DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> reguli nescrise la volan, semne de atentionare

Daedalus
post 19 Jun 2005, 11:34
Post #61

sound addicted

Group: Members
From: Bucuresti

Si eu folosesc avariile in trafic dar numai pentru a multumi sau o singura data am avut ocazia in afara localitatii, noaptea, sa aprind avariile repede ca imi aparuse un iepure sau veverita, nu stiu ce era si a trebuit sa franez mai energic. In rest daca am ceva de rau de spus fata de un sofer care era sa o comita rau cu mine, e mai sigur ca scoti un deget (al treilea de la margine) si intelege exact mesajul, pe cand avariile sunt interpretabile. Flash-uri folosesc cand vreau sa las pe cineva sa se bage de pe o banda pe alta, ba chiar incetinesc din timp, desi sunt unii care stau in coasta benzii dar nu se prind ca ii lasi sa treaca si astia ma enerveaza. Mai folosesc flash-urile cand ma deplasez cu viteza superioara celui din fata (care evident, nu este pe banda 1) si nu se prinde sa ma lase si pe mine sa trec ca ma grabesc sau pur si simplu am chef sa o calc. Si cand dau de politie atentionez cu flash-uri, ca era sa uit.

Ma distreaza tare mult efectul de turma tongue.gif Totdeauna cand e coloana la semafor sau sunt asezate masinile mai ciudat pe benzi (si intre benzi) si gasesc un culoar liber si ma duc, imediat ma uit in oglinda si vad cum efectiv in sir indian (mai ales taximetristii) se tin toti dupa mine.

Treaba cu flash ca am receptionat avariile de multumire nu o stiam, ar trebui sa o practic. Conteaza f. mult intelegerea intre soferi si comunicarea in scop bun intre ei. Lumea se obisnuieste si nu se mai creeaza asa confuzii care pot duce la accidente de multe ori.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI - B xx FTU 2004
mda
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 19 Jun 2005, 12:03
Post #62

Membru erectil

QUOTE(Bihomoldoveanul @ 21 Apr 2005, 14:06)
Ca o parere personala la noi e aiurea sa implementezi mersul pe banda 1. Pentru ca noi avem extrem de multe masini extrem de lente, copii nesupravegheati pe cimpii si militari in termen. Eu merg pe banda 1 atunci cind consider ca este "safe" sa fac asta. Cind drumul trece prin vreun sat insa merg cu 60 pe banda 2 cu o nesimtire crasa, pot sa se infinga o duzina de dodge viper in fundul meu ca nu ma dau decit daca simt ca satul a fost pustiit de un accident atomic, ca nu iese un nene cu bicicleta direct din bar sau ca sare o capra din santz.
*

Si cand exista numai o singura banda pe sens, ce faci? Mergi numai pe contrasens? blink.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
anpop
post 19 Jun 2005, 14:39
Post #63

Sef de pisica!

QUOTE(ashu @ 19 Jun 2005, 02:18)
N-ai pomenit tot scenariul. Civilizat se face asa:
Cel din fata: avarii = multumesc
Cel din spate: flash scurt = cu placere
Cel din fata: frana brusca = ramai cu bine
tongue.gif  biggrin.gif
*

Dar trecand peste politeturi, putem vb si de mitocanii ?smile.gif Am patit-o pe autostrada cu fosta berlina....intru si io ca omu sa depasesc niste tiruri pe banda a doua...o calc pana pe la 130. Apare din spate un master cu un A6 si incepe cu flashuri desi vedea bou' ca nu aveam unde sa intru la loc in banda.....o mai calc pana la 140 si asta incepe cu claxoane si intimidare sa se bage in cu*u meu...Atunci mi-am zis: pai pe A viteza admisa e de 130...so' o las mai moale....ala flashuri, claxon, semnul "pacii"....M-au apucat dracii...si am mers paralel cu un tir pe la freo' 120....Sa faca infarct tata, nu alta, parol! Si daca mi-a aratat the fingers, am bagat si eu avarie ca sa-i multumesc biggrin.gif
Intrebare: chiar am fost mitocan? (ca daca da ...ma bucur smile.gif )

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
ckristi
post 19 Jun 2005, 15:39
Post #64

Membru incepator

From: botosani

Dupa cum am mai spus, nu este bine sa te bazezi pe semnul altui sofer cand nu ai vizibilitate si acesta iti spune sa treci. In acest sens, o intamplare recenta din BT: un accident intre un VW Bora (2002) si o Honda (2003) care s-au cam facut praf din cauza unui sofer de salvare care i-a facut unuia dintre ei semn sa treaca, nu vine nimeni.

--------------------
Laureate 1.4
Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
+
paul_s
post 20 Jun 2005, 11:48
Post #65

.

From: .

nu e bine deloc sa te bagi cand se asigura altul pt tine ,intram pe mihalache de pe o straduta laterala si un nene cu duba opreste la trecere si-mi face semn sa ma bag si eu , pe banda 2 vine unu nu lafel de politicossi uite asa stau 3luni pe bara asa ca aveti grija excl.gif

--------------------
. . - . .
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 14:23
Forum Renault