problema la logan
![]() ![]() ![]() |
problema la logan
dulearadu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
logan
2008
|
|||
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Placutele.
|
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
dulearadu |
![]()
|
sa nu fie vreun pivot/busca ?si acel zgomot se aude doar atunci cand dau cu spatele si pun frana .si nu mereu ,se aude mai mult atunci cnd pun frana brusc
|
--------------------
Dacia
logan
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ai joc in placute.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Fix la fel am patit si eu. Desi placutele pareau ok, le-am schimbat si a disparut problema.
|
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
dulearadu |
![]()
|
se aude ca si cum ai lovi ceva,prima oara am crezut ca am lovit ceva cu spatele..
![]() |
--------------------
Dacia
logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |