesoriu, impreuna cu alarma si plasa verticala pentru bagaje in portbagaj, plus covorase de cauciuc cu marginea inaltata. Referitor la protectii pentru aripi si usi, nu stiu ce sa zic, nu stiu daca se merita banii astia in plus. Ma mai gandesc, cand voi vedea la dealer cum arata efectiv pe masina poate imi schimb opinia. Referitor la "masina de fuga", nu este si nici nu va fi vreodata. Ma distreaza cand ii aud pe unii cum spun ca "am luat la tura un Duster si e slabut rau": pai ce naiba, la un motor de 1.5 diesel sau 1.6 pe marimea asta, la ce sa te astepti? Ele ca si motoare sunt foarte performante, cati producatori mai ofera la ora actuala motoare de 1.5 diesel cu peste 100 CP? Oricum, si daca ar fi fost oferite motoare mai mari nu le-as fi achizitionat, as fi ramas tot la un motor mic. Ai avantajul asigurarilor si a consumului de carburant mici, nu stiu altii cum gandesc dar pentru mine banii pentru carburant sunt efectiv bani aruncati in vant, la propriu, ca sa nu mai vorbim ca poluam si planeta. Cheers! PS: am sa revin cu impresii si poze dupa 1 octombrie. This post has been edited by silviuf42: 6 Sep 2010, 09:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2010, 4x4, 1.5 dCi, Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 06:12 |