R.A.T.B., In greva.
![]() ![]() ![]() |
R.A.T.B., In greva.
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sufucient cat sa nu depinde de nimeni...la noi nu cred ca ar observa cineva daca transportul in comun ar face greva, si n'ar avea de ce face ca e un SRL.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau dacă s-ar îmbolnăvi șoferul autobuzului...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
doamne fereste, cei doi pensionari fara masina ar merge pe jos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Unde e MadHawk1 sa ii injure ca la usa cortului si p-astia?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
sony e blocat in trafic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
gata ia prostit incep iar munca baietii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
As propune sa tina greva tot anul. O banda pe sens sa o transforme in pista de biciclete si s-a rezolvat si problema transportului si a pistelor ptr biciclete.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(DMP @ 1 Apr 2010, 15:38) poate ne intilnim in statia de metrou... ![]() QUOTE(argon @ 1 Apr 2010, 17:54) nu chiar ultima. ba chiar una importanta. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-70051...l-primariei.htm http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...-pasa-cuiva.htm This post has been edited by george_scala_2004: 1 Apr 2010, 17:49 |
--------------------
...
...
...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai da.. ca saracutii soferi nu au decat 22 de milioane salar pe luna. Si scoala de doispe clase. Si alea la seral. Un medic are 16 milioane. asta dupa 6 ani de scoala si inca 4,5,6 de rezidentiat... e echitabil. Prosti sunt aia care au intarziat la servici, de nu dau in judecata RATB-ul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parinte soferii munceste si are raspunderi. La ailalti asa le trebuie ca nu le-a placut munca au mers la scoala al dreac de cartonagii puturosi
This post has been edited by bion: 1 Apr 2010, 19:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ia uitati ce frumos, cata solidaritate...
QUOTE Liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou (USLM), Ion Radoi, a declarat, joi, la finalul protestului spontan de la autobaza Titan, ca sindicalistii RATB care si-au renegat liderii vor fuziona cu cei pe care fostul deputat ii reprezinta. Ion Radoi a precizat ca un protocol in acest sens este deja inregistrat legal, informeaza Mediafax. "Vom fuziona, exista deja inregistrata structura sindicala comuna, au iesit actele de o saptamana si ceva. Le am in geanta", a declarat Ion Radoi. Potrivit unora dintre cei aproximativ o mie de protestatari adunati, joi, la autobaza Titan, viitoarea formatiune sindicala se va numi Uniunea Sindicatelor Libere din Transportul Public. Liderul USLM, Ion Radoi, fost deputat PSD, s-a deplasat joi la autobaza Titan, unde a discutat cu angajatii RATB care protestau, invatandu-i sa-si formuleze revendicarile catre municipalitate. greva spontana ziceti, a? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sa-mi bag cenzurat in greva lor ... am facut din Rahova pana in Militari ... 2 ore ( cu epava din semnatura ) !!!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stai asa, ca urmatoarea greva va fi muuult mai interesanta. Canci transport subteran, canci transport la suprafata. Tot orasul paralizat adica. Parca altfel o sa "discute" nea Radoi cu giurumelele din pta victoriei, nu?
![]() This post has been edited by Markos: 1 Apr 2010, 23:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
- Unde ma duceti?
- La morga.. - Pai n-am murit înca! - Pai n-am ajuns înca ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Apr 2010, 18:03) sufucient cat sa nu depinde de nimeni...la noi nu cred ca ar observa cineva daca transportul in comun ar face greva, si n'ar avea de ce face ca e un SRL. Pai normal ca nu te afecteaza ca la tine orasul nu este mare precum Bucurestiul. Ieri cand m-am intors de la servici, erau cozi imense chiar si intre blocuri unde pana acum nu era nici urma de masina, asta pentru ca toti care aveau masini si-au adus aminte de ele si le-au luat la servici. Deh... daca trebuia sa te duci dintr-un cartier in altul, nu puteai merge pe jos 5-6-15 km . |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mers f bine ieri...chiar mai linistit decat o zi obisnuita.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Apr 2010, 18:03) sufucient cat sa nu depinde de nimeni...la noi nu cred ca ar observa cineva daca transportul in comun ar face greva, si n'ar avea de ce face ca e un SRL. Avand in vedere ca strabati tot satul intr-o ora de la un cap la altul.... Pasaroiule, a mai plecat lumea acasa de pasti, pe la Neamt, Vaslui, Deva, etc care pe unde isi are neamurili. Daca era saptamana trecuta era mai grav. This post has been edited by einstein1984: 2 Apr 2010, 09:17 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
se pare ca sindicatele au luat-o inaintea politicienilor: au infiintat sindicatul ratb - metrorex in timp ce primaria generala si guvernul nu se hotarasc daca sau nu sa infiinteze autoritatea metropolitana de transport.
