reguli nescrise la volan, semne de atentionare
![]() ![]() ![]() |
reguli nescrise la volan, semne de atentionare
Daedalus |
![]()
|
||
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 21 Apr 2005, 14:06) Ca o parere personala la noi e aiurea sa implementezi mersul pe banda 1. Pentru ca noi avem extrem de multe masini extrem de lente, copii nesupravegheati pe cimpii si militari in termen. Eu merg pe banda 1 atunci cind consider ca este "safe" sa fac asta. Cind drumul trece prin vreun sat insa merg cu 60 pe banda 2 cu o nesimtire crasa, pot sa se infinga o duzina de dodge viper in fundul meu ca nu ma dau decit daca simt ca satul a fost pustiit de un accident atomic, ca nu iese un nene cu bicicleta direct din bar sau ca sare o capra din santz. Si cand exista numai o singura banda pe sens, ce faci? Mergi numai pe contrasens? ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 19 Jun 2005, 02:18) N-ai pomenit tot scenariul. Civilizat se face asa: Cel din fata: avarii = multumesc Cel din spate: flash scurt = cu placere Cel din fata: frana brusca = ramai cu bine ![]() ![]() Dar trecand peste politeturi, putem vb si de mitocanii ? ![]() ![]() Intrebare: chiar am fost mitocan? (ca daca da ...ma bucur ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Dupa cum am mai spus, nu este bine sa te bazezi pe semnul altui sofer cand nu ai vizibilitate si acesta iti spune sa treci. In acest sens, o intamplare recenta din BT: un accident intre un VW Bora (2002) si o Honda (2003) care s-au cam facut praf din cauza unui sofer de salvare care i-a facut unuia dintre ei semn sa treaca, nu vine nimeni.
|
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
nu e bine deloc sa te bagi cand se asigura altul pt tine ,intram pe mihalache de pe o straduta laterala si un nene cu duba opreste la trecere si-mi face semn sa ma bag si eu , pe banda 2 vine unu nu lafel de politicossi uite asa stau 3luni pe bara asa ca aveti grija
![]() |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:23 |