Informatii service, mecanici, de la cei din Ploiesti
![]() ![]() ![]() |
Informatii service, mecanici, de la cei din Ploiesti
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
deci cumperi un Ford
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
inca unul
![]() daca intr-un buget de maxim 6700euro, cu urmatoarele criterii de selectie: - an fabricatie 2006 cel putin, preferabil 2007 - dotari decente: abs, esp, ac, cateva pungi cu aer - motor diesel - masina din clasa compacta imi recomanzi tu altceva mai bun decat un focus, chiar te rog s-o faci... 13 Apr 2010, 21:25: chiar nu este nimeni din ploiesti?? This post has been edited by slider2: 13 Apr 2010, 21:25 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
Proleasing la iesire spre Bucov, pe stinga ...
cam cacanari si le-a cam plecat din personalul meserias ... focusul nou cu motorul de 1.6 tdci e o masina buna; ma rog, mie-mi place ... in rest, probabil stii bubele Ford-ului ! pentru diagnoza stiu un service, Albatros, spre Blejoi ... nu stiu daca iti face vre-un test; daca vrei un numar, da un PM ... |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:59 |