Salon cosmetica auto in Timisoara, "All your car needs" from Motorkraft Auto SRL.
![]() ![]() |
Salon cosmetica auto in Timisoara, "All your car needs" from Motorkraft Auto SRL.
Alex@MKA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 5 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Touareg
2005 3.0TDI
- TM97ALA
|
|||
Alex@MKA |
![]()
|
Am deschis si in Arad, din 4 Aprilie 2011, centru de montaj folii auto omologate RAR si reparatii parbrize.
Foliile se aplica FARA A DEMONTA FETELE DE USI !!!! |
--------------------
VW
Touareg
2005 3.0TDI
- TM97ALA
|
|
Alex@MKA |
![]()
|
Au trecut 2 ani de cand am deschis atelierul, am avut parte si de clienti multumiti si de clienti mai putin multumiti, intre timp (in aprilie 2011) am deschis si atelierul din Arad.
Ca si noutati mentionez ca de mai bine de 1 an montam si folie Llumar (producator CPFIlms Solutia - USA) In plus, in cadrul service-ului nostru, autorizat RAR, si cu vasta experienta pentru gama VAG (peste 10 ani mecanica si electrica pentru Audi, VW, Seat, Skoda), eliminan cu "succesuri", in mod profesionist, filtrul de particule (DPF). Scoaterea filtrului se realizeaza atat din soft-ul ECU-ului respectiv din traseul de evacuare, fara a afecta sondele (in cine stie ce situatie, daca se doreste revenirea la DPF, se poate face usor). Pretul: - pentru partea mecanica (scoaterea fizica) se stabileste dupa calcularea necesarului de materiale (teava, fitting-uri etc.), si incepe de la 300 Ron. - pentru soft poate fi cuprins intre 350-450 Euro, in functie de tipul/producatorul ECU-ului si generatia lui (EDC16, EDC17 etc.) Cu informatii suplimentare va stau cu bunavointa la dispozitie la telefon 0724 440 210 |
--------------------
VW
Touareg
2005 3.0TDI
- TM97ALA
|
|
Alex@MKA |
![]()
|
Stimati colegi forumisti,
Asa cum facem in fiecare an, ne pregatim de lichidarile de stoc din luna IANUARIE 2013 la folie si substantele de curatare tapiterie. Fata de preturile de lista avem urmatoarele discount-uri: - DISCOUNT 30% pentru folia Llumar sau SolarZone transparenta 5%: - DISCOUNT 35% pentru folia Llumar sau SolarZone transparente 20%, 35%, 50%, 70% sau 80% - DISCOUNT 50% la detailing auto interior (cunoscut ca si curatare tapiterie ![]() Discount-urile sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Detalii suplimentare la telefon 0722 96 98 91 sau 0720 24 89 49. This post has been edited by Alex@MKA: 4 Dec 2012, 12:26 |
--------------------
VW
Touareg
2005 3.0TDI
- TM97ALA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:21 |