Piesa noua defecta, Cum ii strang pe aia de gat?
![]() ![]() ![]() |
Piesa noua defecta, Cum ii strang pe aia de gat?
Remus66 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|||
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Nu am recuperat nimic. Am facut plangere la ANPC, dar nu am primit niciun raspuns. Nu imi mai ramanea decat sa pun pe cineva sa-l bata pe vanzator, dar nu obisnuiesc. Nu cred ca o sa apuc eu sa traiesc vremurile in care se vor rezolva astfel de probleme si in tara noastra. Asta e.... injuri si mergi mai departe.
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Eu zic ca mecanicul este de vina 100%.Am 35.000 de km cu motorul reconditionat la cota 1 cu cuzineti turcesti luati de la '' magazinul din colt'' pentru ca la service nu aveau asa ceva.Tot atunci mi-au schimbat si distributia.Masina nu are absolut nimic.Am mai spus si au mai spuso si altii:cand aveti de schimbat piese din astea importante mergeti la service nu la toti plescarii.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Sunt intru totul de acord cu colegul de mai sus !
Aparent faci o economie, dar riscul care poate aparea ulterior este urias ( iti cam ia foc buzunarul !) |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mergeti la DACIA MERIDIAN SERVICE.este mai scump intradevar dar fata de cele de cartier astea mai dau si garantii
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
milanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 September 10 ![]() |
este cam dubios si eu sunt mecanic dar ma uit inainte sa montez invart rola ma uit la curera din contra numar si dintii curelei cu cealanta de pe masina poate ma c5redeti nebun dar am vazut destule pana acum
|
--------------------
dacia
2002 supernova
2002
- b-64-kcf
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Eumi-am montat singur distributia, fara nici o cunostinta tehnica in domeniu. Am aproape 6 mii de km de cand am montaty-o si nu are nimic masina, merge bine motorul. Nu cred ca a gresit mecanicul, nici nu prea ai ce sa gresesti, e chiar simplu. La tine piesa a fost devina, si initial ea putea sa mearga bine, doar in momentul functionari sa se strice ceva. Greseala mencaicului e ca nu a lasat motorul sa functioneze putin dupa ce a montat cureaua, atunci trebuia ascultat motorul, si daca cureaua era prea stransa sa o regleze.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:46 |