Carburator (!) pe Logan, LE: Topic de 1 aprilie, nu-l luati in serios
![]() ![]() ![]() |
Carburator (!) pe Logan, LE: Topic de 1 aprilie, nu-l luati in serios
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da diesel-ul n-are compresie de `fro 2 ori mai mare decat benzina?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Exact!
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu-i nevoie de cablu de soc, functioneaza automat (este in circuitul lichidului de racire).
![]() ![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exact.
![]() ![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 1 Apr 2010, 11:14) oricum vreau sa vad o poza cu motor 1.4 MPI cu carburator ![]() Mare smecherie...au pus ei carburator pe dci-urile pentru Bolivia, Peru...etc sa compenseze deiferenta de densitate a aerului |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o gluma aceeasi problema am avut-o si eu. Am schimbat carburatorul cu unul dublu corp, pe un motor 1.6 8V. Acum e la fel de puternic ca si unul 16V.
Primele Loganuri din 2004 si inceputul lui 2005 au avut carburator modificat, nu injectie indirecta. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da si eu am un prietin cu carburator de trabant pe BMWeu. Io cand mai am erectie
![]() ![]() This post has been edited by bion: 1 Apr 2010, 11:02 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Am fost la service si am obtinut de la ei o hartie prin care se precizeaza ca din motive tehnice independente de mine nu se poate face ITP-ul in acest moment. Mi-au atras atentia ca nu o sa ma ajute la nimic daca ma opreste Politia pentru verificari, dar zic eu ca tot e mai bine decat nimic.
Poze... diseara, ca acum trebuie sa o tai la lucru. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Total adevarat. O hartie de la service care are acelasi caracter oficial pe care il are o scutire scolara scrisa pe genunchi e MULT mai bine decat nimic.
Felicitari ca ai avut prezenta de spirit sa le soliciti eliberarea acelui "document". LaterEdit: Folosind resurse proprii am reusit sa identific cu exactitate service-ul care executa reparatia masinii lui paul_damian. Fotografiile-spion releva urmatoarele: Service-ul avea pe stoc aceste piese:2.jpg ( Size: 47.39k ) Number of downloads: 585 (Niste frumuseti, uitati-va numai cat de curate sunt) insa uzina producatoare nu a autorizat montarea pe motiv ca ar creste periculos de mult puterea motorului. Drept urmare s-au trimis catre service(pe cheltuiala uzinei) piese de origine:1.jpg ( Size: 22.21k ) Number of downloads: 622 Prevazatori, cei de la uzina au trimis totusi si un motor de schimb, "just in case":3.jpg ( Size: 67.38k ) Number of downloads: 601 Intreba cineva mai sus de reglajul avansului. Service-ul respectiv este dotat cu o scula "profi" de reglat avansul, SPECIAL pentru modificarile de acest gen:4.jpg ( Size: 40.7k ) Number of downloads: 609 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu face ca de aia-i pune carburator
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cum are Ironick adica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Wolfman |
![]()
|
Daca-i punea etanol in rezervor nu mai era nevoie de service.
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se foloseste nou tehnologie de dinamica centricubarii, cu piston cu cursa variabila, senzor de preiune in cardan si racirea overhitica a evacuarii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
noua pe naiba, era si pe oltcit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Domnul paul_damian, nu va fie cu suparare dar ati promis niste poze
![]() Curiozitatea mea a depasit orice limita a imaginabilului asa ca va rog respectuos sa omorati suspansul ![]() Va multumesc. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios acum, a crezut cineva macar pentru o clipa povestea asta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
lasa tu povestea, noi vem poze
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
psychoo |
![]()
|
pai eu de pe pagina anterioara am spus ca este o pacaleala. modificarile necesare ar fi prea multe si nu cred ca un service ar face asa ceva decat daca nu ar oferi garantie
![]() sunt sigur ca domnul paul_damian stia despre distrugerea catalizatorului in urma unei asemenea modificari si ar fi fost total impotriva macelului bietului 1.4 mpi ![]() totusi s-au promis poze. si poza unui calendar cu data de azi incercuita, dar vreau sa vad o poza ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 1 Apr 2010, 00:22) N-am stiut unde sa postez, ca nu se incadreaza bine nici la Probleme tehnice Logan, nici la Celalalte, nici la Diverse, o sa vedeti de ce. Eh, stimati colegi, normal ca a fost o farsa de 1 aprilie. Daca am reusit sa fac pe cativa dintre voi sa zambeasca... inseamna ca mi-am atins scopul ![]() Sa ne vedem cu bine pe aici. Si nu luati viata prea in serios. It will kill you ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
bine ca pe cand am terminat de fotosopat pozele te-ai trezit sa te dai de gol.... ce om
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
goro_hwg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 August 09 ![]() |
eu oricum m-am prins de la bun inceput... oricum e tare faza. bravo
|
--------------------
Dacia
1310L
1999
- MS xx HWG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:19 |