m-a pus draq sa umblu la cd player
![]() ![]() ![]() |
m-a pus draq sa umblu la cd player
Mihai B |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
pune mine pe doua mine de pix si baga-le in gaurele alea din margini ! o sa fi surprins cit de usor va iesi pe urma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Aripioarele alea sunt ca de cupru, adica roscate la culoare. Ele au niste iesituri care se prind de plansa bordului. Evident sunt elastice, adica cand impingi CD-player-ul automat blocheaza si ele.
Cum zicea si Marty, tb sa infingi ceva in cele 4 gauri. Sunt bune si cuiele, si minele de pix. Eu mi-am facut din sarma 2 cleme in forma de |_| pe care le introduc in gauri - fiecare |_| in 2 gauri. Si atunci cuiul va apasa pe clema asta si o va departa de plansa bordului. CD-ul va iesi cu usurinta. In spate nu prea are de ce sa se prinda, stai linistit. Doar antena, un pic, dar e usor sa misti CD-ul si isi da drumul, nu cred sa ai probleme de la asta. Cat despre functia aia cu viteza- sa creasca volumul.... nu cred ca merge. Eu am pus-o si pe 5 si tot degeaba, desi am ajuns la 120 km/h. Pur si simplu nu e disponibila la SLZ. Poate merge la Clio, ca e mai destept, nu mai zic de modulul ala de comanda de la volan.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Mihai B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
nu m-ati priceput fratilor.
eu nu stiu care e sistemul ORIGINAL de prindere - adica ce o fi prin bord pe tema asta - am vazut cele 2 aripioare de cupru shi le-am demontat. la casul pe care l-am pus sistemul de prindere este asha: exista un cadru de tabla care se infinge in bord, cadrul asta de tabla se ancoreaza cu nishte urechiushe; apoi vine casul care se ancoreaza cu inca un rand de urechiuse in cadrul asta de tabla. eu ce am facut: pe mashina aveam cadrul asta de tabla + casul. am scos casul dupa care am luat CD playerul original de solenza - i-am demontat minunile alea de aripioare de cupru (fiecare era prinsa cu cate un shurub) dupa care am bagat CD playerul in ghidajul de tabla al celuilalt cas. cand am facut asta m-am gandit ca dimensiunile sunt stas shi o sa intre shi el acolo. shi a intrat destul de ushor, doar ca acum nu mai vrea sa iasa. probabil ca nu sunt chiar atat de universale pe cat speram eu ghidajele astea de tabla asha ca pe undeva ceva s-a agatzat. asha ca intrebarea e daca avetzi vre-o sugestie pe tema asta. nu prea vad cum ashi putea ajunge in spate ca sa il imping/mishc ce il tzine. shtii cumva daca dau jos aeratoarele pot ajunge la el? sau alte sugestii privind cum sa il trag, deblochez cadrul ala de tabla cu totul.. anything. |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE nu m-ati priceput fratilor.
eu nu stiu care e sistemul ORIGINAL de prindere - adica ce o fi prin bord pe tema asta - am vazut cele 2 aripioare de cupru shi le-am demontat. la casul pe care l-am pus sistemul de prindere este asha: exista un cadru de tabla care se infinge in bord, cadrul asta de tabla se ancoreaza cu nishte urechiushe; apoi vine casul care se ancoreaza cu inca un rand de urechiuse in cadrul asta de tabla. eu ce am facut: pe mashina aveam cadrul asta de tabla + casul. am scos casul dupa care am luat CD playerul original de solenza - i-am demontat minunile alea de aripioare de cupru (fiecare era prinsa cu cate un shurub) dupa care am bagat CD playerul in ghidajul de tabla al celuilalt cas. cand am facut asta m-am gandit ca dimensiunile sunt stas shi o sa intre shi el acolo. shi a intrat destul de ushor, doar ca acum nu mai vrea sa iasa. probabil ca nu sunt chiar atat de universale pe cat speram eu ghidajele astea de tabla asha ca pe undeva ceva s-a agatzat. asha ca intrebarea e daca avetzi vre-o sugestie pe tema asta. nu prea vad cum ashi putea ajunge in spate ca sa il imping/mishc ce il tzine. shtii cumva daca dau jos aeratoarele pot ajunge la el? sau alte sugestii privind cum sa il trag, deblochez cadrul ala de tabla cu totul.. anything. te-a cam pus draq sa umbli pa RCD. Incearaca sa bagi man prin bord cumva prin spate sa vezi daca nu poti sal impingi afara (desi nu cred ca ai shanse) despre functia de marire a volumului - aceasta functioneaza doar daca casu e furajat cu semnal de la vitezometru. (o U care variaza direct proportional cu viteza si corectata cu o valoare care-mi scapa) |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:10 |