amortizoare, amortizor rupt
![]() ![]() ![]() |
amortizoare, amortizor rupt
raresuu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
1999
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
fara nici o grija se potriveste caci telescoapele sun repere comune ca si multe altele
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
raresuu |
![]()
|
multumesc frumos m-ai linistit . o sa incep transplantul maine dimineata
dar ar mai fi o problema...............cum pot sa scotarcul fara sa sara si cum il pun la loc la fel si cu telescopul........... |
--------------------
dacia
break
1999
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Pe spate il poti scoate si pune lejer.N-ai nevoie de presa!
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
e simplu, ridici masina pe cric, dai jos roata desurubezi amortizorul (de sus) lasi puntea sa coboare (vezi sa nu-ti cada pe picioare) dupa care scoti amortizorul si de jos, il pui pe cel nou si gata, arcurile la puntea spate nu trebuie comprimate ca in fata...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
amortizor de donat e bun?
eu zic ca merita sa iei 2 buc noi-caci e mare diferenta si in plus nu costa asa de mult. ia de sibiu-de compa. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
raresuu |
![]()
|
va multumesc pentru ajutor am rezolvat problema era rupt inaltatorul si am schimbat numai inaltatorul care era rupt nu am mai schimbat telescopul si m-a costat 10 lei toata distractia costul inaltatoarelor multumesc pentru indictii , chiar m-au ajutat
|
--------------------
dacia
break
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:55 |