daca pina acum cind faceau unii greva ceilalti lucrau de acum inainte va fi foarte usor sa blocheze activitatea orasuluiprin declansarea concomitenta a grevei si la ratb si la metrorex. si daca pina la urma se va infiinta autoritatea sa vezi haos... |
--------------------
...
...
...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam aseara la tv cum un sofer RATB, intrebat fiind de ce face greva, incepuse sa se vaite ca i-a venit factura la gaze pe februarie de 1300 lei si ca are copii multi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
e clar: ca de obicei, cei care fac greva, habar nu au de ce fac ! in schimb sefii urla din toate puterilesi oriunde ca se lupta pentru drepturile grevistilor ! incet, incet iese la iveala adevarul in privinta grevei "spontane" de ieri de la ratb !
|
--------------------
...
...
...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios daca cei care au refuzat sa munceasca ieri (asta NU a fost greva, ci REFUZ) vor primi toti banii la sfarsitul lunii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
pentru ziua de ieri de la sindicat poate...
This post has been edited by george_scala_2004: 2 Apr 2010, 10:51 |
--------------------
...
...
...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Apr 2010, 17:48) 3000 ron e putin, omologii lor din UE au 5000 si fac totaia, nu-i mai injurati atat, greva e singura modalitate de face ceva in tara asta, toti ar trebui sa faca greva, pana pica guvernul. cind a fost greva la metrou ai fost impotriva vad acum tii cu ei ![]() QUOTE(Markos @ 2 Apr 2010, 00:11) Stai asa, ca urmatoarea greva va fi muuult mai interesanta. Canci transport subteran, canci transport la suprafata. Tot orasul paralizat adica. Parca altfel o sa "discute" nea Radoi cu giurumelele din pta victoriei, nu? ![]() s-au trezit cam tirziu asta trebuia facuta mai demult , auzisem eu de greva la ratb cind era asta la metrou dar nu au avut timp ideea este ca daca o "pun" impreuna este mult mai bine pentru cei din transporturi macar radoi are experienta in negocieri ![]() ![]() eu cel putin abia seara la stiri am vazut ca a fost greva , ciudat era ca pe unde am fost traficul a fost extrem de lejer, si m-am mirat cum se circula asa de lejer pe la 14-16 This post has been edited by bygy007: 2 Apr 2010, 13:16 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dabia astept show
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Apr 2010, 10:38) Sunt curios daca cei care au refuzat sa munceasca ieri (asta NU a fost greva, ci REFUZ) vor primi toti banii la sfarsitul lunii. Avand in vedere ca RATB este subventionat si pretul biletelor/abonamentelor este derizoriu cred ca Ratb a facut economii necirculand o zi.Masmedia nu prea ne mai informeaza despre grevele din UE ca sa nu luam asa exemple.In schimb pe timpul comunistilor eram la curent cu toate grevele din tarile capitaliste.Sa fi vazut o data greve in transporturile de persoane facute numai de pasti si craciun si nu cedau grevistii pana nu obtineau ce vroiau.Nu contau calatorii nici cat negru sub unghie in fata grevistilor.Fiecare face greva la locul lui de munca ca sa obtina ceva dar daca nu ai de a face cu publicul nu deranjezi si nu te condamna nimeni dar asa toti te injura. |
--------------------
a
b
c
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu de exemplu ii injur ca au facut-o "spontana"... Daca anuntau, nimic de zis, dar asa?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:44 |