amortizoare rigide
![]() ![]() ![]() |
amortizoare rigide
nEoS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2022
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai facut test de amortizoare? citi km are masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
nEoS |
![]()
|
nu am facut nici un test la amortizoare .masina are 38k km .
|
--------------------
dacia
logan
2022
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
a mea a facut asa de noua. zornaie si trepideaza tot prin masina pe drum rau si asta numai de la nenorocitele de kormorane. cu cauciucurile de iarna e mult mai liniste.
am facut si test de amortizoare si au iesit intre 69 si 76% This post has been edited by tkx: 6 Sep 2009, 19:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
nEoS |
![]()
|
cu kormoran sau cu alea de iarna tot cam ala fel face.si ce am vazut , garda la masina mea pe spate e mai ridicata. sa fie semn ca s-au intarit amortizoarele astea?
si inca ceva cat e un set de amortizoare originale si cat e unul de amortizoare sport? si care e dif intre cele doua tipuri? |
--------------------
dacia
logan
2022
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu la loganul meu din 2oo5 ambiance cu kormoranele mele simt pana si cea mai mica pietricica de parca ar fi ditamai bolovanul....ori cauciucurile ori amortizoarele sunt de vina...ce-i drept eu am carat una alta cu ea si acum zguduie rau...
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand se duc amortizoarele masina devine "barca" nu se intareste.
Eu banui Kormoranele care au imbatranit si s-au intarit. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
iosifescu.titu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 March 10 ![]() |
bobo77 am aceeasi problema si eu , si as vrea sa stiu unde pot face testul de amortizoare.
![]() |
--------------------
dacia logan
prestige
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
la tine cred ca alta e problema, ca tinand cont de masina din semnatura ta ar trebui sa fie incaltata cu michelin sau continental. dar oricum acest de amortizoare se face in serviceurile care fac si itp...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
testul de amortizoare se face la reprezentanta dar nu cred ca problema e de la amortizoare cred ca e de la cauciucuri la mine nu face nimic mentionez ca am cauciucuri pireli din contra imi pare un pic a fi barca
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Simtitul fiecarei pietricele n-ar putea fi si de pe la bucse? Ma gandesc ca daca nu mai stau fixe, fiecare miscare se amplifica, iar smucitura de final este si mai puternica, pentru ca acel cauciuc nu mai absoarbe din energia loviturii...
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
Am o neliniste referitoare la distanta dintre capul amortizorului si caroserie.
E normal sa fie asa? Masina are balans cand pun frana brusca si ma gandesc ca poate il reduc din reglajul ala. Attached thumbnail(s) PHTO0080.JPG ( Size: 920.6k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
E normal sa fie distanta aceea, se poate vedea ca variaza daca se invarte de volan. Este ceva normal pentru acest tip de suspensie (toate autoturismele cu suspensie macpherson au asa ceva)
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
desi la alte masini difera flansa, si nu se vede gap-ul, sau e la interior, la Logan e normal, nu e nici o problema.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(concurent @ 8 Apr 2010, 16:32) Am o neliniste referitoare la distanta dintre capul amortizorului si caroserie. E normal sa fie asa? Masina are balans cand pun frana brusca si ma gandesc ca poate il reduc din reglajul ala. De acolo nu poti regla nimic. Daca zici ca masina are "balans" atunci amortizoarele s-au slabit si trebuiesc inlocuite. Distanta aia e normala... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
va multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
icriss79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 31 May 05 From: Germania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 8V Aprilie 2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faci un test de amortizoare si aflii. Nu are nimeni cum sa recomande x km ca durata de viata a amortizoarelor. Unii merg mai repde, altii mai incet, unii pe drumuri mai bune altii pe drumuri mai proaste,
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Testul ala este frectie, cea mai mare teapa evar. Chiar si la 60% amortizoarele sunt praf, masina barca. Cum esti curios din fire, vezi pe forum Hyundai cum se plang aia acolo cu teste in parametrii si masina merge mai rau ca o caruta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si care-i problema, ca alea asa merg la iesirea din fabrica.
Oricum, si standul ala e un aparat de masura, trebuie si el calibrat, verificat etc. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:45 |