Imbunatatire portbagaj, Dacia super nova Clima
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire portbagaj, Dacia super nova Clima
danxkc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Este acoperit cu un plastic,de aceea nu l-ai observat.Se scoate acel plastic prin tragere si il vei gasi.Spor
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Il gasesti la partea de jos ( de pe caroserie ) nu pe haion ... are un capac negru,il scoti si este acolo un surub... TU chiar nu ai umblat acolo nicioadata?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
pai e nu e masina mea e a lu tata eu doar o conduc dar el e plecat acum
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
are dreptate maskatu cu impinsu in haion acolo unde e numarul si inca ceva, am dat cricul la cineva si mi-la adus fara elasticul acela, de atunci zdrangane daca nu il aveti incercati sa puneti altul sau macar banda izolatoare si mai reglatii din tampoanele de pe haion care se insurubeaza. daca le desfaci mai rau scartaie, am patit eu daca le strangi si apesi pe haion acolo unde e nr e mai bine, treaba e si cu ce avem prin portbagaj, daca e vraiste ca in poza mea , e clar.
mie mi-a scos peri albi o punguta care imi dadea impresia de rulment stricat, de sabot blocat, si de alte defecte care erau in mintea mea, dupa ce am scapat de punguta am scapat si de defecte. This post has been edited by gcgeorgescu: 30 Dec 2010, 11:01 Attached thumbnail(s) Imagine0173.jpg ( Size: 335.51k ) Number of downloads: 1634 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
ma bate gandul sa pun placa de pal si inchizatoare de nova.multi o recomanda.voi ce ziceti?are cnv?
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 ¨˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜¨
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Poate de solnita...nu de nova
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
da si de slz e ok, dar am zis nova. inchizatoarea de nova e cea mai buna.cik.
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 ¨˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜¨
|
|
danxkc |
![]()
|
cea de solenza e super buna am vazu pe o supernova nu se auzea niciun zgomot de la portbagaj
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
doar sn din 2001 au ca la nova, restu au ca la slz, logan doar ca la slz au in plus asa zisul cui
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
danxkc |
![]()
|
da si cuiul acela face toata treaba
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Eu anul trecut in iarna m-am suparat foarte tare pe apa care-mi intra in portbagaj. Asa ca m-am pus am desfacut suportii de la placa, tot haionu, am dat jos luneta, am refacut marginile pe care venea chederul lunetei ca era foarte ruginit, am bagat ceara in haion si spuma. Dupa ce sa uscat spume inchideam haionul fara cheder sa vad unde este distanta mai mare intre haion si caroserie. Unde era distanta mare am mai batut, tras tabla. Am pus cheder de berlina si de atunci nu mai am nici o treaba cu apa in portbagaj.
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
am curatat ce era ruginit cu flexu, am dat cu feruginol, dupaia am dat cu chit de fibra si peste cu deruginol cu zinc. Cand am pus luneta am bagat mastic negru
Attached thumbnail(s) 100_6151.JPG ( Size: 819.76k ) Number of downloads: 1489 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
adi_roshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 February 11 ![]() |
Ceau,cum pot sa fac sa numai imi zdrongane portbagaju k numai il suport...am intrebat p cineva si mi-a spus de ceva dop de cauciuc care se monteaza in gaura de langa incuietoare cum e si la solenta...are cineva asa ceva?
ceau |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Campus
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Da,am eu,cui de Solenza.Reduce intr-adevar miscarea hayonului.Dar trebuie sa si reglezi ceva mai strans inchiderea hayonului,adica sa lasi mai jos putin acel cui in forma de U de pe buza portbagajului,la limita la care se va inchide ceva mai greu,dar va sta fix.De asemenea,regleaza si cele doua tampoane de cauciuc de pe margini.Zgomotele produse de hayon se pot elimina 100%.Spor!
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
mie nu imi intra polita in locasul de pe suportii cu boxele, pare la mare. daca imping bine sta pe buza. dar nu intra si mai tare , imi e ca o rup. daca e impinsa numai scartaie, daca nu face ca toate alea haionu. am descoperit locasurile alea dintr-o prostie. ele sunt acoperite cu mocheta din aceia.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:47 |